Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Az azért van, mert házilag ragasztottad, ha jól emlékszem, és nem lett zsanér sem cserélve, mi minden ilyen esetnél hátlapot, bezelt és zsanérokat is cserélünk.
Sajnos tényleg nagyon sok Vostro 3510 zsanérja törik ki az LCD hátlapból.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Dhampir
félisten
Sajnos nagyon vékony a műanyag borítás, még a 3500 jobb volt véleményem szerint, de ebben az esetben a 3510-nél vagy kikerültek gyenge műanyaggal készült példányok is, vagy eleve túlzásba vitték a súlykönnyítést/spórolást.
Magnéziumötvözetű borítással (nyilván drágábban) lehetséges vékony és könnyű gépet alkotni, de itt valamit eltrafáltak. Amikor megnyomkodtam, feltűnt, hogy a klaviatúra környékén mennyire behajlik, de ezt az üzletben kirakott példánynál akkor még a kihajtott állapotban megvalósuló popóemelésnek tulajdonítottam, a vékony anyaghasználatot is beleértve.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Nekem volt SSD csere, venti csere, meg alaplap is (nálam derült ki a BIOS is rossz volt mert külső monitorral nem indult újra a gép az 1.11.0. utániakkal de azt javították már). Most megint rendetlenkedik, eléggé bosszúsá kezdek vélni a Dell-re annak ellenére, hogy a support viszont korrekt volt eddig. Ez a tipus ezer sebből vérzik ha ezt tudom....
Az előbb kapcsoltam be jó egy percig szürke képernyő volt aztán egyszer csak elindult. Ez az indítás így sikerült most...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Asus TUF F15 FX507ZC4 gamer notebook eladó. 12500H/16GB/RTX 3050/512GB SSD/
- X13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest