Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz ImACeltic #1054 üzenetére
Invadert ölsz vagy bosst. A boss ugye fix számú van, és van néhány noc invader aki meg nem tudom számít e.
A player invaderek meg elég nehezek tudnak lenni.
Vagy szólsz valakinek aki lerakja az invader jelet és megbeszélitek hogy megengedi hogy megöld."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
zola79
csendes tag
válasz ImACeltic #1057 üzenetére
Szerintem az alagútban lévő 2 black phantom-t (ami piros) ölted le, azok semmit. Menűben tudod megnézni az adott világ állapotát, vagy amikor odateleportálsz, egy kis ideig akkor is mutatja. Nincs számmal kifejezve, nincs szöveggel kifejezve, csak az ikon fényessége mutatja. Erre simán rákereshetsz googleval, nem fog lespoilerezni semmit.
Ha a legfényesebb ami a legkönnyebb módot akarod elérni, akkor ha ember formában vagy irány a nexus, fel a lépcsőn és öngyilkos ugrás. Ott nem gond az ember formában való meghalás, ha valamelyik más világban halsz meg ember formában, akkor 10%-t változik a sötét irányba. -
Kvelstadt
veterán
válasz ImACeltic #1057 üzenetére
Figyelj mutatom képekkel meg magyarázom.
Saját játékból lőttem a képeket.Az ezen a képen pure white a character tendencym.
Onnan lehet tudni hogy nem sima fehér az a szem, hanem sárgás kicsit éa ikyen kis fehér szemcsék szálingóznak belőle.
Ha neked is ilyen akkor pure white.
A world tendency ugyan így a jó.
Sárgás fehér szín, és kis szálingózó szemcsék, ez a lényeg.
Dobok egy képet a world tendencyről is, nemtom rá lehet e úgy nagyítani hogy látszon rendesen de ott is ugyan így néz ki a pure white."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz ImACeltic #1061 üzenetére
Cling ring. Ott van az első világ elején miután kinyitod a short cutot. Ha az rajtad van, és legyen rajtad, akkor nem fél hanem 75% hp-d lesz soul formában is.
A tendencyhez még annyit hogy ha javítasz rajta egyet de sztán meghalsz akkor vissza is romlik. Ezért ne legyél soha human.
Boss után ugye emberré válsz, visdzamész anexusba, elköltöd a soult vagy amit akarsz aztán menj fel a nagy lépcsőn és ugordj le meghallni.
Nexusba nem ront a halál semmit.7fokozata van a világoknak. Nullán vagyis neutralba kezded. Ha megölöd mminhárom bosst akkor lesz +3 vagyi pure white.
De ha meghalsz ember alakban az egyet rint a világon és -3 az alja vagyis a pure black.
De am a world és karakter tendency is befojásolja azt pl hogymennyi hp-d van a világokban.
Pl pure blacknél még cling ringel is kb 60% de ezt nem tudom pontosan mennyi az az érték."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz ImACeltic #1065 üzenetére
A két rács közötti a cling ring.
Felküzdöd magad a várfal tetejére aztán ott volt egy füstkapu de nem arra mész hanem szembe van egy bejárat ahol lejutsz lépcsőkön legalulra ahol ott a dupla rács kapcsolója és a gyűrű.A fower knight után majd akkor enged tovább ha legalább egy világban meghalt az utolsó boss is.
[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
zola79
csendes tag
válasz ImACeltic #1094 üzenetére
Elvileg igen, én a megmentett varázsló fejére léptem/estem rá és azért egy kicsit megorrolt (felkelt ültő helyéből és valamit karattyolt). Lenyugodott magától, utána tudtam varázslatokat cserélni nála, de azért biztos ami biztos alapon kértem a megbocsátást is a szobornál. 25k soul nem sok, próbáld ki.
-
ImACeltic
őstag
válasz ImACeltic #1109 üzenetére
Na meglett a Flamelurker most aránylag könnyen. Használtam az oszlopokat, hogy ne frontálisan tudjon nekem ugrani a kis tüzes szentem.
Amúgy a játék elején volt hint arról, hogy a demon soul-okat nem csak soul beváltásra hanem npc által további extrákra is be lehet váltani? Pl VR Pistitől tudtam meg, hogy a Flamelurker soul-t extra fegyver fejlesztésre is lehet használni azzal, hogy odaadom egy "rejtett" kovácsnak. Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Kvelstadt
veterán
válasz ImACeltic #1110 üzenetére
A flémlurkó lelke arra jó, higy ha azt leadod a másik kovácsnak akkor tud csinálni neked boss fegyókat. Persze ehhez kell egy maxra plusszolt fegyver is.
Nekem sok lélek van meg ami nem kellett spellhez de fezyvert sem csináltam, és el sem pattogottam mert azt azért sajnáltam. Így ott rohadnak az inventorymban amia legjobb opció."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz ImACeltic #1115 üzenetére
A dragon kb a legrosszabb infuse mert törli a skálázódást a fegyverről, vagyis hiába van adva str-re vagy dex-re, nem kapsz ezekből a statokból bónusz sebezést. Van egy alap sebzése+fire és az úgy marad mindegy te hova fejlődsz. Kb mint a raw a dark soulsokban.
Nem rosz míg nincsenek statjaid, vagy ha olyan buildet csinálsz amibe nem akarsz str dex-re osztani.The dude
Gratula!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz ImACeltic #1121 üzenetére
Igen, ha meghal az npc azt a te számládra írja és romlik a tendency.
Katanás kérdésre válaszolhatok őszontén?
Ott van legalább 2 nioh meg egy sekiro. Ebbe a játékba használj rendes lovagkori fegyvert.
Egyébként az egyik sebez mikor használod. Asszem a hiltless."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz ImACeltic #1130 üzenetére
Látszik az mikor szont szívásra készül. Mondjuk az is igaz hogy olyan hitboxa van hogy tényleg "ott se voltam!"
Mikor messziről indul gurultam felé, mikor elkezdi ilyen örvényt csinálni akkor meg lehet szakítani ha megcsapkodod, egyébként meg kitanulod a mozgását és dodge."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
ImACeltic
őstag
válasz ImACeltic #1133 üzenetére
Háhh, sztem bugba futottam vagy nem tudom mi volt ez, de vicces.
A játék vége után újra a Nexusban találtam magam, de mintha automatikusan elindult volna a new game plus mód. Aztán mondom megnézem nehezebb lett-e a játék, elmentem a Boletarian pályára. Csak éppen nem haltam meg a Nexusban úgyhogy body form-ban voltam és jött egy invader, aki megbaszott. Erre az Old King Allant termébe dobott, gondolom mivel azt a helyet használtam legutóbb teleportálásra vagy nem tudom mért. Tehát lerakott oda a játék, a boss ott állt mellettem, nem támadott és nem adta be a képernyő alján a hosszú életcsíkját se. Elkezdtem lőni íjjal, sebeztem, a feje fölött ment is le az élete, de továbbra sem támadott. Aztán kinyiffant kb 20 nyíl után és kaptam kb 150k soul-t.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Kvelstadt
veterán
válasz ImACeltic #1136 üzenetére
Konkrétan az volt a plusszos játék, és azóta meg folyamat akciós.
Én végigtoltam 4x, platiztam is. Nem olyan léptékben mint a demons, de jó játék az is.
Nekem is elden ring lesz a kövi souls. Mondjuk én mindegfyik másikkal játszottam ami érdekelt a témában.
A kérdés csak az hogy kivárom e, vagy rámegyek a horizonra és akkor az elden fog várni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Snike
aktív tag
válasz ImACeltic #1136 üzenetére
Mortall Shell nekem nagyon lomha és üres volt.
Plus miatt feltettem és végigjátszom, de nekem nem nagyon tetszett.
(persze vannak benne ötletes dolgok: zenélsz az ellenfélnek ő meg emiatt rád támad, kinövő gombák, minél többször használsz valamit annál jobb lesz a képessége... na jó csak 2 állapota van a tárgyaknak).Az a játék sajnos az üressége miatt, közelébe nem ér a Démon Souls-nak.
PS5, mert az jó! :)
-
Kai_Rong
senior tag
válasz ImACeltic #1175 üzenetére
Jaja, azt olvastam, hogy csak Soul formban erdemes kozlekedni, HP felezes ide vagy oda.
Nagyon szenvedos eddig a jatek, lehet, hogy szegyenszemre ezt nem fogom vegigvinni Tenyleg minden palya elejen van egy bonfire es ennyi az egesz? Nincs menetkozben checkpoint? Tower Knightot kellene lenyomnom, de egy nyamvadt kis mage-et inditottam, mar vagy otszor haltam meg a bossnal, es ugye az egesz palyat at kell futni, farkasostol, sarkanytuzestol es ijaszostol, hihetetlenul frusztralo, sztem also hangon 5000 soult hagytam mar el itt. Ennyire szar boss runok meg a sokat szidott DS2ben sem voltak. A boss fightok is eddig eleg olcsok, Phalanx ugye volt mint normal enemy a DS1ben, ez a Tower Knight meg igazi filleres szar, a hulye ijaszokkal egyutt, akik korulveszik (kulon jo, hogy trofea miatt nem szabad az ijaszokat leloni…)PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz ImACeltic #1188 üzenetére
néztem ilyen "kezdőknek tanács" videókat. Ez alapján megszereztem a 4-1-es világból a crescent falchion+1 -et. ez magicre ad "A" bónuszt.
kard megszerzése óta még nem tudtam annyit játszani vele, de az "A" bónusz a kard sebzéséhez ad hozzá vagy a kard bónusza a varázslataimat erősíti?
a videóban írja, hogy a kard MP regen-t ad, de azt mégis hogyan? a fegyver leírásában nem olvastam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- DIGI kábel TV
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest