Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    válasz Syz #1400 üzenetére

    Szerintem meg önkínzás ezt az egyértelműen szimulátornak készített játékot billentyűzettel játszani. Lehet, nem lehetetlen, de rettenet körülményes. Mondom ezt úgy, hogy nincs bajom egyik verzióval sem, szeretem az acrade-ot is meg a szimulátorokat is.

    Abszolút érződik, hogy kanyarodáskor a kerekek kicsapódnak a szélső értékig, gázadásnál ugyan ez a helyzet, kanyarodni nem lehet mert padló gáz van full eltekert kormány mellett, hiába kapcsolod be az asszisztokat. Harmadik napja tolom, már sikerült 5. helyre feltornásszam magam versenyekben, biztos menne jobban is, de nem élvezem billentyűzettel hogy villámgyorsan kell pötyögjek az ujjaimmal a kurzor gomboknál hogy a fék ne blokkoljon, a gáz ne padlózodjon le stb. Össze kellene tegyem a kormányt, de arra meg nincs időm sosem. Jobban örültem volna egy olyan verziónak, ami valahol a kettő fizika között helyezkedik el. Pedig tényleg jó játék lett volna, még ha kevés verda is van benne, mert kevés van.

    Nem mellékesen, nekem nem tetszik, hogy a játék rettenetesen büntet azért, ha nem a megfelelő íven mész az úton. Picikét lecsúszok a szélére durr, a kocsim úgy száll el mintha 20 kilós papirmasé lenne. De ugyan ez van ha lemegyek az avarba, akkor is borulok mert valamiért fel akar minden áron borítani a "fizika".

    [ Szerkesztve ]

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák