Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz Thrawn #42566 üzenetére

    tegnap night a4 vége hell a1-a2n mentem végig publicban (lvl49-56, untam magam és volt 8->11k dpsem, szóval egyedül is egész effektív voltam még). társfüggő, volt, aki ott érte el első karival a level50et és hellt, meg olyan is, aki épp a második barbárját csinálta az első level50es mellé, nekem meg csak dpselni kellett. a 10 emberből akivel játszottam mondjuk kettő tolta -lvl reqes fegyverrel és abból a 441essel második voltam (az elsőnek egy 830+dpses egykezese volt -14es lvlel meg pár más finomsággal, ami kb két nagyságrenddel az én fegyverem ára fölött volt).

    a2 vége kivételével egyszer-egyszer haltam (jellemzően amikor unique csapatot kellett verni), többiek azért többször... a2 végén késő volt és türelmetlen voltam, ami full dex/full glasscannon leveling gearben általában halálos:D. de hell butchernél pl én voltam az egyetlen a négyből, aki nem halt (ja, vault + smoke screen + preparations).

    én publicolni akkor szoktam, ha leveling kell olyan helyen, amit utálok, vagy egyedül nagyon sok idő (oasis, desolate sands, valamennyire fields of misery).

    mikromanus: set tulajdonságokra is jó lenne keresni. tegnap fél órát böngésztem az inna öveket (50 oldal!), hogy van e emberi áron dexes.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Aktív témák