- Vállalatirányítási rendszer - ERP
- Facebook és Messenger
- DIGI kábel TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Videó stream letöltése
- Microsoft Excel topic
- Hálózati / IP kamera
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
Aktív témák
-
AlBundy
aktív tag
Na akkor megosztom az eddigi tapasztalataim a hdsnet-el.
Múlthét szerdán elmentem a Harmat utcai ügyfélszolgálatra hogy beköttessem az internetet. (Ami csak azért gáz, mert a Csengery utcai a munkahelyemtől 1 perc, míg a Harmat utcától fél órára lakom, de azt mondják, hogy a VI. kerületből nem látja a X. kerületi ügyfeleket)
Szerzödés megkötés stb. 1 hónapon belül jelentkeznek majd telefonon, és jönnek kötni.
Erre kedden reggel épp indulok dolgozni, csöngetnek, jönnének internetet kötni.
Na mondom fasza, még szerencse hogy megadtam nekik a számom, amin előzetesen NEM egyeztettünk időpontot. Sebaj 30 perc alatt bekötöttek mindent, de természetesen kipróbálni nem tudjuk, mert épp lehalt a DHCP szerverük.
Azóta még mindig nincs internetem, de megmagyarázni nem tudják miért, pedig napi kapcsolatban vagyunk.Ma bejött egy kövér nő a boltba...
-
AlBundy
aktív tag
A szerződéskötés és a bekötés közt 6 nap telt el, + 4 nap a bekötés, és az internet működése között.
A pontos hiba okát nem sikerült kiderítenem, mert kb 5 emberrel beszéltem a hibabejelentésen, és mindenki a másikra mutogatott, hogy ő a hibás. De a MAC címem mindenki látta, és mindenki regisztrálta is, csak IP címet nem osztottak nekem.
Ma reggel felhívtam az üfsz-ot, hogy a számlázási időpontot lesz szives megváltoztatni, arra a dátumra, amikor már működött az internet. Kedves volt a csaj, mert dec 1-től kezdik majd számlázni, a kellemetlenségek miatt.
Remélem most már zökkenőmentesen fog menni a dolog.Ma bejött egy kövér nő a boltba...
-
AlBundy
aktív tag
Nálam a X. kerületben az a tendencia, hogy hetente 1* hétköznap reggel 8 és 9 között nincs se TV, se net.
Ma bejött egy kövér nő a boltba...
-
AlBundy
aktív tag
Nálam tegnap este 10.20 körül elment a net. Azóta 2* beszéltem az Ügyfélszolgálattal, akik semmit nem tudnak tenni, mert a technikus kolléga majd csak reggel 8-kor áll munkába. Remélem mikor este 8-kor hazaérek, már működni fog a net.
Elég siralmas hogy nincs éjszaka technikus.Ma bejött egy kövér nő a boltba...
-
AlBundy
aktív tag
Tegnap este is volt egy 30 perces kimaradás. F@..om tele ezzel a céggel.
-
AlBundy
aktív tag
Még nálam sincs növekedés. Bár én annak is örülök ha van egyáltalán net.
Most hétvégén megint eljátszották, hogy este elmegy a net, reggel pedig ha szerencsém van 9-re már megy a net.Ma bejött egy kövér nő a boltba...
-
AlBundy
aktív tag
Begyorsultam
-
AlBundy
aktív tag
Ár/teljesítmény arányban nem rossz a HDSNET. De kicsit gáz, hogy az ügyfélszolgálat telefonszámát ki kellett ragasztanom a monitoromra, majd 1 hónap után már fejből nyomtam a számaikat, mert annyiszor kellett hívom őket a mindenféle kimaradások miatt.
Aktív témák
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Yoga 510-14IKB - i7 I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Hibátlan állapotban eladó egy Honor 200 Pro okostelefon
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad C340 Touch - i5-10G I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B50-50 - i3-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest