Új hozzászólás Aktív témák
-
SAIKON
tag
válasz SAIKON #19422 üzenetére
Erre esetleg valakinek van ötlete?
D620-as probléma:
A noti standby-ba lett küldve, de állítólag hibernálást írt ki.
Na, azóta nem indul.
A bekapcs gombot megnyomva a hdd led világít a vinyó felpörög, az optikát ellenőrzi és a power led is világít. A kijelző sötét (most néztem monitorral is de az is sötét.)
A venti nem pörög (lehet hogy emiatt nem engedi indulni a gépet? Vagy az alaplap hiba miatt nem idul a venti?)
Ha benyomom a power gombot, a hdd leáll, a bluetooth ikon felvillan, és leáll A GÉP.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
válasz SAIKON #43327 üzenetére
Igazabol nem, szerintem nem normalis es foleg nem altalanos dolog, egyebkent a hasonlat is rossz, az egyik egy oprendszer, a masik egy eeprom.
Az egy mas kerdes, hogy te szeretnel, a te dolgod. 100% hogy van ra megoldas, de gyanitom azert nem foglalkozik vele senki, mert nincs ertelme.[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
oncsi
őstag
válasz SAIKON #43381 üzenetére
Bocsi off egy kicsit
Nincs sok filmem. Már a többségét megvettem VHS-en. Majd DVD-n. Meg a neten minden (szemét) elérhető. Az értékeket viszont próbálom menteni. BD-n már inkább csak az ujabbakat venném meg. Meg igazán a fényképek miatt kellene. (43 éves az első fénykép amit magam készítettem) DVD-re mentés miatt már sokat így is elvesztettem. DVD RAM a mostani, még biztosan olvasható média nálam. Sok VHS-t erre mentettem. Ez olyan mint a Dell noti. Nekem bejött, nem is cserélgetem őket sűrűn.
Nézni kell a jövöre is. A Blu Ray sem tünik igazán tartósnak, de most ez van, és talán 2 év múlva lesz valami jobb.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Asus TUF F15 FX507ZC4 gamer notebook eladó. 12500H/16GB/RTX 3050/512GB SSD/
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest