-
IT café
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz Johnny_vT #61550 üzenetére
Szia!
Első sorban köszönöm a választ.
Igazából nem fogalmazott meg semmi elvárást, csak annyit mondott, hogy kamerás drónt szeretne."videózni akar vele vagy azt akarja, hogy lássa amit a drón lát" - megkérdezem
"Wifi effektív hatótáv? Drón strapabírása? Gimbal (?) minősége? Szoftver kompatibilitás?" - csak androidos telefonjaink vannak. Hatótáv (ahol használva lehetne): nagy méretű parkoló a panelok között (kevés autóval), focipálya méretű füves placc, településen az utolsó ház udvara, minimális szomszédsággal, hatalmas kerttel, lakás beltere (gondolom itt könnyen amortizálódik, pláne az elején). Saccra: 20-40m-nél nem messzebb. Strapabírás: mivel nekem sincs tapasztalatom e téren, olyanban gondolkoztam, aminél a propeller körül van védőrész. Gimbal: hááát, gyakorlati tapasztalat híján ezt passzolom. Gondolom, az ár miatt nem fér bele.
"freestyle videó" - hmm, ezt kiderítem, de értem, mire célzol. Nem profi gépben gondolkozom.
Még egy "szimpatikus" (ár/érték arányban): Eachine E58 A 3 akku + 2MP kamerás verzió kb 11.000Ft. Keresztkérdés: a telefonra küldött realtime video menthető?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest