Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi821
tag
válasz #97811968 #59847 üzenetére
de igazából frissen van húzva a rendszer és mégis ugyanaz a hiba, mint a 1.5 éves állapottal. Most rájöttem arra, hogy ha úgy kapcsolom be a gépet, hogy nincs rácsatlakoztatva a monitor és csak akkor dugom be a hdmi-t, amikor már teljesen bebootoltam, akkor mindig felismeri. Na de hát ez röhej, a lényegesen olcsóbb inspiron ugyanolyan oprendszerrel soha nem produkál ilyen hibát. És ennél a laptopnál nem ez az egyetlen probléma: néha random szétesik a hang és random a bootolás közben kiírja kék háttérrel, hogy valami hiányzik a bootoláshoz, sajnos azt nem tudom, hogy mi, mivel nem jelenik meg a teljes üzenet. Szóval egy rakás pénzért vettem egy rakás s**rt. Attól félek, hogy a probléma onnan ered, hogy a gyári m2-es ssd-t lecseréltem egy Samsung 960 evo-ra és a gyárin volt valami, ami a Windows-hoz kellett, vagy valami driver. A lényeg, hogy ehhez járt alapból egy win 10 64 pro, aminek az elején örültem, de mint kiderült, ebben az esetben a gyártó valahova az alaplapra égeti a Windows verziót és az így lecserélhetetlen. Még azt is el tudom képzelni, hogy ez a Windows, valamilyen spéci oem verzió, amit nem tudok egy sima telepítővel javítani. Bármilyen tesztet lefuttatok, mindegyik azt mondja, hogy minden ok és a legfrissebb driverek vannak a gépen. Már a legfrissebb bios-ra frissítettem, de az se segít. Most jutottam el oda, hogy eladom a gépet és többet dell laptop-ot nem veszek, mert ez így röhej.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest