- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Gergosz2 #68663 üzenetére
Szia,
A support assist tutira, a Commandot bevallom nem ismerem.
De nyugodtan lehet a Dell oldaláról is mazsolázni (support oldal pl.), van amikor a SA is képtelen feltenni pl. egy BIOS frissítést...[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Pyttawrx #68756 üzenetére
Szerintem is inkább a töltő fáradt el. 130W-os, az átlag kis fos töltők 65W-osak.
Ha táp be van dugva, akku is van, mégis 2-3 óra alatt lemerül az akku, akkor ott valami gáz van. Ha garis a gép én azonnal gariztatnám táppal együtt. Vagy legalábbis nézzék meg, mérjék meg.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Packersbay #68832 üzenetére
Szia!
Touchpad tuti hibásnak tűnik.
A billentyűzet világítás BIOS-ból is állítható, ott is ellenőrizni kéne, hogy minden rendben van-e vele. Ahogy a kamera is. Jó billentyűkombóval próbálod bekapcsolni?
BIOS, driverek ellenőrzése, legfrissebbek-e. Erre a Dell Command vagy Support assist javasolt.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Hunt3r22 #68835 üzenetére
Mivel hivatalos forrásból (gyártótól) vannak rendelve az alkatrészek, és gyári garancia van rájuk, ez nálunk ennyibe kerül sajnos. A gyártó annyiért adja, amennyiért nem szégyelli. Mi is pénzért dolgozunk, rá kell tenni valami nyereséget, és ennyire jön ki.
Hogy mások milyen minőséget árulnak és azt honnan, milyen módon szerzik be, nem tudok nyilatkozni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Packersbay #68838 üzenetére
Ha garis a gép, akkor bill, kamera, touch csere az alap amit kérnék. Ezekre a hibákra simán meg is szokta adni az engedélyt a gyártó.
-
nagyúr
válasz Hunt3r22 #68840 üzenetére
Ez a része nem az én asztalom, bevallom ennyiért én se tőlünk venném
Azért 3 hó mert ennyit ad rá a gyártó nekünk is. A többi bolt gondolom más forrásból már garikkal tud dolgozni.#68841Packersbay: Ahh értem, igaz meg se néztem pontosan milyen gép (E6410), így már világos is. A Tapi letiltható billentyűparanccsal is, igen
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Most jött az infó, hogy a Dell G3 3590 sorozatnál már revízió 1-re cserélik a zsanérhibával érkező darabokat, szóval akinél jelentkezik a zsanérhiba/burkolatszétnyílás, az örüljön is kicsit, mert már ismert a hiba, és talán javítottak rajta (improved hinges-t "hazudnak" rá )
-
nagyúr
A Support-tól mit vársz? Ne várj semmit, ők ezzel nem foglalkoznak.
Nyisd ki, gari nem ugrik, nézd meg milyen a benne lévő ram, vegyél egy ugyanolyat és kész.
Gari ezzel nem ugrik, max akkor, ha a belerakott ram okoz valami hibát, de ez annyira ritka, hogy.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz ginola #69053 üzenetére
Ez engem is érdekelne, de nálam az alany egy régi Lenovo Yoga, szintén ragad a palmrest. Szerintem amúgy a műanyag így öregszik...
#69052xrvman: Én arra tippelnék, hogy elmelegszik a wifikártya.
#69054Gempas 70: Szétszeded és megnézed, vagy beírod a Dell support oldalon a serialod a keresőbe és utána a kapott oldalon a quick linksnél a View product specs-ben leírja mi van benne gyárilag.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #69063 üzenetére
Latitudeok 99%-ra NBD gari van (helyszíni kiszállásos), főleg ha magyarországi desztinációs a készülék.
Dell Support oldalon ellenőrizheted a készüléked garanciáját. [link]
Az akkura alapesetben 1 év van, kivéve ha lett vásárolva extended battery exchange a készülékhez.
Ez alól csak a púpos akksi kivétel, azt a készülék 3 éves koráig cserélik garanciában.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #69066 üzenetére
Lehet akku, akku kábel, alaplap hiba is.
Sajnos nincs jobb választási lehetőség tapasztalataim szerint, ugyanennyi méregdrága Lenovo megy tönkre piszlicsáré hibákkal (pl. alaplapi SSD csatlakozó forrasztási hibával), HP is van bőven tudtommal.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz halapidori #69065 üzenetére
Szia, gyanakodnék egy kijelzőhibára, hacsak nem az alacsony felbontású HD modellt kaptad. Az FHD és UHD modellek kijelzője teljesen rendben van.
-
nagyúr
válasz halapidori #69069 üzenetére
Mindenképp
-
nagyúr
válasz halapidori #69078 üzenetére
Ahaaa. Nem sok tapasztalatom van ilyen típusú kijelzőkkel, de sejtésem van milyen "szuper" lehet.
-
nagyúr
válasz Pyttawrx #69162 üzenetére
és Diák66: Rosszul tudjátok, legalábbis jelenlegi tudásom szerint. Egy új alaplap elég drága buli még a gyártónak is, jóval olcsóbb megjavítani a hibás alaplapot, már ha meglehet.
Irtó ritka, hogy új darabot kapj egy javítás alkalmával, de a javított darabnak pedig pontos és szigorú ellenőrzés és teszt után lenne csak szabad kimennie az elosztóközpontba.
Amúgy rettentő sok "hibás" alaplap nem hibásan megy a szervizbe (előző munkahelyemen Toshiba lapokat javítottunk a gyárnak, a cég majd 20 évig csinálta ezt, Fujitsu-Siemens-nek is).
Szóval az alaplap és a VGA kártya is gyakran javított darab, nem vadiúj. Kivétel ez alól a kijelző szokott lenni, vagy ott is használt, de ép darabot kapsz (javított ott nem szokás) vagy újat. A kis filléres eszközök is újak szoktak lenni tudtommal (wifi kártya, dvd, kártyaolvasó, stb).[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Benőke #69199 üzenetére
Én használom sokat a dokkot, de sajnos el kell fogadni, hogy az USB-C csati sajátossága, hogy nem bírja a végtelenségig az ilyen vastag és nehéz kábelek okozta erőhatásokat.
Ha sokat mozgatod, a kábelt is, akkor lehet hogy 1-2 éven belül alaplapcsere lesz gariban. Ha nem, akkor lehet hogy hosszú éveket elmegy gond nélkül.
Az ósdi "bedokkoló" világot tessék elfelejteni, tudom hogy régen minden jobb volt, de na.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gergovass_ #69245 üzenetére
Ebből a kicsit kaotikus zűrzavarból azt vettem ki, hogy egy BIOS frissítés közben/után nem kapcsolt be a gép. Majd mit csináltál, hogy bekapcsolt?
Utána nem volt jó a dátum, idő vagy csak azt követően, hogy lehúztad az akkut.
100%-ig nem ismerem most a G5-öt, de lehet az akku maga az RTC, azért nem volt jó a dátum/idő, és mivel lehúztad, azt elfelejtette.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz gergovass_ #69248 üzenetére
Hát ez így leírva pedig hűtésgondnak tűnik, minél előbb kéne beszéljél a szervizzel, hogy ezt tapasztalod. Viszont simán lehet alaplap hiba is, (hogy csak akkut lehúzva tudod "restelni") sajnos az ilyen cseredarabok könnyen lehetnek hibásak.
Megnéztem, van benne külön RTC, szóval ezt is említeni kéne a szerviznek, lehet hogy az is a ludas.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vottokar #69267 üzenetére
Helló, ezt találni hozzá gyári infóban:
SATA AHCI interface supporting up to 6 Gbps speed, and one 2.5-inch hard-disk drive (HDD) with capacity of up to 2 TB.
PCIe NVMe interface supporting up to 32 Gbps speed, and one M.2 2230/2280 solid-state drive (SSD) with capacity of up to 1 TB.
PCIe NVMe interface supporting up to 32 Gbps, and one M.2 2280 Intel Optane Memory H10 and one M.2. 2230 or 2280 solid-state drive (SSD) with capacity of up to 512 GB.Azaz vagy 1db 2,5" hely, vagy 1 illetve 2db M.2 hely van benne. Bár ez hülyeség, és az is
NOTE: Depending on the configuration ordered, your computer may be shipped with one of the following:One hard drive and one 2230 or 2280 solid-state driveOne 2230 solid-state drive and one 2280 solid-state drive
A 2,5" hely akkor szabad, ha 51Wh-s akku van benne, akkor van szabad hely neki.
Amúgy 2db M.2 fér bele, ez, ahogy írták, az adott konfigurációtól függ, eltérő a 2 alaplap.
A 2db M.2 helynél 68Wh-s akku jár.Ezt mérlegeld, illetve keresd a vásárlásnál.
A zsanérra figyelj, ez a típus hajlamos öngyilokra, de a gyártó ismeri és gariban javítja a legtöbb esetben.
Megbízható forrásnak az számít, aki 3 év gyári garanciával adja a gépet, ez Inspironok esetében általában szerviz garanciát jelent (be kell vinni). De lehet külön vásárolni NBD-t, amikor házhoz megy a szerviz. Ez gariidő alatt bármikor bővíthető vagy megvásárolható sok helyen, ha erről infó kell keress meg privátban, gépet sajnos ajánlani nem tudok, csak gyári garikiterjesztést.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A Dell ebben nem tud neked segíteni, ők nem disztribútorok, hanem a gyártó
A disztriket kéne noszogatni, bár ők nagy tételben árulnak, javaslom a viszonteladók felé orientálódj, akiket az árukeresőn megtalálszMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
-
nagyúr
Neeeem akartam én azt mondani, hogy használt, fel sem merült.
De amennyi DOA cucc jön mostanában hozzánk is, nem lennék meglepve
Meg ezek az alaplapok... 1x nyúlsz hozzá aztán besértődik és valami más romlik el rajta.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest