- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Aktív témák
-
dbius
veterán
FELHIVNAM A FIGYELMET ARRA, HOGY AZ ILYET ONBIRASKODAS BUNTETTNEK HIVJAK ES 5! EVIG TERJEDO SZABADSAGVESZTESSEL SUJTHATO!
az masik pedig korulmenyektol fuggoen SIKKASZTAS VAGY CSALAS VETSEG, es 2 ev szab.veszt-tel buntetheto.
javaslom a rendorsegnel feljelentes megtetelet! -
Rasztiff
csendes tag
Mikor magamnak kerestem autót, akkor ott sokkal jobb volt a felhozatal. Végül keleti aprón keresztül vettem egy II-es golfot, de egyébként nyíregyen több autó volt. Az már más kérdés,h a kereskedő ráteszi a saját hasznát, de legalább ad rá vmennyi garanciát,h nem egy lepukkant gépet veszel. Ha meg magánkézből veszed, akkor több a rizikó (a mai világban), de ha olyannal mész, aki ért az autókhoz akkor nem lesz gáz.
Az előbbi hozzászólásokhoz meg csak annyit,h ha vki lóg nekem pénzzel és nem akarja megadni, kiverem belőle, akkor én szívom meg. Most már érthető,h miért lopnak meg csalnak annyian ebben az országban. 2 év, kap max. 1 év felfüggesztettet és ugyanúgy folytatja az illető tovább a kis üzelmeit, csak okosabban. Már ha a rendőrség tesz vmit és nem szar alapban az egészre...IA
-
Hubertus
csendes tag
Üdv mindenkinek! Van néhány jó minőségű for use tonerem, debrecenben akár ingyenes házhozszállítással is, 3 db-tól kedvezménnyel, 100%-os cseregarral!
Íme a kínálat:
HP92274A (HP LJ 4L/4ML/4MP/4LC/4P/4PJ*CANON EPP) 6.000 Ft
HP92298A (HP LJ 4/4+/4M/4M+/5/5M/5N*CANON EPE) 7.200 Ft
HP92298X (HP LJ 4/4+/4M/4M+/5/5M/5N*CANON EPE) 8.000 Ft
HPC3903A (HP LJ 5P/5MP/6P/6MP*CANON EPV) 6.300 Ft
HPC3906A (HP LJ 5L/6L/3100/3150*CANON EPA) 6.800 Ft
HPC4092A (HP LJ 1100/1100A/3200/3220*CANON EP22/LBP800) 8.500 Ft
HPC4096A (HP LJ 2100/2200*CANON EP32) 12.000 Ft
HPC4127X (HP LJ 4000/4050*CANON EP52/LBP1760) 15.000 Ft
HPC7115A (HP LJ 1000/1005/1200/1220/3300/3330/LBP1210) 8.500 Ft
HPC7115X (HP LJ 1000/1005/1200/1220/3300/3330) 8.900 Ft
HPC8061X (HP LJ 4100) 13.000 Ft
HPQ2610A (HP LJ 2300) 15.000 Ft
HPQ2612A (HP LJ 1010/1012/1015/1020/3015/3020/3030) 11.000 Ft
HPQ2613A (HP LJ 1300) 10.000 Ft
HPQ2613X (HP LJ 1300) 9.800 Ft
HPQ2624A (HP LJ 1150) 9.900 Ft
HPQ5949A (HP LJ 1160/1320) 13.500 Ft
HPQ5949X (HP LJ 1320) 14.980 Ft
HPQ6511A (HP LJ 2400/2410/2420/2430) 15.500 Ft
E30 (CANON FC210/230/330 PC530/730/760/860/890) 15.550 Ft
FX3 (CANON FAX L220/240/250/260/295/300/350*MPL60/90) 9.000 Ft
T-KAZETTA (CANON FAXL400*MPPCD320/340/L380/L4000) 13.500 Ft
vegyétek-vigyétek! -
BLiNk3r
senior tag
1 csomag AAA-s, 1500mAh akksi szinte ingyen eladó: 900Ft (2db)
-
-
Speedmaster
csendes tag
válasz Rasztiff #2953 üzenetére
Nem nagyon van olyan kereskedő aki használtra garanciát vállal. Miért is tenné, ha nem a sajátját árulja. És azzal kezdi, hogy visszatekeri az órát (most néztem meg egy Astrát kereskedőnél, amiben tudtam, hogy 209ezer volt októberben 5 évesen, mert nekem is felajánlották hogy vegyem meg (de egy másikat választottam); most 88 ezer van az órában és nagyon megkímélt szlogennel árulják egy pár 100ezerrel drágábban, mint amennyiért most én eladnám az enyémet). Az emberek annyira buták, hogy képesek kifizetni a kereskedő hasznát úgy, hogy nem tudják mit vesznek.
-
bobace
addikt
válasz szandisas #2948 üzenetére
nem tudom hogy amugy ismered-e és mennyire, de 11k-s cuccra nem mondom azt hogy nesze vigyed és ha majd lesz pénzed ideadod egy idegennek. Persze itt is van egy két ember akinek azt mondanám hogy oké mert évek óta ismerem(pl Borosz ) de ez felelőtlenség. Persze ha rég ismered és nem volt vele gond akkor nem tudok mit mondani
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
norbz
tag
Na erről annyit, hogy a rendőrökre várhatsz... Jobban jársz, ha odamész és jól megpüfölöd, persze ezt nyíltan nem felválallva, ergo - én itt most senki konkrét megveréséről nem beszélek/tem.
Utána meg próbálja meg rád bizonyítani... Sajnos a törvény a bűnözőket védi, meg kell találni a megfelelő módot, hogy ne magaddal tolj kiMivel az ALC '97 6ch intgrált hangkarim 8ch integráltra való cseréjére senki nem jelentkezett :D Ezért most keresek ugyanehhez a hangkarihoz +2 csatornát :D
-
norbz
tag
válasz Speedmaster #2964 üzenetére
Ez így van, és bár egyik használt autó kereskedő se neked akar jót, én a nyíregyi verdákkal sokkal kevésbé voltam megelégedve, mind ár-érték arányban, mind pedig esztétikai, műszaki állapot ügyileg. Példának okáért: nyíregyen 93as twingo, összevissza fújva az elemek, nem kellett festékrétegmérő ahhoz h megdöbbenj rajta, persze amikor kérdeztem ezzel mi volt, háát kisebb koccanása volt... ja no comment. Belseje lelakva, kormány szétkopva, persze ennek az óráját már nehezebb visszaállítani, az nem volt megkísérelve tehát, volt benne 150K. Egyszóval hót kókány volt, az igényességnek mégcsak látszata is hiányzott a javításnál. Ára 950K és még engedni se akart belőle, ott cigánykodott (és ez sajnos csak egy volt a nyíregyiek közül, nem volt egyedül). Persze ilyen dbben is van, de sokkal, sokkal kevesebb. Mindegy végül egy 96os sérülésmentest vettem 65K kilóméterrel itt 800Kért, többet nem is megyek nyíregyre kocsit nézni
Mivel az ALC '97 6ch intgrált hangkarim 8ch integráltra való cseréjére senki nem jelentkezett :D Ezért most keresek ugyanehhez a hangkarihoz +2 csatornát :D
-
lorcsi
veterán
Megy valaiki pestre a héten?
[Szerkesztve]eladó: vadi új soundcore motion+
-
probizz
tag
eladó:
GENIUS 5.1 hangkártya (CMI 8738/PCI-6ch-LX chip) - kb 3-4 hetes / 3K
Glacialtech Igloo... 478-as hűtő, 1X használt, ÚJ / 1,8K
2 db 10/100 LAN kártya - kinek mit ér?
P1-es, winyó híján komplett gép / 4K
van egy jópár kábelem is, valaki keresett múltkor...csokiban megoldjuk
[Szerkesztve] -
qfm
őstag
hali.
egy epson nyomtatóba az alábbi patronok valók:
Black: C13T061140,Yellow: C13T061440, Magenta: C13T061340, Cyan: C13T061240
tud valaki konkrét helyet debrecenben ahol árulnak ilyen patront? esetleg árral is?
thx
[Szerkesztve] -
vivaldi
csendes tag
hali,
amd athlon 1800+-os procihoz keresnék alaplapot és memóriát, ház van.
köszi...vivaldi
-
IIIstIII
senior tag
Senkinek sincs eladó P4es s478as procija? 20e Ft körüli érdekelne.
-
nagyon über noti eladó!
[link]
vegyétek-vigyétek az ár alkuképes normális keretek között!!!"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
bobace
addikt
Keresek:
512/333 SODIMM DDR-t. használt, új minden érdekel
Eladó:
- Kodak Easyshare cx7330, 3,1MP Digitáis fényképező cucc, 3x optikai zoom, 16Mb kártya, 2005.08-ban vásárolt, garanciális, hibátlan állapot. Kinek mit ér?
- 1'44 Floopy 1k
- Mobil rack. Nem vipower, no venti 1k
3 nap gar jár ahol nem irtam külön természetesenNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Tomhun
csendes tag
Kedves PH tagok!
2 hónapja ismertem meg 1 (PH) tagot, nevezetesen Szandisas-t.
Szóval: Volt neki 1 P4-es Willamate magos procijat és egy MSI 848 lapja amibe ez a processzor nem ment. Egy a fórumon jól ismert személyen keresztül keresett fel azzal, hogy segítsek kitesztelni miért ne megy a konfig, akkor este 30 Km-t utaztam csak oda hogy vigyek neki egy 1700-as Cerka procit, hogy ha beindul, hagy boldoguljon. Nem jártunk sikerrel. Felajánlottam neki, hogy jöjjön el hozzám (ott rendelkezésre áll minden) és derítsük ki, hogy mi a probléma. Nálam sem ment a lap, végül is az volt rossz. Kérdezte, hogy megveszem-e tőle a procit, mert ő visszaviszi a nagykerbe a lapot és másra cserélteti ki. (oda vissza volt 1 60Km–es utam)
EZEKÉRT NEM KÉREM SEMMIT, SEGÍTENI AKARTAM!!!
A CPU-t átvettem tőle, hogy hozk neki 1 17” vagy 19” CRT monitort és a különbözetet rendezzük. KB másfél hetet cárt a monitorra mire át tudtam vinni Újfehértóra. (a monitor 19” Panasonic szép állapotú hibátlan 3éves csontszínű monitor) Ekkor kaptam még 1 P4-es lapot dobozával együtt, mert azzal sem boldogultak. Kb 2 hét után szólt, hogy nem felel meg ez a monitor, nem találta jónak az üzletet. (NEM TETSTETT A MONITOR KÜLSELYÉNEK A SZÍNE) Követelte vissza a CPU-t (AMIT AZ ENYÉMNEK HITTM, és már tovább értékesítettem) és a tesztelésre váró alaplapot. Értementem a monitorért (szintén saját költségemen) és elhoztam azzal a feltétellel, hogy szerzek neki 1 másik monitort. Megint eltelt pár hét, és jelzett, hogy nem vár tovább a monitorra, vagy fizessek, vagy a procit adjam vissza.
INNENTŐL NEM VETTEM KOMOLYAN, HOGY CSAK CSÖRGET TELEFONON ÉS A SZIVESSÉG NEM KÖLCSÖNÖS.(mindig elvárt, hogy hívjam vissza) A MEGÁLLAPODÁST NEM ÉN RÚGTAM FEL.
NÉHÁNY NAPJA KAPTAM TŐLE 1 PRIVÁT ÜZENETET, HOGY A FÓRUMON KI FOG TÁLALNI. ERRE ÉN NEM REAGÁLTAM, MERT SÚLYOS CSALÁDI TRAGÉDIA TÖRTÉNT AZ ELMÚLT HÉTBEN.
A fennálló tartozásom, akármikor tudom rendezni, csak hívjon fel és egyezzünk meg, mert NEM én álltam el az üzlettől és nem vagyok hajlandó az ő általa kitalált árat kifizetni.
Azért írtam le ezeket, mert legtöbbször az a helyzet, hogy a sértettnek adnak mindig igazat a külső szemlélők, az igazságot csak 2 ember tudja (ÉN és Ő). Több PH-s tag közelebbről is ismeri ezt a történetet, de nem akarom, hogy közük legyen hozzá.
Szerintem nem erre való a fórum, hogy ezeken vitázzunk. Ez személyes probléma.
Nem ildomos nyilvánosan más hitelét rontani azzal, hogy nem tárjuk mások elé a problémát és csak azt a részt kiragadni a történetből, ami bizonyos szemszögből sértő vki számára. (hitelrontás céljából)
Köszönöm.
Üdv.: Tomhun -
BLiNk3r
senior tag
2db AAA-s 1500mAh akksi - 900 HUF
256MB 266-os Elixir RAM - 2800 HUF -
Batman2
őstag
válasz Rasztiff #2953 üzenetére
Hi
Itt nem csak arról van szó, hogy a rendőrség szar az egészre, hanem gondoljatok bele, mit tud tenni a jogszabályok szerint?
Hiába ismerjük az elkövetőt, ha nincsen rá írásos hibátlan, megtámadhatatlan bizonyíték, akkor törvényesen nem lehet semmit sem tenni.
esetleg annyit, hogy visz az illető két tanút, aki bizonyítja az Ő állítását, vagyis ebben az esetben a csalást, erre elméletileg hasonlóan lehet reagálni jogszabályila. Sajnos ezzel vannak is visszaélések, hamistanúzás, stb. . . .
Részben meg tudom érteni az időnként ilyen esetben elhatalmaskodó önbíráskodást -nekem is kinyílik ilyenkor a zsebemben képletesen a bicska -, mert sokesetben tehetelen a kárvallott és nyílvánvalóan eszméletlenül bosszantja, frusztrálja az igazságtalanság.
természetesen az ilyen esetekben nem kellen a dolognak odáig fajulnia, mint sok esetben előfordúl, hogy súlyos testi sértés, esetleg gyílkosság lesz belőle.
Elég lenne csak az illetőt hatásosan megkörnyékezni és megkövetelni töle az összeget, persze ha nem adja, akkor jönnek a problémák rendszerint.
Sajnos már nekem is volt hasonló esetem, de szerencsére félig legalább sikerült lerendezni a dolgot, így csak kevesebb volt a bukta és ismét megtanultam valamit.
Most is tanultunk valamit, azt hogy Tomhun-tól nem veszünk semmit
Üdv.:
Ui.: bocs az off-ért, de belőlem is kijött !
[Szerkesztve]Batman2 - Viva la Mercedes W123-200D 1979
-
simonzé
addikt
-
Borosz
őstag
Keresek notiba HDD-t!!!
4-6-8-10GB-os jöhet. PII-be lesz ezért a ''kis'' méret. -
vgavga
tag
amd athlon/duron procit keresek 1000mhz (max100mhz fsb) körül, socket462
-
szandisas
őstag
EZEKÉRT NEM KÉREM SEMMIT, SEGÍTENI AKARTAM!!!
nagyon szép dolog! ha azt mondtad volna, hogy 2k lesz akkor odaadom...
A történet rendben van naggyából, csak annyi nem stimmel, hogy nem a monitor külseje nem tetszett(szép volt), hanem percek után majd ki folyt a szemem miatta.( meg volt vmi baja-piros csík - de azt haggyuk...
Volt, hogy felhívtalak, és mondtad, hogy majd adod... sokszor csörgettelek -sokszor nincs pénz a telómon- de mindegy. Ha othonról hívtalak -ismerted a számot, és nem hívtál fel- (volt olyan nap, hogy kb 5ször hívtalak) de mindegy. Ha telefont nem is vetted fel, akkor is üzentem neked nem egyszer... mikor kezdődött ez az egész? 2005-ben szóval már egy ideje tart.
''A fennálló tartozásom, akármikor tudom rendezni, csak hívjon fel és egyezzünk meg, mert NEM én álltam el az üzlettől és nem vagyok hajlandó az ő általa kitalált árat kifizetni.''
nem én találtam ki az árat, hanem a proci volt 10k, és 1k-t engedtél a lapból. szóval ennyi
Ha akármikor rendezni tudod akkor légyszives! küldd el a közös ismerősünkkel, és elfelejtem az egészet ami történt! nagyon kell a lé! Szeretnék kapni a héten egy privit, hogy ''odaadtam a pénzt''! előre is köszönöm
simonzé: priviben indítottam
[Szerkesztve]aláírás
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest