Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Horbal #44471 üzenetére

    PTR-re és a későbbi "vanilia" (alap) játékra is következő patch javítással érkezik a módosítás a nehézségen. Act 4 befejezés kell majd a masterhez és bekerül a torment a nehézségek közé ami 60-as szinten oldódik fel. Ha megvetted a kieget, akkro az egész nyomoroncság amit a blizz az alappal csinál téged nem fog érinteni. Pár óra alatt eléred a 70-es szintet és onnan már csak az új tartalom ömlik a pofiba be. Ott már nagyon lazán jön az item upgrade. Akkor is ha MP10 kompatibilis karakterrel indultál és akkor is ha magatalálós vagy.

    edit: a fury töltés vissza lett véve erősen. A Battle rage critre töltés megszűnt. Az alaptámadások is picit kevesebbet adnak azt hiszem. A legtöbb bónuszt nerfelték a barbárnál. Az egyik passzívot kiszedték (azaz nem critet ad már), a másikat befelezték. Az aktív skillekből csak a yeti ad annyit mint 1.0.8-ban (10%). A többi (revenge és OP) csak 8% ad. Korábban 10-10% chc bónuszt adtak. Az íjász csicska 3% helyett csak 1,8% chc-t ad. A para pontjaidat viszont ne felejtsed el szétosztani. Nagyon durva buffot adnak.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák