Új hozzászólás Aktív témák

  • @Pal

    tag

    válasz ispi #17769 üzenetére

    Nos, a fényerő és olvashatóság kérdése számomra hatalmas meglepetés volt. Direkt teszteltem különböző papír színárnyalatok és minőségek mellé téve a képszüléket. Mindegyiket mindenfajta megvilágításban szinte tökéletesen le tudtam vele utánozni. Teljesen fokozatmentes a fényerő szabályozása, a nullától az alig láthatón keresztül a nagyon világosig. A szín hőmérsékletnek is elég széles a skálája, kéktől sárgáig, szintén fokozatmentesen változtatható.
    Pdf kezelése is megoldható vele. Itt azért befolyásoló az anyagnak a minősége . Ha viszonylag normálisan szkennelt az állomány olvashatóvá lehet tenni. A legegyszerűbb körbevágni (erre van egy külön eszköz a gép eszköztárában). Ezután a megjegyzi ezt a beállítást (oldalanként) egy-, két- vagy háromhasábos anyagot is lehet vele olvasni. Ilyenkor az álló és a fekvő helyzethez is igazít a készülék, így fekvő méretben egészen nagy és olvasható betűket kapsz. Az OCR-t szerintem teljesen jól kezeli.

    #17770 nyikszi
    Magyar szakszótár alatt mit értesz?
    Elvileg le lehet rá tölteni szótárakat, de ezt nem próbáltam.
    Angol - magyar egyszerű szótár van rajta, de láttam már jobbat is. Magyar értelmező online szótárakat használok általában. Ha van wifi, akkor tökéletesen működnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák