Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Rankerz #32932 üzenetére

    ez kicsit másfajta probléma, nem a játék természete húz fel. Itt egész konkrétan arról van szó, hogy kifizettem majdnem 15K forintot egy kiadós kalap szarért. Nem a játékkal van a problémám, hanem azzal, hogy 3-4 hete egyszerűen nem vagyok képes játszani vele, és baromira meguntam az erőlködést, és a véglény droidoknak való irogatást.

    Van egy állandó társaságunk, akikkel esténként leülünk, 1-1 sör társaságában jáccunk 1-2 órát, és dumálunk ventrilon. Én ezért vettem meg a játékot. Ezt a célját ez fostalicska képtelen kiszolgálni. Ha visszajönne valamilyen formában legalább az ára, rituális körülmények között elégetném a dvdt, a maradékot leszerelném jó csillámosra, és postán elküldeném a Blizzard CEO-jának, hogy dugja fel jó mélyen a valagába. Nem azért mert szar a játék, sőt kvajó, hanem azért mert amit a blizzard supportnak nevez, az a vicc kategóriát is alulról súrolja. Nem vagyok programozó, de az hogy Gupta, a bangladesi gettómilliomos, aki munkaidőben John az USA-ból, folyamatosan hülyének néz és ontja a plíz rísztart dö divájsz típusú fantasztikus okosságokat, baromira piszkálja a csőröm, és teszi ezt a fejlesztőgárda is.

    Nvidia 540m karim van, előtte fHD ban simán ment a játék highon, most 1366-ban másodpercenkénti mikrolaggal csak singleben alig játszható. Ugyanezzel a problémával és hdd swap issueval tucatnyi oldal van telefosva blizzard oldalán, mégsincs érdemi reakció rá több mint egy hónapja.

    Hogy mit próbáltam ?
    - router firmware frissítés
    - vga driver frissítés
    - vga driver kalibrálás
    - proxi alól játszani
    - játék reinstall
    - beállítások alacsonyabbra vétele
    - pref file kalibrálása

    Szerinted bármelyik is használt ? És megjegyzem 1 alig 1 éves, majdnem 300K-s notiról tolom, ehhez képest haveromnál 3 éves notiról 1280ban röccenésmentesen megy a játék.....

    3-4 hete kénytelen vagyok hanyagolni a közösségi játékot, mert 4-5 fpssel és 1800 mses pinggel nem igazán élvezetes. A saját haverjaim néznek hülyének, mert 1 normal mob ellen is képes vagyok 3x meghalni, és mire felélednék és spawnolnék, emgint murder van. Mázli hogy eddig nem találtam olyan logot, ami kiírná, adott karakter eddig hányszor halt meg, szerintem az 1000-et nem alulról súrolom....A smoke screen, ami azonnal aktiválódik, nálam 3-4 mperces laggal, ha egyáltalán reagál rá, és mgé sorolhatnám.

    Ezért van tele a hóbelebancom, de végleg....

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák