Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz bagyulajuve #66800 üzenetére
jam 2.0
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz bagyulajuve #66798 üzenetére
Úgy bánom, hogy amikor nyitás előtt minden hülyének osztogatták a kártyát akár az út mellett, de még minden lakást végigjárva is, elhajtottam őket többször, hogy nekem nem kell...
Utoljára pár éve kérdeztem, még mindig csak vállalkozónak adtak ki kártyát...Ez még mindig így meg? Ha igen, akkor létezik ott még az az opció, hogy egy kártyás tag öt másiknak tud kártyát intézni? Milyen feltételei vannak?
[ Szerkesztve ]
-
Tubi2
senior tag
Én úgy látom elég üres szokott lenni az áruház, igazán adhatnának kártyát az ő érdekükben.
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
Bull Boss
őstag
Szia! Nem tudna nekem kölcsön adni valaki FORD/ VW gyári rádió kiszedőt ? [link] Igy néz ki. Nagyon nagy segitség lenne! honorálnám !
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #66802 üzenetére
nekünk adtak anno, nem vagyunk vállalkozók.
de egy regisztráltra valóban lehet pótkártyát kérni#66804) bagyulajuve : egyébként meg beállsz a sorba és megkérsz valakit, hogy húzzák le az ő kártyáját. Totál nincs jelentősége
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
simonzé
addikt
válasz Zola007 #66795 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Nem vagyok nagy géniusz ilyen küszöbfeszültség témában. Megértettem, nem fog menni akku nélkül.
Nincs más hátra, szerzek bele akkut. Még egyszer köszi mindenkinek.Azért vetődött fel bennem a gondolat, mert van olyan androidos telefonom, ami akku nélkül is működik töltőről. Reméltem, ez is meghegeszthető.
Zola, nem tudom honnan jött ez a bébiőrös vonal, én nem beszéltem ilyesmiről.
[ Szerkesztve ]
I don't fit in. I fit out.
-
izee
őstag
2 portos Usb 3.0 Expresscard laptopba. 34mm-es.
5500FtIdenticalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Zola007
veterán
válasz simonzé #66807 üzenetére
Gyerekszobába egy állandóan működő telefon, ennek alapján logikusnak tűnt
-
bobace
addikt
válasz PindurAnna #66809 üzenetére
Valami nagy akció van? Már arra, ami még maradt az áruházból...
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Borosz
őstag
Keresek 8mm-es szalaggal működő működőképes videokamerát. Kölcsönbe vagy akár ajándékba.
-
Salex1
őstag
válasz bobace #66813 üzenetére
Kossuth utca elején az udvarban Cséti/Csépi Tibort nem igazán... beadtam az órámat polírozásra, azt mondta egy hét és hív. Második héten hívtam és 3 napon át nem tudtam elérni, aztán még csak elnézést sem kért. nagyon unszimpatikus volt. Ha tehetem oda többet nem teszem be a lábam!
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz PindurAnna #66809 üzenetére
Januárban 40-50-70%-os akció volt egyes termékekre, de minden ami megmaradt arra keddtől 40% van, amíg van az áruházban áru. Mivel teljesen kivonul Magyarországról az áruházlánc.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
zolikaDB
veterán
válasz bagyulajuve #66800 üzenetére
Meg.
-
dwelablack
tag
SOS! Kiejtettem feleségem notiját az autóból, a sarkára esett és azóta nem kapcsol be a kijelzője
Ellenőriztem, a zsanérjánál sérült, monitorra dugva működik szépen.
A családi béke érdekében ajánljatok légyszi valakit, aki gyorsan meg tudja nézni itt Debrecenben.
Köszi,
Üdv,
Gy.[ Szerkesztve ]
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
Shokkolo
addikt
válasz fenergie84 #66819 üzenetére
mit művelt?!
nem tudom fater tegnap hol volt, hatalmas feladatot bízott az órásra, vegyen 2 3 szemet a láncból.
Kivette, csak összerakáskor az egyik csapot "melészúrta".
még jó hogy észrevettem, ma lehet vinni vissza"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Blabcsi
senior tag
válasz PindurAnna #66817 üzenetére
Remélem marad náluk még 1 kisflex mire lesz némi lóvénk....
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
fenergie84
addikt
válasz Shokkolo #66823 üzenetére
Vittem hozzá egy női órát, ami nem járt. Azt gyorsan kiderítette, h nem elem baja van. Mondta, h rendel alkatrészt, ha kérem. Belementem, és jött kb. 1,5 hónap kálvária. Jött is cucc, meg nem is, többet kért, mint mondot, nem is lett jó. Meg a slendrián hozzáállása, amit tanúsított nagyon nem tetszett...kb ennyi.
-
-
Shokkolo
addikt
válasz fenergie84 #66826 üzenetére
Az f@sza, akkor tanulok belőle és oda se viszem
Nem értem az ilyet sosem, vagy ne vállalja be, vagy ha igen akkor dolgozzon normálisan és korrekten"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ati012
őstag
válasz dwelablack #66822 üzenetére
Szalagkábel / LCD panel. Vagy-vagy.
-
dwelablack
tag
Mindegy, működjön
Szóval olyan ember kell, aki meg is tudja csinálni[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz #76385920 #66824 üzenetére
Papp Józsiékhoz én is 15 éve járok, múltkor is egy analóg óra kirántott felhúzóját csinálták meg 2 perc alatt, pénzt nem kértek érte...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
bobace
addikt
válasz elfelejtette #66831 üzenetére
Köszi a tippeket, akkor ezt megnézem
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
törölt tag
Helló, Berettyóújfaluban, hol lehet kapni WD-40-et ?
Melyik boltban? Mert most csak ezt lerendelni Pestről többe lenne a szállítás
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz #41133696 #66833 üzenetére
Tescoban szokott lenni.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
törölt tag
válasz _seth_ #66834 üzenetére
Köszi
(#66836) ati012: DE
Gondoltam még a Számítógépházra, de annak meg nem kapcsolható a vezetékes száma Az itt lenne hozzám közel. A víztoronynál is volt régebben egy elektronikai bolt, ott biztos lett volna, csak már pékség van helyette...
Szóval ebből biciklizés lesz
-
törölt tag
válasz ati012 #66839 üzenetére
Igen az övé Régebben meg (a 90'-es évek, illetve azelőtt), a régi bútorbolt melletti elektronikai boltban volt vezető féle Lehet nyugdíjba ment, mert azért van szerintem 55+ éves, csak sokáig volt ott a Telenor mellett, és sokszor eszembe jutott, hogy a bérleti díjat vajon hogyan izzadja ki, mikor elmentem előtte haza felé jövet, mert általában csak őt láttam bent... Szomszédom személyesen is ismeri, mert egyrészt azonos korosztály, másrészt meg ha kellett valami csatlakozó akkor onnan hozta el. Sőt én is vásároltam tőle. Eszembe jutott még egy hely, a Berettyó elektro, ami most a József Attila LTP egyik garázsába költözött
-
dwelablack
tag
válasz dwelablack #66822 üzenetére
Debrecen bázze, az ország második legnagyobb városa:
3 notebook szerelőt hívtam fel, hogy nézzen rá a gépre, mert szerintem nem lehet nagy baja... Valami vagy elszakadt, eltört, vagy csak szimplán kihúzódott.. Mindenki azt mondta vigyem el, majd 3-5 nap múlva visszajeleznek...Ez igen... egy 15perces munkára várjak 3-5 napot, és utána még 2 hetet mire ténylegesen megjavítják.
Mérgemben szétszedtem az egészet, elbasztam vele 3 órát, de működik. Egy hozzáértőnek lett volna 20 perc, és adtam volna érte egy 5öst simán...
Akinek van affinitása hozzá, nyisson egy szervizt, mert ahogy látom akkora piaci rés van, hogy befér közé egy pótos ifa.
-
sto1911
veterán
válasz dwelablack #66844 üzenetére
Nem foglalkozok ugyan szervizelessel, de a sok "hozzaerto" user meg ugy latna ugyanezt a helyzetet, hogy minek adjon egy 5-ost barkinek, ha maga is meg tudja csinalni
-
copass
veterán
gondolom garanciát is vállalsz a javításod után... ez a különbség a gányolás meg a szakértelem között.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
törölt tag
Nyilván az ország második legnagyobb városában csak és kizárólag a Te notiddal lehet baj, ergo másokéval nem is kell nekik foglalkozni...
-
Laza...
addikt
A hozzáértők nem azt várják hogy a géped mikor romlik és, azon nyomban rárepülhessenek, a Te általad megállapított összegért. Kicsit nevetséges vagy
Never give up!
-
dwelablack
tag
milyen érdekes, hogy erre mindenki repül, amikor kérdeztem kit tudtok ajánlani akkor meg mindenki hallgatott...
az ország második legnagyobb városában 3-ből 2 üzlet úgy működik, hogy továbbküldi valamilyen szerviznek, és majd ők visszajeleznek, hogy igen, ez a gond...
az meg hogy vállalok-e garanciát a magam munkájára, magamnak, a saját gépemre? vállalok... pff
Egy autószerelőhöz ha most odaállítok, hogy figyeljmár nagy kaka van, gyere már ki egy percre nézd meg az autómon mi a frász lötyög. Kijön, ránéz, mondd rá valamit. Aztán vagy megcsináltatom nála, vagy nem. De nem várok 5 napot arra, hogy azt mondja, hogy figyelj, ez egy órás munka hozd vissza holnap...
Na jó, engedjük el ezt a fonalat. Nincs erre most időm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- C# programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest