- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz somnia #73207 üzenetére
Pontosan milyen gép ez?
Az a baj, hogy ha nem a memória alatt van a lapra szitázva, akkor máshol van, lehet alul amit nem látsz a palmresttől pl. csak ha teljesen szétszeded a gépet. Miért ilyen fontos az alaplap típusa?Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz PlatiaAmos #73267 üzenetére
Gondolom driver, ha eddig nem volt ilyen gond, és a driver frissítés után igen
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz krkinga #73273 üzenetére
Igazából azért, mert az 5400 frisebb, a 7390 meg egy kicsit minőségben feljebb van a másik kettőnél. Rajtad áll melyiket szeretnéd. Filmre munkára szerintem a 14" FHD jobb, a 7390 inkább ultrabook jellegű, és hurcolászásra termett.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz eris94 #73335 üzenetére
Már a 3 év sem él, csak 1 évet vállal a gyártó az akkukra, ha púpos, ha nem.
Akksi nélkül add el szerintem, vegyen bele a vevő olyat, amilyet szeretne (gyári vagy utángyártott), az árát szerintem nem kapod vissza vele.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz bozsozso #73416 üzenetére
1. Nem
2. Igen
3. Van, a több wattos táppal pl. több 4k-s monitort és erősebb laptopot is rendesen meg tud hajtani.
4. Igen, kérd el vásárlás előtt a serialt, ellenőrizd le, hogy a dell support oldalon garanciális-e a dokkoló! Tudom baromi drága, de nincs annál szarabb, mikor veszel egy drága dokkot, és rövid időn belül beszarik a kábele vagy a LAN csatija vagy zúgni kezd a ventije, és nem tudod gariztatni, ezeket a Dell nem javítja, egyben cseréli.
A kábele még csak-csak cserélhető, de egy venti... Félek az nem.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Dhampir #73434 üzenetére
Ugye ez nem komoly kérdés volt? Nincs ilyen, hogy azt mondjam, vagyis nem lehet ráfogni egyik típusra se, hogy nincs velük baj, mindegyikből jönnek rosszak. Azt könnyebb megmondani, melyikről tudjuk már most, hogy esetlegesen típushibás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz dredjudge84 #73437 üzenetére
Általában amiből a legkevesebbet adják el
Komolyan mondtam, hogy nincs ilyen jellegű statisztika. De mondok valamit: 7-es sorozatú
Latitude-ból kevés jön! 3-asból és 5-ösből sok, Vostro-t ne vegyen senki szvsz, nagyon inspiron-t se csak ha nincsenek nagy igényei.
XPS/Precision jó, de ha 1x beszarik utána esélyes a többkörös buli...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz dredjudge84 #73440 üzenetére
Erről beszéltem, most minek írjak le valamit, amire úgyis jön 2 ellenvélemény, hogy de nekem tökjó és különbenis.
x egyéb esetben pedig a 3510-es Vostro-k zsanérjai kifordulnak a hátlapból, és biztos van x db olyan 3510-es tulaj akinél nem.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
bármelyik másik Latitude-hoz kompatibilisnek írt CMOS elem jó az 5400-ba is?
Közel sem lehet erre igennel vagy nemmel válaszolni, a legjobb, ha ellenőrzöd, milyen való a készülékbe.
- van-e külön eDP kábel a 1080p kijelző opcióhoz, vagy elég csak a kijelzőpanelt cserélnem, ha a 768p felbontású kijelzőt jobbra szeretném cserélni?
Szerintem másik kábel való a 1080p-hez és másik a 768p-hez, de ez csak sejtés.- mitől függ, hogy az amúgy gyári Dell töltőt (65 W-os Dell travel adaptert) hajlandó-e gyári töltőnek felismerni az 5400 BIOS-a?
Ha gyári töltő, a Dell fel fogja ismerni Nem a BIOS-tól függ itt sem szerintem, hanem hogy rendesen kommunikál-e a töltő a készülékkel.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Köszi srácok!
-
nagyúr
Ilyen van benne a kézikönyv szerint: CR-2032
A töltő jó lesz, ha a csatlakozója kompatibilis ezzel.
A kijelzőhöz: Tehát komplett LCD assy-d van, a kérdés az, hogy az alaplapi csatlakozóba jó lesz-e? Háát... Erre nem tudok okosat mondani[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bacusuz #73553 üzenetére
Akármilyen garis is a géped.
Ha NBD hívod a Dell bejelentő számát megadod az adatokat és mailben küldöd nekik a számlát majd kiadják a javítást egy szerviznek. Ha Carry-in garis akkor egy Dell szervizpartnerhez viszed a számlával és kész ők másolják fotózzák csatolják a jegyhez.
A Dell telefonszáma: 06 80 016 157Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Bacusuz #73559 üzenetére
Ezt Te kérheted a Supporttól! A szervizek nem jogosultak ilyet csinálni maguktól, illetve nem is szoktak ezzel nagyon foglalkozni, és a Dell sem, hacsak külön nem kéred. Amúgy nem is fontos annyira, ha megvan a számla.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bozsozso #73588 üzenetére
3 éve dokkolóról megy az 5400-ám itthon, semmi baja az akkunak. Mondjuk volt vagy 30-40 akkus merítés ezalatt, nem számoltam. Ha nincs nagyon sok teljes lemerítés majd maxra töltés akkor egyáltalán nem kell aggódnod.
Ilyenkor tápról megy az akkut nem használja így kvázi nem (vagy alig) is degradálódik.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz arcitec #73592 üzenetére
A kopás szintet nem figyelem, az akku nem púpos, nem melegszik extrém módon, és még mindig pár órát elmegy róla a gép, szóval nem mondanám problémásnak, főleg azokhoz képest, amik 1-2 év után megdöglenek, púposodnak, stb.
-
nagyúr
válasz v.a.lucky #73612 üzenetére
Ez furcsa. Mindenesetre a gyári spec ezt írja rá: One USB 3.1 (Type-C) port/DisplayPort
USB 3.1 Gen 1 Type-C port with PowerShare
Connect peripherals such as an external storage device, printer, Type-C docking station or an external display.
Provides data transfer speeds up to 5 Gbps. Supports Power Delivery that enables two-way power supply between devices. Provides up to 15 W power output that enables faster charging.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Rinocerosz #73624 üzenetére
Ha vibrál és fakó de közben külső monitoron jó a kép akkor fix hogy LCD vagy a kábel a gond.
-
nagyúr
Szeva, ha felmész a dell support oldalra, beírod a gép serialját, akkor jobbra (én magyarul nézem) a termék műszaki adatainak megtekintésére kattintassz és a listában ott van, hogy gyárilag milyen tápegységgel adták ki a gépet, annak megfelelőt javasolt venni hozzá, és persze gyárit!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hotkar #73657 üzenetére
A WD19S tápja 130W de a gépnek mindig kevesebbet fog leadni, max annyit amennyit a gép fel tud venni, nálam ez pl. azt hiszem szintén 90W, de kollégám gépén 65W ugyanilyen dokkal és táppal.
"A 90 W-os tápnál meg kell barátkozni azzal, hogy a Windows 10-ben jelzést kapsz arról, hogy "Lassú töltő"
Ezt nem értem, ha 90W-os tápot adsz a dokknak, és úgy megy rá a gép, akkor egyértelműen nem ad le neki annyi teljesítményt (ha a gépnek is 90W kell) amennyit kér.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Szia,
nem igazán névre vonatkozik a gari, hanem inkább gépre. Max a honosítást szokták kérni/elvárni, de ez sem kitétel. Ha van egy érvényesnek tűnő számlád, akkor nem nagyon szokott gond lenni, azt sem mindig kérik.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz #73500928 #73794 üzenetére
Egyben vannak az alsó pedlappal szóval gyárit csak azzal együtt kapsz jóval drágábban. Érdemes megfontolni az utángyártottat. Ha pedig garis még akkor azonnal bejelenteni telefonon és kis szerencsével cserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest