Új hozzászólás Aktív témák

  • Ruelle

    csendes tag

    Üdv kedves fórumozók!

    Én is Dell tulajdonos lettem kb 1 hónapja. i5 meg 1 gigás nvidia kártya 4 giga memóriával fűszerezve. Írok pozitívat negatívat is majd a végén segítséget szeretnék kérni.

    Talán a pozitív dolgokkal kezdenék: Szerintem jó az anyagfelhasználás, elég masszív gép lett. Külön kiemelném a billentyűzetet ahol a billentyűk "kis szigeteket" formálnak. Nem tudom, h minden mai laptopon így van de nekem nagyon tetszik. Én még ilyen billentyűn nem írtam, nagyon jó. Tetszik, h van lehetőség az Fn gombok és az F gombok felcserélésére, nem kell egyfolytába nyomkodni az Fn gombot. Tetszik a touch pad is, szép nagyra sikeredett és ha beállítom, h gyenge érintésre reagáljon csak simogatni kell. Az akumlátorra sincs panaszom: Pestről hazafele néztem rajt filmet 3 és fél órán át és még maradt 45 perc! Sokan fikázzák a hűtését. Nem értem ennek mi az alapja. Én cod MW2-vel játszottam rajta és nem tapasztaltam, h ne lehetne a géphez nyúlni. Mit kéne elvárni egy olyan szerkezettől ahol 2 centire van besűrítve minden, tán 2 fokon menjen? :) Az asztali gépem is melegszik pedig ott nagyobb "tér" van, de ez normális is, nem tudom mit akarnak páran, megvan mindennek az optimális hőfejlődése. Ha vezeted az autód annak se egészséges ha 10 fokon van. És messze elkerüli azokat a gépeket amiken tojást lehet sütni vagy átégeti a borítást. (baráti körben asus, msi)

    Jöjjön a negatív: Nem tartom jó dolognak, h a kibontáskor nincs driver mellékelve. Hisz aki nem ért hozzá nem biztos, h magától megoldja. (persze akkor minek vesz egy telepítetlen gépet) Nem tudom h másnál is jelentkezett e bluetooth probléma de nálam igen: akármilyen drivert próbálok felrakni nem tudom működésre bírni! Biztos h van benne mert első telepítésnél sikerült társítanom a telefonnal de utána aszott működni. A másik problémám meg másnál is felmerült de nem láttam, h valaki válaszolt volna rá. Kifejtem: 32 bites win7 volt itthon fel is lett rakva rá, de mivel nem használta ki a memóriát kénytelen voltam egy 64-eset szerezni. Fel is raktam. A gondok ekkor kezdődtek a dirt3 nevű játék közben ahol hang és kép fagyás történ kb 1 másodperc erejéig majd ment tovább minden mint ha mi sem történt volna. Ez később jelentkezett játékon kívül is. Feltettem egy másik 64-es win7-et hátha a win rossz. El is múlt a probléma tegnap reggelig amikor akumlátorról néztem a facebookom, egy videót játszottam amikor megint jelentkezett a probléma. Azóta konnyektorról használom és játszottam is de nem jelentkezett a probléma. NEM TUDOM MI LEHET! Ha valaki talál rá problémát szívesen várom. Driverek mindenből a legfrissebbek!

    Üdv Ruelle.

Új hozzászólás Aktív témák