- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz glekfan #74216 üzenetére
Pofon egyszerű: bármilyen gépet ami nem quadro vga kártyával van szerelve. Nézhetsz G sorozatú Inspironokat is. A legtöbbnek főleg zsanérgondja szokott lenni ami ilyen idősen már ki szokott jönni azaz cserélve lett gari időn belül.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz arcitec #74215 üzenetére
Ha USB-s Linux alatt sem megy a jack akkor valószínű jack csati hiba. Ha nem használod nem fontos, elég lehet gari idő vége felé (utolsó fél év) cserélni az alaplapot ha azon van és nem egy plusz I/O kártyán.
-
nagyúr
válasz Packersbay #74268 üzenetére
Szia, ezt nézd át! [link]
Valóban 4 hely is van SSD-nek , a Fő hely elviekben az, ahova a HDD is menne, de a többi 3 is teljesen megfelelő rendszer SSD-nek.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Schafranek #74279 üzenetére
Érdekes, kinek telefonáltál milyen számra? Ki vette fel és mit mondott? Ennek így mennie kellett volna de hétfőn utána tudok nézni hátha.
-
nagyúr
válasz Schafranek #74281 üzenetére
Ez jelenleg tipikus eljárás az ügyfélszolgálat részéről. Borzasztó amit rendeznek, nincsenek tisztában a szabályokkal és feladatokkal. Egy szerviz ilyet nem tud megcsinálni max a disztribútor talán. Hétfő reggel megkérdezem neked merre indulj de szerintem ismét az ügyfélszolgálat jön de kötnöd kell az ebet a karóhoz hogy márpedig ebben az ügyben ők fognak neked segíteni és intézkedni. Rendes számla vagy adásvételi szerződés kell legyen nálad amivel bizonyítod hogy tiéd a készülék.
Csak egy infó: Lenovo esetén pl. nincs migráció, ami még nem akkora gond, csak akkor, ha plusz garanciát akarnál venni...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tylerddd #74294 üzenetére
Magasság nincs megadva tudtommal, érdemes óvatosan kezelni, esetleg valamilyen nem vezető, gyurma szerű anyaggal le tudod tesztelni hogy a burkolat fölötte mennyi helyet hagy. A hosszúságról a manual ad infót.
-
nagyúr
válasz Schafranek #74316 üzenetére
Én ismételten telefonálnél nekik! Még mindig nem tiszta mivel pattintottak le téged, ez pedig fontos lenne!
-
nagyúr
válasz Schafranek #74323 üzenetére
Dell telefonos ügyfélszolgálat száma: 06 80 016 157
Itt kell jelezni hogy te nagyon szeretnél honosítást csinálni segítsenek hogy kell.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Schafranek #74338 üzenetére
Na ügyes! A kiterjesztett garit talán a disztri tudja adni?!
-
nagyúr
válasz feketegergo #74362 üzenetére
Az említettel ellentétben erről nem ugrik be rögtön a zsanér hiba. Alaplap esetleg de más gond egyből nem.
-
nagyúr
válasz Malachi #74374 üzenetére
Tesztelted másik OS-el is? Pendriveos linux, ott is visítani kezd? Esetleg egy friss Windows telepítés? Hátha valami driveres beakadás van.
Ha nem segít, akkor megpróbálnám gariztatni, esetleg a ventit első körben, ha nem javul, jöhet alaplap is, de az már rizikósabb, hogy mit kapsz.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Malachi #74377 üzenetére
Szerintem egy venticserét megérhet, lehet ez visít csak és a csere már nem. De ha ennyire nem jön be, akkor tényleg jobb, ha visszaküldöd, mert már látszik, hogy utálod az egészet.
Amúgy irodai használatra vagy munkára pont nem az inspiron való, hanem egy belépő Latitude szvsz. De tudom, abból ritka a 15,6-os, a 17-es meg főleg. A Vostro-k is hulladékok kezdenek lenni, bár a 20-as és 30-as sorozat még nem képviselteti magát nálunk, a 00-ás és 10-esek katasztrófálisak.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz E300TD #74492 üzenetére
Valami nagyon el van amúgy cseszve ezeken, mert bluetooth-al kapcsolódva 2 Sony füles is legyilkolja a gépet, elmegy a hang, nem tudja lejátsznani a youtube videókat majd az egész rendszer önmagába omlik, alig lehet kikapcsolni a gépet.
És ez jelentkezett 5400-án és 5440-en is...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
nagyúr
válasz arcitec #74516 üzenetére
Nem, az a helyzet, hogy nem érted, hogy erre a kérdésre nincs adható/megfelelő válasz. Ha azt mondjuk jó, mi történik? Ha rossz, mi történik? Nem használtad rosszul vagy helytelenül (ha lehet ilyet írni egyáltalán). Ez ilyen, akkufüggő, gépfüggő, tápegység, stb. A gyártó igazából nem is nagyon foglalkozik vele. Ha 1 éven belül drasztikusan csökken a kapacitás akkor kis szerencsével cserélik neked. 1 éven túl már fel is fújódhat, nem cserélik ki.
Megannyi legenda és hack kering a neten hogy használd, hogyan óvd az akkudat, de nem jelenthető ki egyértelműen hogy melyik hatásos és melyik nem.
Nem volt zaklató a kérdés csak nem tudunk rá jót válaszolni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gurabli #74532 üzenetére
Sajnos valóban ezt írja a manualja:
STORAGE ---------------------------SINGLE M.2 SOCKET ----------2ND M.2 SOCKET
M.2 2230 solid-state drive------------- Yes ------------------------------Not supported[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest