- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adonimus
senior tag
Üdv.
Van itt pár eladó holmi:
Microsoft pedál + kormány PC-hez
Macrom SP4.050 minőségi 4 csatornás autós erősítő ár alatt!!
Autó hifi kábelezés, 50-es réz kábelek, rca-k tápelosztó.
ALPINE PMX-T320 STEREO AUTÓS ERŐSÍTŐ, MINŐSÉGI! RCA NÉLKÜLI FEJHEZ IS!
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
zolikaDB
veterán
Oral B fogkefefejhez (2db) szeretnék valami kis tartót fürdőszobába. Létezik erre valami megoldás ebayen/alin?
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #96900 üzenetére
Nem csak azért ilyen magas az alkatrészek ára, mert ezen akarnak keresni, hanem azért, hogy ne is akard megjavíttatni, hanem vegyél másikat kompletten.
Az ipari gurulóállvány az más kategória.
Sok termékkör van, amit érdemes és gazdaságos javíttatni, az ipari eszközök szinte mind ilyenek, de háztartási kategóriában gyakran már nincs is rá felhasználói igény vagy alkatrész hozzá.Szerinted egy 50 ezres mosógépet ki fog javíttatni, ha 25e bele egy alkatrész (+5-10e munkadíj)?
Persze, kiadják jó áron ha valaki szeretné, dé még ez sem mindig igaz.
Van, hogy csak papíron létezik hozzá alkatrész, de beszerezni lehetetlen.
Pl. Pl 82 centis Blaupunkt vagy ilyesmi ment tönkre ismerősnek, a panelnak van cikkszáma, benne van a katalógusban, csak nincs belőle még a gyárban sem, mert a gyártó inkább kompletten cserél (mint ahogy alább írták az Indesitess példát) nem éri meg alkatrészeket és szervizcsapatot fenntartani.A dolog akkor lesz gond, ha lejár a gari.
Pl. a Logitechnek sincs szervize, ha garin belül elromlik, adnak egy újat, mert nem rentábilis nekik szervizt fenntartani.
Az már nem az ő gondjuk, ha garin túl tönkremegy a 30e Ft-os billentyűzeted.
Nekem szerencsém volt, 2 hónappal gari előtt purcant meg a 10ezres egér, adtak egy újat, az pedig megy 4 éve.
De pl. tesóm Bosch robotgépében egy belső műanyag csapágytartó cső repedt el, talán kerülhet 200 Ft-ba, azonban nem lehet hozzá ilyen alkatrészt kapni.
Kuka az egész vagy egyedileg le kell gyártatni magadnak.Összefoglalva, ha manapság valaki minden szinten (ár, garancia, minőség, tartósság, design, anyaghasználat, funkciók) igyekszik elfogadhatót találni, akkor meg kell venni valamely középkategóriás gyártó, középkategóriás, minél több garanciával rendelkező termékét egy bejáratott boltból akcióban.
Részemről ennyi, mert még a végén jön Saril fórumtárs átadni a okleveles mosógépvásárlási szakértő diplomát és újfent megbánom, hogy próbáltam egy témához építőleg hozzászólni.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
customer114
őstag
Sziasztok,
Van valakinek egy satás dvd olvasója kölcsönbe hó végéig? Sörrel/csokival tudnám renoválni a hiányát.
Érte mennék a mai nap. Küldj egy privit, köszi.
-
bul07
nagyúr
válasz Zola007 #96904 üzenetére
Logitech is már javítja a dolgokat nem cseréli(lehet van olyan amit cserél), és ráadásul csökkentette is a garancia időt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mghltm
addikt
válasz customer114 #96905 üzenetére
pm
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Adonimus
senior tag
Valakit nem érdekel egy hagyományos 82cm-es tv? beépített mélynyomóval, gyönyörű képpel, brutális hanggal? Fogja a helyet. Világítós távja van. Létavértesen ahogy van ma 10.000Ft!!
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Zola007
veterán
én még 3 év garival vettem mindent
mindenesetre később is azt fogok venni, mert ergonómikusak és jók#96912) wwhy : Felfogtam az első hozzászólásra is. A töréseket egyik gyártó sem fogadja el garanciális hibának. Ha szériahibás a Logitech fejhallgató, akkor nem értem miért veszik a népek továbbra is. Aztán meg vannak lepődve, hogy az övék is megreped. Egyébként akkor a vásárlás helyén kell leadni, aztán harcoljanak velük ők. Garanciális időn belül a kereskedő dolga. A későbbi garanciáztatásból adódó problémákat már a kereskedő gondos kiválasztásával meg kell próbálni elkerülni.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
lappy
őstag
válasz Zola007 #96913 üzenetére
"Ha szériahibás a Logitech fejhallgató, akkor nem értem miért veszik a népek továbbra is. Aztán meg vannak lepődve, hogy az övék is megreped."
Azért veszik mert nem olvasnak utána hogy mik a tapasztalat vele!
Aki egy kicsit is veszi a fáradtságot az talán mentesül az ilyen problémától[ Szerkesztve ]
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Zola007
veterán
valóban, egy 50 ezer forintos fejhallgatónak már illene utánaolvasni
Ez pedig már mindenkinek egyéni hozzáállás kérdese
Sajnos szegény vevőknek nem mindig egyszerű a dolga, mert pl. az 50 ezer forintos Beko mosógépnek nem könnyű utánaolvasni, hiszen az Auchanon kívül egyetlen magyar bolt sem forgalmazza, így nagyon nehéz utána járni a tapasztalatoknak és hogy meghibásodás esetén miként lehet alkatrészhez jutni.Esetleg némi iróniát bele lehet képzelni az előbbi mondatba
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #96916 üzenetére
Nem mindenkinek ugyanaz a prioritás mint neked
Bármilyen nehéz is elfogadni, de tetszésről nem érdemes vitatkozn, ezért van külön topikja a gamer és hifi fejeseknek[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Zola007 #96913 üzenetére
Hát igen, én is azért vettem 17e Ft-os egeret tőlük, de nem jó irányba mentek el az biztos
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
sajnos még mindig nincs jobb alternatíva.
az 1 év garanciákkal elég vicces a többi cég.
Minimum 2-3 év kell rá.
Nem láttam még egeret és billentyűzetet 1 éven belül tönkremenni, pedig volt egy párMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
Adonimus
senior tag
Üdv.
Eladó 82cm Toshiba regza 32av500p HD Lcd TV!
Nagyon szép, megbecsült állapotban pár karcot leszámítva a kereten. Mindenféle csatlakozási lehetőséggel: 2db HDMI, VGA, Svideo, SCART, RCA.
A termék személyesen kipróbálható. Távirányítóval. magyar menü!
LÉTAVÉRTESEN TALÁLHATÓ, Debrecentöl 30km-re.
40.000FT.
Jellemzők
32"(82cm)képátló
20.000:1 kontrasztarány
1366x768 pixeles felbontás
16:9-es képarány
HD-Ready
8 fajta képformátum állítás
fényerő: 500cd/m2
Faroudja sorduplázó
Pixel Processing IV
FULL 10bit-es processzor
Integrált jelerősítő (rossz minőségű TV adás javítására)
Toshiba hangrendszer 2x25W, SRS WOW térhangzás
HDMI, komponens, scart és komozit bemenetek
magyar nyelvű menü
méretek asztali tartóval: 786x564x247mmadonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
eurolac
senior tag
Üdv! Eladó egy Huawei Honor 4X mobiltelefon kifogástalan állapotban.
[Hardverapró]Eurolac
-
bodom87
tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zola007 #96917 üzenetére
Igazából azt nem értem, hogy ha egybeépítenek egy alsó kategóriás fejhallgatót egy alsókategóriás mikrofonnal, esetleg raknak bele egy szintén alsókategóriás USB-s hangkártyát, akkor mi fog 50k-ba kerülni rajta. Azon kívül, hogy rá van sütve a gamer bélyeg. Ár-érték arányban rettenetesen rosszak ezek a termékek. Gyakorlatilag mindenből a legrosszabb kerül beléjük.
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #96926 üzenetére
Szabadáras a piac, a beatsért még többet kérnek
Ha valaminek sokallod az árát, akkor annyi a titok nyitja, hogy nem kell vele foglalkozni.
Én is sokallom az árát vagy ár/érték arányát sok mindennek, ezért nem is veszek bizonyos dolgokat, de nem is érdekelnek. Ha valaki pedig ész érvek ellenére is azt veszi, akkor szíve-joga
Mindenki arra ssza el a pénzét amire akarja.
Van aki gamer fejhallgatóra, a másik cigire, bulira, LED lámpára, kólásdobozra, motorra, horgászcuccra (pl. én), ájfón 7-re stb.
Mindig lesz valaki, aki szerint pont azt hülyeség megvenni. Ez az 50 ezres minőségi fejhallgatóra is igaz[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Zola007 #96927 üzenetére
Hát ez pont így van
Engem is hülyének néztek mikkor jó pár éve 80-100e Ft értékű tűzijátékot lőttem fel szilveszterkor, vagy két ilyen szilveszter volt
De én élveztem és ez volt számomra lényeg[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Hogyan tudom menteni és újra betölteni a teljes Office csomag beállításait, ha újratelepítem vagy másik gépre akarom átrakni?
régebbiekben volt save my settings wizard, de 2010-ben már nincsszeretném az összes beállítást, szótárat, stb átvinni
-
bhonti
aktív tag
válasz Chesterfield #96921 üzenetére
XD
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
Zola007
veterán
Ezt olvastam már, de ezek szerint elkerülte a figyelmem az a rész, ami a járható megoldást rejti
megtennéd, hogy pontosítasz?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Vegyetek 775-ös félkonfigot.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Total Commanderbe van olyan lehetőség hogy egy fájlt jelszóval védjek? Ha igen akkor azt hol kell beállítani?
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Zsoleszhun
addikt
Mini-itx konfigot vagy mini gépet keresek NAS-nak. A lényeg, hogy minél kevesebbet fogyasszon, pü jöhet.
¯\_(ツ)_/¯
-
GIJoe
addikt
válasz Zsoleszhun #96938 üzenetére
-
-
GIJoe
addikt
válasz Zsoleszhun #96942 üzenetére
nekem nem jött rá, hasonló dobozra (x6), de ez semmit nem jelent...
-
dewil666
őstag
válasz customer114 #96937 üzenetére
Köszi!
Azt ismerem csak azt gondoltam hogy lehet tömörítés nélkül is titkosítani. Végül is mindegy, megcsináltam tömörítésselKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
törölt tag
válasz dewil666 #96944 üzenetére
A simába nincs, de szerintem pluginból meg lehet oldani.
Rengeteg plugin van hozzá a neten, de esetleg direktbe a [Total Commander Ultima Prime]-ban nagy valószínűséggel van ilyen lehetőség. -
mghltm
addikt
soha nem adjak fel az internet lementeset: kozel 34000 terabyte irt adat
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
xuldar
addikt
-
dew28
aktív tag
válasz Zsoleszhun #96938 üzenetére
hardverapron van belole par
ha valakit erdekel 775 konfig, Celeron D 3.2GHz, 1.756G RAM, FuSi alaplap, nem szep allapotu fekvo hazban, tapegyseggel, cd meghajtoval
5k[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Big_Leslie
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne jó árban 8-10db 2 vagy 3 Terrás winyókra ajánlatokat pü-ben várom....
Illetve van 2db 50"-os tv-m ha érdekel valakit színtén tud érdeklődni pü-ben.
Samsung UE50ES5505K full HD Smart 1-év garanica 120eft
Samsung UE50J5500 full HD Smart 1-év garancia 130eftüdv
L.
-
Pocok9b
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok