-
IT café
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
HD pro 4K: applikáció tesztek
Az alkalmazások frissítése az Apptoide TV alkalmazás segítségével történik, frissítést követően mind a Youtube, mind a Synology DS Photo tökéletesen működik, és vezérelhető távirányítóval!
Youtube hang PCM 2.0 (a youtube nem tud többcsatornás hangot lejátszani)
Synology DS Photo: a frissített verzió tökéletesen kezelhető, külső videó lejátszónak én a VLC-t telepítettem erre és adtam meg alapértelmezettnek, itt nekem a telefonokól és fényképzőgépről jellemzően mp4 videók vannak, hibátlanul akadás mentesen jásza le őket.
Így egy napos nyektetést követően kicsit olyan az ember számára, hogy van egy jó DUNE lejátszód + egy variálható androidos TV boxod - egyelőre tetszik ez a megoldás
"in medias res"
-
bman1
újonc
válasz Csabroncka #5234 üzenetére
Csabroncka: Köszi a gyors reagálást a problémámra. Igen, az általad kiemelt feliratoknál lévő command-okra gondoltam. Most viszont látva a screenshot-ot a filmből, elbizonytalanodtam. A "meghaltunk" szöveg ugyanis csak egyszer szerepel az srt fájlban, ellenben a filmben a képernyőn kétszer van kiírva. Elképzelhető, hogy a Dune duplikálta azt az egy sort, mivel az dőlt betűvel van? Más problémát az srt feliratok terén (külső vagy mkv fájlban lévő belső srt-knél egyaránt) esetleg tapasztaltál? Valóban létezik az a probléma, hogy egy adott feliratsor addig marad képernyőn, amíg egy újabb nem következik?
-
bman1
újonc
válasz Csabroncka #5253 üzenetére
Ja, akkor rendben van. Már kezdtem aggódni, h vmi új dolog ütötte fel a fejét. Ez akkor így jó hír. Azt gondoltam, hogy a dőlt betűs részek változatlanul maradnak normál betűvel, egyedül csak a command-ok megjelenésétől tartottam.
-
solaris7
tag
Én tegnap kaptam meg az új megrendelést ezzel a készülékkel már rendben van a 4K lejátszás is.
De a belső felirat az még nem működik rendesen míg nem jön a következő addig a képernyőn van.
MKVExtractGUI2 pár perc alatt kiveszi belőle és a külsőt már jól kezeli.Nem szeretnék ünneprontó lenni (nekem sem tetszik) de jelen pillanatban 2 lejátszó van nálan utsu stab firmware és mindkettő így kezeli a feliratot
Az augusztusi firmware reméljük megoldja.[ Szerkesztve ]
-
bman1
újonc
válasz Csabroncka #5253 üzenetére
Közben eszembe jutott, hogy ezt te akkor külső srt fájlként raktad az mkv fájl mellé, de a probléma nálam az mkv fájlba belexumolt srt-knél jelentkezik leginkább, azaz ha nincs külön srt fájl a filmhez, csak maga a filmnek az mkv-ja van, azaz 1 db mkv fájl (és abban van benne a magyar, angol, francia, német, stb. srt feliratok). Feltöltök két képet, hogy illusztráljam a problémámat. Mindkét screenshot az Erőszakik (In Bruges) film legvégén Colin Farrell monológjából van, ahol a magyar felirat dőlt betűs, azonban a lejátszón a command-ok is látszódnak a feliratsorok végén. Ez a film 1 db mkv fájlból áll, abban vannak a feliratok, nincs hozzá külső srt fájl.
-
-
djnice
veterán
válasz Csabroncka #5259 üzenetére
Persze, ez is igaz de remélem azért javítani fogják ezt az apró hibát (ha szoftveres). A Zidoo-nál amúgy pont ugyanez a helyzet.
-
-
kokokka
őstag
válasz Csabroncka #5261 üzenetére
Nekem is bejön a szoftver, mind kezelhetőségre mind tudásra. Vannak ezért anomáliák : ma például egy 50Gb-os filmet szedtem le a Dune-ről FTP-n a gépre, és kb. a felénél újraindult a lejátszó. Nem különösebben érdekelt, mert 80-al másoltam, ráadásul másodikra minden OK volt. De erre a gépre még úgy érzem sok Firmware vár, és ezt nem csak a javítgatások, foltozgatások miatt mondom. Rengeteg lehetőség van az androidban ezen a vonalon is, remélem sokat kiaknáznak belőle
[ Szerkesztve ]
-
b.rics
csendes tag
Üdv Mindenkinek
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönöm.
Mostanában a tv lejátszójával nem vagyok megelégedve , kifejezetten mkv 4k hdr + feliratkezelés.
Az első film aminél előjött a blade runner 2049,több apró képhiba (több mint 10 az egész film alatt szóval nem folyamatos) és azóta összesen 3 db film van ami problémás,az előzők amik jók voltak azok most is jók.
Próbáltam teljes m2ts-ből is átkonvertáltam mkv-re és akkor is csinálja,pc-n mpc hc-val igaz csak full hd monitorral semmi hibát sem látni(nem is találtam panaszos kommenteket a filmek alatt)!
Ezután kezdtem nézegetni hogy vajon pl egy Dune Pro 4K megoldaná a problémát?
Ezen kívül a kép maga szép és a hiba mindig ugyan ott van!
Az is kérdés hogy mennyire jó a képe egy ilyen lejátszónak , nekem egy lg oled b7v-m van , elégséges lehet e az a lejátszó?
Előre is köszönöm. -
djnice
veterán
válasz Csabroncka #5263 üzenetére
Hát jó kérdés, a Zidoo kapcsán annó feldontam a németeknek, de csak vita lett belőle: [link]
Az orosz supportnak esetleg lehetne jelezni és ha nem hdmi transmitter chip hiba, akkor jó eséllyel javítható. -
dualcore
őstag
válasz Csabroncka #5263 üzenetére
Annak idején a Base 3D is ilyen problémákkal küszködott, és mellé társult ha készenlétbe kapcsoltuk ki, akkor csak áramtalanítás után indult újra. Végül visszahívták őket, és alaplapot cseréltek gariban.
-
Csabroncka
addikt
válasz dualcore #5268 üzenetére
"mellé társult ha készenlétbe kapcsoltuk ki, akkor csak áramtalanítás után indult újra"
Nem szó sincs ilyenről, megvásárlása óta 07.17. kétszer sikerült kifagyasztanom. Egyszer androidalkalmazást követőn UHD tartalom indításánál, egyszer pedig lehúztam menet közben az USB-s egret, majd mégis visszadugtam.....
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
dualcore
őstag
Alaplap csere után szerencsére az enyém sem. ( igaz több mint 1 hónapot volt a szervizben, de ennyivel hosszabb is lett a gari)
#5271) Csabroncka
Szerencsére nekem csak 1 alkalommal fagyott ki a Base 3D, mikor hálózatból játszott, annak sem jöttem rá az okára. Azóta stabil. Sajnálom is kicsit, mert az erősítőm és a megjelenítőm is már UHD képes. Érik az utód.[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
Kicsit belerágtam magam, hogy valamit többet tudjak a droidról.
Alapvetően sok tekintetben (és liszenszelési lehetőségek miatt is), jó irány szerintem a droidra ráépíteni, a linuxon nem tudnak megcsinálni egy csomó mindent. (na mindegy is, nálam ennél páran sokkal többet tudnak erről, hogy miért)
Ami megfogott, hogy maga a droid szíve (kernel) linux alapú - ez ugyanakkor el is bizonytalanított az orvosolhatóságban
"in medias res"
-
djnice
veterán
válasz Csabroncka #5273 üzenetére
Nem hiszem hogy ezen múlik, a Zappiti-nél is megoldották.
-
Locsi
senior tag
No. A teszt lezajlott, a Dune HD Solo 4K szó nélkül kezeli az usb-s blu-ray-t. Tökéletes a lejátszás írott lemezről. A meghajtó, egy LG BP55EB40.
-
dh66e
veterán
Köszönjük,nagyon fontos infót osztttál meg mert az tudtuk hogy usb-s dvd-t kezel,de ez így még jobb.
-
Csabroncka
addikt
Írd meg légyszi AVS-en a szerencsétlenkedőknek ezt az NFS szerver beállítást, mert hiába reggeltem be, természetesen az idióta fórumadmin az első 5 hozzászólásig nem enged linkelni, Jézus!
"in medias res"
-
djnice
veterán
válasz Csabroncka #5280 üzenetére
Ha megírod angolul akkor beírom, sajnos ez meghaladja az idegen nyelvi képességeimet
Ha van időd, akkor fotózd le légyszi a Spears & Munsil tesztvideót. -
arcilla_a
csendes tag
Sziasztok! Ossze lehet kapcsolni egy DUNE lejatszot egy Synology NAS-al? Koszonom
-
Mano66
senior tag
Sziasztok.
Melyik gyártónak a HDMI kábele ajánlott minőségű. 1m-es kellene és jó lenne ha tudná a v2.0-ás átvitelt.Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Mano66
senior tag
Kérhetnék linket.Kerestem,de csak ~8500 Ft környékén láttam.Úgy néztem elég a 0,75m-es is.
PL:
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
mike101010
csendes tag
Sziasztok, Két kérdésem lenne. Van egy Dune HD Pro 4k lejátszóm és az egyik probléma, hogy nem tudok bejelentkezni a google fiókba...illetve az play áruházba. rányomok a belépésre vagy az új fiók létrehozása gombra, akkor egy ideig "adatok ellenőrzése" van (be sem írtam semmilyen adatot mert nincs hova) aztán meg kidobja, hogy nem tudott bejelentkezni, hiba történt a google szervereivel való kommunikáció során. Net tuti van a gépen mert youtube stb megy. Mi a tök lehet a baja?
A másik dolog: IOS-re megszűnt az applikáció? A store-ban semmilyen dune remote vagy egyéb vezérlő app nincs...miért?
köszi
-
kezo0
addikt
válasz mike101010 #5291 üzenetére
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
dh66e
veterán
válasz mike101010 #5291 üzenetére
Szia!
Az android Beállítások menüben bejelentkeztél?You tube-on be tudsz jelentkezni?[ Szerkesztve ]
-
JrCsG
tag
válasz Csabroncka #5251 üzenetére
A Youtube frissítése után megy a bejelentkezés is? Nálam előtte nem csinált semmit, amikor rányomtam, frissítés óta meg kilép az alkalmazásból, amikor be akarok jelentkezni
-
mike101010
csendes tag
-
dh66e
veterán
válasz mike101010 #5298 üzenetére
Nem tudom mekkora gond számodra ,de egy gyári visszaállítás talán segítség lehet.
Amennyiben nem segít akkor pedig jelezd a dune-nek a problémát (bár tuti jelezték már az oroszok ha valós a probléma).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest