Új hozzászólás Aktív témák

  • Latza

    aktív tag

    Akit érdekel a PB Touch Lux 3, annak itt egy részletesebb német nyelvű teszt róla.

    A korábbi személyes véleményemet továbbra is fenntartom. Azóta rájöttem, hogy lehet a pdf-et tördelni, egész jól viszi. A hardveres gombok is tetszenek, mert több fogási variációt kínál, amitől kényelmesebb a használat. A formavilága ízléses, az anyagminősége is kellemes. Tokkal használom, szerintem erősen ajánlott.
    Egyedül - ha nagyon muszáj - továbbra is csak a sebességébe tudnék belekötni. Nem zavaróan lassú, ez senkit se riasszon el tőle, de néha kicsit gondolkodik (pl. doku újratördelésnél többet). Ez viszont konstans, egy két oldalas txt-nél ugyanannyi ideig tart, mint egy 160 oldalas epubnál. :) A normál olvasási élményt ez nem befolyásolja. Nincs viszonyítási alapom egyébként, szóval lehet, hogy más olvasók sem (sokkal) gyorsabbak. A specifikációk azért beszédesek összehasonlításkor, hiába térnek el az adott készülékek rendszerei.
    Érdekesség, hogy egy sima ANSI kódolású szöveges fájlal is teszteltem, de ékezeteket csak akkor volt hajlandó megjeleníteni, amikor UTF kódolással volt elmentve.
    Lehet, hogy ezek mind szoftveres hiányosságok, de ahogy nézem, a rom-ok számából ítélve a fejlesztők azért igyekeznek folyamatosan csiszolni.

    Egy szó mint száz; nem bántam meg a vásárlást, de ha olcsóbb, a Kindle PW3 a magasabb felbontású kijelzője/sebessége? miatt lehet, hogy jobb alternatíva.

    Ja, és a háttérvilágítás alap. Nélküle csak legvégső esetben vegyetek olvasót. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.

Új hozzászólás Aktív témák