Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz mcsabee #6035 üzenetére

    Biztos nem vagyok túl sorc master, de hammer palával nyomtam eleget. Az is elég manazabáló. Mindenesetre (főként ladder kezdésnél, de később se) értek azzal egyet, hogy az insight nem ér semmit. Meg azzal se, hogy semmi se menjen manára az elején. Meg persze a BO részével sem. Most könyörgöm. Ladder elején ritka a HR és drága is. A manazabáló kariknak KELL mana. Ez ilyen. Az élet kegyetlen :)

    Az igaz, hogy a későbbiekben ki lehet jobban élezni a karaktert ha jobb felszerelésed van, de az elején nem lesz jobb. Ha meg felviszi a dolgod a játékbeli szerencse, akkor ott van az ingyen restatolási lehetőség, tehát most már nem kell szőrözni olyasmivel, hogy jujj raktam mana/energyre így el van cseszve a nagy karim :)
    Van egy rakat olcsó lehetőség a mana szint növelésére. Olcsó bóvlival is lehet +manát szerezni, akkor meg már nem nulla vagy 100 közeli a manád és jobban is töltődik vissza. Vagy nem?

    Sose volt CTA-m, ritkán szorultam meg manával, életképes a karim és még az ellenállása is tűrhető volt mindig. Kb ladderenként ha egyszer restatolok. Mondjuk ez hammer pala PvM-re, az meg könnyű. :)
    A mostani palám olcsóhígfos magatalálós cuccal nyomul. Kivéve az enigmát, mert HR-t szereztem, de enire való véletlen se jött össze. A Hoto azért saját forrás és a 35 FCR -es shield is kb 10. kirakásra jött össze, de simán hasítok mindent és előtte se volt gond.

    Reset után meg nyomuljatok csapatban és becsüljétek meg a BO-barbikat. Egyébként csak álltok egy idő után Act5-ben és megy a "Tele plz" írogatás a 8 soso közt :)

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák