Új hozzászólás Aktív témák

  • csendes

    őstag

    válasz coolpet #22250 üzenetére

    Van színes kijelzős, de nem ajánlott, kevés színt jelenít meg, rossz a kontraszt és rossz a felbontása is.
    A könyvolvasók meg tudják jeleníteni a PDF állományokat, de nem túl jól: a szöveges részeket még valahogy jól-rosszul át tudják tördelni, de a képekkel, illetve a képként beszkennelt szöveggel a viszonylag kis kijelzők nemigen tudnak mit kezdeni. Az optikai karakterfelismerés (OCR) valamelyest segíthet, de macerás és magyarul ez kevésbé megbízható. Ezután lehet elvileg epub formátumra átalakítani, például a népszerú Calibre alkalmazással. Egy 10" tablet vagy egy notebook vagy egy PC sokkal alkalmasabb PDF-ek olvasására.
    Nappali fény nem jelent gondot, legfeljebb az üvegborítású kijelzők kicsit csillognak, de a világítást ki lehet kapcsolni
    A 7"-esek valamival 50 ezer Ft fölött indulnak a szürkeimportos Kindle Paperwhite 5-tel, ami egyben az egyik legjobb, ezt ajánlanám. 7"-es még a Kobo Libra H2O (kifutó típus), illetve Libra 2, Kindle Oasis 3, és az Onyx Boox Leaf.
    7.8" kijelzős a Pocketbook Inkpad 3, illetve ennek a Pro változata, az Onyx Boox Nova sorozat néhány típusa, a Kobo Forma (kifutó típus), illetve a Kobo Sage.

    Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

Új hozzászólás Aktív témák