Új hozzászólás Aktív témák
-
Sullivan
aktív tag
eladó
100 db maxell -16x - 5k
100 db verba -16x print - 7k -
Kryczek
aktív tag
volna egy kérdésem:
Van egy kb 10 éves samsung plano 55cm-es hagyományos tv-m. Rá akartam dugni a dvd lejátszót. 2db Scart, meg egy db RCA csatlakozó van rajta. Mind1 hova dugom, hiába kapcsolom av-ra nem történik semmi. 3 kábellel és 3 különböző dvd lejátszóval próbáltam. a 10 év alatt szinte nem is voltak a csatlakozók használva. el tud romlani??? vagy mi van ilyenkor? biztos hogy a tv-vel van valami, és tuti nem beállítás mert azt néztem.
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
Phili
tag
Keresek xbox 360-hoz kontrollert.
-
Kryczek
aktív tag
scartból az alsó megy a felső nem az előlapi rca meg nem csinál semmit. kb fél éve még jó volt az rca. ha bedugom a másik scartot fekete a kép meg kicsit hullámzik. de megpróbálom majd a kompresszorral kifújni.
3 dvd lejátszó nem lehet rossz, amúgy másik tv-vel megy, és az egyik egy 3 hónapos pioneer...
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Kryczek #8905 üzenetére
Burkolatot szedd le, hátha csak dísz csatlakozó..nekem volt olyan tv-m, hogy belül semmi kábel nem lógott abból a csatlakozóból
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
törölt tag
válasz PindurAnna #8907 üzenetére
Ha már dísznek voltak ott legalább jól néztek ki?
Ez a fahéjas-almás tea meg érdekes. Az ember azt hinné, hogy a sir Morton termékeket minden sarki boltban kilóra adják, erre a környékünkön gyakorlatilag egy boltban sincs.
[ Szerkesztve ]
-
xuldar
addikt
Gyerekek, van valakinek kölcsön olyan külső USB-s mobilrackje, amibe Pata winyó megy? Vagy létezik átalakító, amivel Pata winyót Sata aljzatba lehet dugni? Egy hétvégére kellene a nem túl távoli jövőben.
A lényeg, hogy egy Pata winyót szeretnék rákötni olyan gépre, amin csak Sata csatlakozó van.Fu-Si márkás gép, a költséghatékonyság jegyében lespórolták róla a Pata csatlakozót.[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Kryczek
aktív tag
válasz PindurAnna #8907 üzenetére
szerencsére nem erről van szó, mert korábban már használtam az említett csatlakozókat. (mellesleg ez anno 10 éve egy 87 ezer forintos samsung tv-volt, nem valami technostar hogy ilyen vak dugók legyenek) csak sokáig nem dugtam bele semmit és a minap döbbentem rá, hogy valami nem jó.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #65675776 #8908 üzenetére
Reálban nézd meg, mit ott vettük.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
levi1108
aktív tag
Cserélném C2D procira, vagy eladnám az alábbi cuccokat:
ASRock P4VM890
Intel 2,8Ghz
512mb ddr1
ház
dvd olvasó -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz #65675776 #8908 üzenetére
Jövőhéten őszi szünet, tehát itthon leszek, majd gyere át és adok
Csak porfogó volt a tvn.
(#8910) Kryczek akkor szerencsés vagy
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
törölt tag
válasz PindurAnna #8913 üzenetére
Legalább átviszem a másik adag könyvet.
Mellesleg meg őszi szünetet tartok én is. Jövő héten szabadságon leszek. (Így jó egyébként. Kivesz az ember három napot, és nyolcat van otthon. Persze azért a szombati éjszakás műszak most bejátszik, mind a kilenc órájával.)
-
pohár
félisten
azt hiszem fejlődök... mióta állást keresek, már 2 (!!!!) cég jelzett vissza, hogy bocsi nem
eddig csak egy volt (a Szerencsejáték Zrt), ma pedig a Media Markt...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bjørgersson
félisten
Van valaki, aki kívül-belül ismeri a Sony Ericssonokat?!
Szükségesem lenne egy kis segítségre.As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Hamarosan mikulás, karácsony, stb.
Egyedi ajándékot vegyenek hölgyek, urak.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Blabcsi
senior tag
Ennyire...
Nekem még csak választ se írnak.
Lehet azért, mert nem vagyok kisebbségi származású, külföldről hazajövő magyar, megváltozott munkaképességű, stb.
Egyszerűen asztalos vagyok, 3 gyermeket nevelünk tisztességre, becsületre, jóra.
Igaz, hogy dolgozni akarok, nem napot lopni, lehet ez a baj. De én tiszta lélekkel fekszem le minden nap.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz #65675776 #8914 üzenetére
Na akkor jöhetsz csempét verni a fürdőszobában, aztán meg felvarázsolni az újat..na jó..közbe teázhatsz is
-
_seth_
veterán
100/100-as Sata 2,5" Hdd érdekelne kipróbálhatóan minimum 1 hét garival 80-160 gb között.
Akinek van írjon privát üzenetet!Ui.:
Motorola Wx295 4e.
Telenor S420 2e
Cube alu országúti kerékpár vázszett (váz+első villa+ritchey kormánycsapágy+cube nyeregcső+spacegt nyereg+nyeregcső bilincs+shimano integrált hajtómű csapágy) hibátlan állapotban 35e. 59-60-as méretben.Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
mezis
félisten
válasz PindurAnna #8921 üzenetére
Mi ez az erőszakra való felbújtás ? Azt hiszed a csempéket nem védi az EU ? Ha rosszalkodtak tessék használni a korszerű nevelési módszereket !
mezis
-
pohár
félisten
kis közvélemény-kutatást végeznék (egy fogadás köztem és egy barátom között)
szerintetek melyik mondat helyes? (neten lesni nem ér!!!!)
A nagy esőzés miatt nem játsszák le a meccset.
VAGY
A nagy esőzés miatt nem játszák le a meccset.
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Scoobyka
addikt
nem tud valaki Debrecenben egy helyet ahol netbook,notebook akksifelujitassal foglalkoznak?... illetve van ahol utangyartott akkukat lehet kapni amilo mini ui3520 tipushoz?
-
pohár
félisten
-
giigz
veterán
Áhhh, ezen már máskor is gondolkoztam, aztán megnéztem, hogy mi a jó, de most nem ugrik be...
Ugye pl. egy felszólító módban "Játsszák már le a meccset, mert már harmadjára halasztották el"
Ha pl. azt mondjuk, hogy "A focit egy labdával játszák" akkor meg egy sz.
Ebből adódóan, akkor azt mondom véglegesnek, hogy a 2. lesz a jó.
-
wwhy
veterán
(volt korrektorként is ér "szavazni"?
Az 1. forma a helyes, mivel - függetlenül a felszólító forma alakjaitól - tárgyas ragozás, egyes szám harmadik / és többes szám mindhárom személy esetében hosszú az sz: játssza, játsszuk, játsszátok, játsszák.
A főreklám helye
A reklám helye - használjátok a keresőt, pl. "pendrive" ... lehet szavazni a legjobbra[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
pohár
félisten
konnektort olvastam...
akkor eddig 2 szavazat a másodikra, hajrá hajráamúgy biztos ezt akartad leírni? mert az első verzió az "ssz"-es, te pedig a rövidre adtad le a voksod, holott az 1. verziót magyaráztad meg
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
pfö, így könnyű ám javítgatni
én meg azt hittem, ahova belejavít bármelyik jogosult emberke, ott automatice belerakja a hozzászólásba, hogy szerkesztette xyGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
hát bő 16 perc alatt...
na akkor eddig 2-1 a 2. javára, még kérem a szavazatokat!
-
pohár
félisten
3-2 az elsőre, haladunk
ezt most találtam... aki szereti Hadházit és Litkait, annak sírna nevetős
-
mghltm
addikt
az elsore szavaztam,
de gugli kideritette, hogymindketto jostill 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
mttaas82
csendes tag
válasz PindurAnna #8921 üzenetére
Most csempéztem ki a konyhát egy kis fürdőszoba már meg se ártana!
Go-Button!
-
harcos22
csendes tag
Eladó cuccaim:
Gigabyte EP43-UD3L
Artic Cooling Freezer 7 pro lga775 hűtő
CD olvasó 3db
CD író 1db
Hálókártyák 2db (TP-link)
Hangkártyák 2db (Creative,Soundblaster)
Nvidia Vanta/Vanta LT 32 mb agp vga
Pentium 3 félkonfig -
fezsolt73
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
janati
őstag
Eladó a kamerám!
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest