Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Előtöltve a teljes játék, szerintem a demóval nem bohóckodom már. Bár az nagy kérdés, hogy a Starfield után ezt vagy a Pinocchiót kéne elkezdeni, melyik feledteti jobban a Bethesda okozta csalódást.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Fitzgerald
veterán
Ha a Cyberpunk-féle csalódáson már sikerült felülemelkedni, akkor érdemes lehet inkább annak nekiállni (akkor is, ha korábban már végignyomtad - a CP 2.0 egy szinte minden aspektusában teljesen más játék nem csak a megjelenés körüli állapothoz, de még a 2.0-át megelőző, 1.63 verzióhoz képest is), műfajában talán közelebb áll a Starfieldhez, illetve jelenlegi állapotában már bőven képes betölteni a Starfield által hagyott űrt. Eléggé rendbe lett rakva a 2.0-val, és a kieg is kapja a jobbnál jobb értékeléseket mind a sajtótól, mind a userektől.
Én a CP-féle blamát nagyon nem tudtam megbocsájtani a CDPR-nek, és nem hittem benne, hogy valaha is visszahozzák a játékot.
Mégis megtörtént. -
Bad Pritt
félisten
válasz Fitzgerald #2 üzenetére
Arra is sort kéne kerítenem valóban, ha már Xbox launch ajándék volt a konzol mellé 3 évvel ezelőtt. Csak az a bajom, hogy nem szeretek óriási játék után másik óriási játékba kezdeni általában, mindig kell egy kis deload az open world-ök között.
Meg most rengeteg jó játék jelent/jelenik meg, csak kapkodja az ember a fejét, ha érdeklődik minden iránt.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest