Új hozzászólás Aktív témák

  • mcsabee

    senior tag

    válasz sirdond #5217 üzenetére

    Lehet ismer valakit a Blizzardnál - ingame nagyon menő duma, az "apukám a blizzardnál dolgozik" :DD . Egyébként fizikailag képtelenség a 2011. tavasza, logikusan végiggondolva sem lehetséges.

    Semmit sem tudunk még az ACT-okról, a főszörnyekről, a millió + 1 mobról, varázslatokról, tárgyakról. Napról-napra változnak a skillek, sőt, nem túl rég azt mondta a Blizzard, hogy a Skill Rune rendszert is átdolgozzák. Meg ott van ugye az 5. kaszt, és abban is biztos vagyok, hogy lesz előtte béta, amit kizárt, hogy 2 hónappal a kezdés előtt jelentenek be - az nem Blizzard módi. Akárhonnan van az infója, az 100%, hogy fake. Bár lehet, hogy valakinek a valakije mondta, és akkor meg 101% :) .

    Egyébként Dr.Akula, nem cseszegetésből mondom, de az ilyen "tuti" infókat jobb lenne, ha nem hangoztatnád, mert hülyének néznek, nincs forrásod, ezért megint hülyének néznek, plusz erről tényleg csak úgy tudhatsz, ha van ismerősöd a Blizzardnál, minden egyéb esetben a "hallottam valakitől, hogy" dolog áll fent, ami miatt újfent hülyének néznek. És ugye azt te is belátod, hogy 2011. tavasza irreális, ezért teljesen felesleges magad "lejáratnod" ilyen infókkal.

    Ja, és ha belsős Blizz forrásból tudod, és nem rokon árulta el, akkor kicsit nehéz elhinni, hogy te, egy egyszerű magyar ember létedre tudsz olyat, ami még nem szivárgott ki a nagyobb online oldalakra.

    /e: Egyébként a Crysis 2 is csak jövőre jelenik meg - és tényleg :) .

    Stay a while and listen...

Új hozzászólás Aktív témák