Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Nordic #32934 üzenetére

    Figyelj! Nekimész közepesdehasznos-hellesistenkirály cuccban csupa sebző skillel gyatra életpótlással és duplakarddal és lef*ngja az arcodról a husit. Következtetés: biza' ez nem életképes.
    Próbáljunk mást! Írok megoldást ami simán olcsóbb mint a javítás a makacs hülyeség miatt. Jó, két fegyvert használsz. Megértem. Ghomnál kevés. HASZNÁLJ CÉLSZZERSZÁMOKAT!
    Egy ilyen a pajzs pl. KELL a plusz armor ha makacsul meggyalázzák a holttestedet a csatatéren. 1-200k-ból tuti van olyan pajzs aminek van jó armorja és all resistje. vagy még ínyenc módkára méreg ellenállás is van rajta. Max 100-300kból ócska kék LoH amut szerezhetsz ami megdobja 4-500-zal a LOh-t. Lehet a büdös életben nem használod majd utána, de Ghomhoz kell a kis extra. Az olyen félszívvel valamibe belefogok karik nem használhatóak. Ez se nem DPS kari, se nem tank, se nem "terminátor". EZ épp kevés bármihez is. Te meg elolvasol egy sort a 10-ből, azt megfogadod, a többit lesz*rod és akkro szar játék mert folyamatosan elheversz. Csak úgy mondom, hogy +1 amuval és egy pajzzsal van kb több nálam ha a "könnyű" cuccban megyek ghomnak és kb fél kézzel és két skillel is lenyomhatóü lenne. Elég a warcry pótlás és a revenge is. Kb annyi a meló, hogy közel mész rákattintasz és nyomva tartod a bal egérgombot amíg 10 perc alatt meg nem hal.
    Le se csökken 80% alá a life 30k-nál. 1100 LoH-nál már kell a revenge-ignorePain(life és dam csökkenés) és a leap (Armor), de úgy is simán lenyomható.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Aktív témák