- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
akkor nemi PTR teszt DHval
a harom DH sanctified mindegyikehez kell ij, szoval a shadow set kiesik.
a harom DH sanctified power kozul a RoV elso ranezesre support DHnak lesz jo, nagyon talan.
probaltam a hatred spender channelinget. dreadlands nem buffolja a hatred generatorokat, szoval dam szempontbol az nem jo. T16on neztem, p100on viszont minden slotban megfelelo gearrel. ennek sanctified nelkul is lazan kene mennie a szokasos DH buildekkel. UEvel a multishot strafe atment zergelesbe. lement T16, de nyogvenyelos. az alapveto problema, hogy a multishot nem automatan celoz, hanem ahova az eger mutat, tehat menekules kozben a multishot semmit nem sebez. probaltam natalyat egy manticore + yang komboval es homing rocketsekkel: nos, a dam meg kevesebb, cserebe mechanikailag iszonyatosan bonyolult a build.
ahogy nezem PTR alapjan a jo oreg cluster manticore mukodik. ezt meg nem probaltam mert alapvetoen sajnos elegge mapfuggo.
PTR alapjan egyebkent van egy uj dreadlands varians, ami wind chillt hasznal, tehat a multishot kieg skillnek megy a hungering arrow melle. damban nem tudom hogy jon ki.
egyebkent low farmra valszeg a channeling hatred spender jo lenne, kb ilyen GR100 ultra speeding tippre.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SQX_Barto #115267 üzenetére
game designnel nem mukodik.
plusz a rift fishinget nagyon leegyszerusiti. kb latszott D3ban meddig bannoltak rendesen a botokat, azota nincs ertelme leaderboard pushnak az elso 48 ora kivetelevel SCben ha az ember pl dolgozik.
[ Szerkesztve ]
-
-
proci985
MODERÁTOR
ahhoz nagyon sok bounty lada kell.
(pcrol irok, boxnal nem tudom van e mechanikai elteres)
egyszerubb annal felhuzni a boon of hoardert lvl50ig, felcsapni (akarcsak a followerre) egy goldskint. ezen felul meg jol johet ha van 200-300 goldfind a karakteren, de az csak egyszerusit.
ezen felul T16 bounty build kell (pl GoD DH, vagy igazabol barmi ami megfelelo a celra), ha normal esetben pl GR90 megy akkor van eleg helyed cserelgetni a cuccot, de ez itt mar csak opcionalis.
aztan irany Fields of Misery, jellemzoen elsore le fog menni, hacsak nem ilyen 100 koruli goldfinded van (pro tip: squirt nyaklanc magaban 75-100at ad, tobbit lehet ideiglenes set piecesen rerollolni ha nincs).
Fieldsen kivul pl sima riftben egy jobb cementery mapon is megvan 60-70m, de fields az ugye egyszerubb.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Daelion #115487 üzenetére
classic Diablo3 egyik csucs buildje a spike trap DH volt, igaz annak mas volt a jatekmechanikaja.
az volt az egyetlen DH build ami birta mp10et, igaz eleg kevesen jatszottak vele, mert elegge hatrafele volt a mechanikaja a kaszthoz kepest.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Daelion #115493 üzenetére
1.10 alatt az volt a trukk, hogy a DHra kellett rapullolni mindent is.
tenyleg elegge fura build volt: egyik oldalrol mp10ben en lesoloztam vele ubereket (akkor ez hatalmas szo volt barmilyen buildtol), masik oldalrol viszont egy goblint nem tudott lecsapni a mechanika miatt
gyakorlatilag magara huzta az ellenfeleket, vagy snipeolt. az uj varians elvileg ok lesz speedre is, de tippre pullolni jol fog tudni.
egyebkent en wizarddal indultam, onnan jott barbar, majd vegul a DH amivel megvolt az elso Diablo killem is. de az meg nagyon az elejen volt.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ReFleXx #115566 üzenetére
csapatjatekban elvileg az optimalis ameddig van aki tud huzni fel oran belul.
grimm2015: corpse explosion jobb levelingre, nekro speed build gyorsabb es nekronal kevesebb a toltelek unique, szoval en Death Novara szamitanek par oraval korabban, hiaba nehezebb annak az rg.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz grimm2015 #115634 üzenetére
nekem elsore 15 perc alatt kiesett, majd drop kozben megallt a jatek es kaptam egy disconnectet, pedig ott volt a foldon
---
p800ra egyebkent kb meglehetett volna a harmadik potion, de nem volt rendes yangom, szoval upgradeltem egyet. meg kell ket primal, es kesz minden.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz nagat0r #115719 üzenetére
grat!
----
itt 149 lement ketszer is mar, 150 meg azon ment el, hogy 97%nal jott le a conduit. ha az ott ket elittel korabban lejott, akkor meglenne.
ilyen p1300-1350 korul vagyok, CoE (190 / 6chc/31chd/20AD, van egy 200/int/45chc/5.5chd is) es squirt (20cold/10chc/~95chd + resist) kivetelevel minden 125os augmentes anci, fegyver meg primal (bar AS/%/INT es nincs rajta AD). meg kesztyure kene AD vit helyett esetleg, de jo kozelitessel bis gearben van es igy is 100 koruli AD van a karakteren es mar igy is nagyon tud laggolni. plusz 150es gemek, amiket sikerult egyedul eddig huzni.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
season gr150 done wizarddal. p1381en, 13:00val.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Daelion #115759 üzenetére
a maxrollos arcok szerintem nem fognak annyira nerfet kialltani miutan a porgos-mokas ptr natalyabol a valaha volt egyik legmacerasabb jatekstilusu trap dh lett a vegeredmeny.
azert csak az egyik, mert volt egyszer egy shimizu FoK.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Dictator^ #115878 üzenetére
ami egyebkent azert is para, mert 4pvel egy ponton ugy tunt, hogy 2 wiz + zNecro + zDH mellett nem tunt hulyesegnek a 4P nat a DHra a bolas helyett CC + survivabilityre.
ezt mondom ugy, hogy zDHnal a tobbi jatekos stilusatol fugg a meta, pl a bolas pull varians ami par builddel eszmeletlenul jol mukodik gyakorlatilag kivegzi a zBarbot.
innentol egyebkent nem igazan egyertelmu elsore, hogy hol exploitoltak es hol volt ket 6000+os wizard egy DHval aki nem nezte le jol a cuccokat, de igazabol max 15% damot bukott a csapat es vedelem szempontjabol igazabol jobban is jartak.
peltar: esik mindenhogy
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz peltar #115942 üzenetére
egesz biztos
egyebkent egy shadow DH anno kb 15-17 perc korul tudta bountytol es loadouttol fuggoen mar par seasonnal korabban is. egy bountyra optimizalt GoD ennel gyorsabb, azt hiszem ilyen 14-16 perc siman megvan focus+restraint (friss p600 geares) karival is, a full speed ezen meg tud kb 2 percet javitani. kb onnan latod, hogy kesz a GoD a celra, hogy Diablo clonenak nincs ideje lespawnolni a shadow clonet amikor bountyzod.
ha gondolod es kell segitseg szolj
egyebkent A5 -> A1 -> A2-> A3 -> A4 sorrend kell, kb ~12 percnel ha meg nem vagy kesz A1el akkor lassu vagy.
azert ez a sorrend, mert Adrianal es Urzaelnel elvileg el lehet tevedni (bar minimalis esellyel, de itt lehet kb 45-60s variancia). utana Butcher es Arane tud problemas lenni. A3ban Ghomnal ket leosztas van (ez kb 20s max), A4ben meg igazabol Diablonal es Izualnal is be lehet szedni kb 30s csuszast ha nagyon fura layout lesz.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Pedro78 #115958 üzenetére
sajnos normalis
HCban p850 korul lett meg a full altar, de ott szinte kizarolag speed GR90eket mentem onnantol, hogy valahol p300 korul osszeallt az UE gearem.
SCben ha jol emlekszem ilyen 1200 korulre lett meg
T16 is jo tud lenni egyebkent
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest