Aktív témák

  • boogie84

    veterán

    DH kivételével végig játszottam mind a 4 hőssel.
    Fordított sorrendben:

    Daemon Hunter: Béta alatt nekem az jött le h csak távolra jó. Közelharcban fabatkát sem ér az élete. Ha valami közel közel akk menekülés van. Tuti h nem fogok vele játszani, ez tetszik a legkevésbé.

    Barbar: Nem azt a brutális erőt kaptam amire számítottam. Igaz h bazi sok élete van, erős, de többet vártam volna. Így a rövidke béta alapján. Nem volt meggyőző.

    Witch Doctor: Elsőként őt próbáltam, tetszettek a kutyák, h lényeket tud varázsolni, de a fúvókája csak akkor hatásos mikor már 3at lő. Távolra ezzel sem volt egyszerű vele. Közelre olyan nagy mértékben nem került az ellen, mint a DH-nél, a WD képességei jobbak.

    Wizard: Annak ellenére h nem szeretem a nagyon távolra lövöldözős hőst, tetszett. A villámok picit gyengusok, de nem rossz! Távolra a lézersugár nagyon jó! Azt hiszem ő az aki távolra és közelre is egyaránt jó. Közelre picit gyengébb, de nem rossz! A jeges és az ellökő varázslatok a közelharcban segítenek. Tetszettek. Ő már nem rossz. :K

    Monk: Pikk pakk ledarál akármit. Béta alapján szinte csak közelharcra volt jó. De a végére megkaptam az oda teleportálós ütést. Nagyon tetszik. Ugyanakkor picit hátrány h ilyenkor ugrál a kép... Nem tudom h ezt megoldják e jobban, ha igen akk tuti fegyver! A körbepörgő rúgás is nagyon jó! Eltakarít mindent a közelből. Tuti kezdő karakter!! :K

    Biztos kihagytam egy két dolgot, de rövidke béta tapasztalat alapján nekem így festenek a hősök. Sajnos a játékot nem megjelenéskor fogom megvenni, nyár közepén, talán. Addig remélem tisztul a kép a többi képességről, és a hősökről.

    Nagy térképen mindig be lehetne jelölni hogy merre kell menni, bár majdnem 5× játszottam végig, volt h az utolsó hőssel alig találtam meg merre kellett menni. Meg lenne a lehetőség h mészárolj sokat, de az utat egy picit megkönnyíthetnék. Ill a térképen való klikkelés az segíthetne a mozgásban.

    [ Szerkesztve ]

    A sütiknek is szükségük van szeretetre.

Aktív témák