Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
válasz mghltm #57300 üzenetére
Szerintem az is jó megoldás így képekből ítélve hogy leveszed a fehér műanyagot és egyessével megolvasztva a lábakat csak simán áttolod a lapon. Csak majd figyelni kell hogy a műanyagot hogyan teszed rá mert ugye fordúlnak a tűk sorrendje.
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
kungzi
veterán
melyik a jobb Döneres? A Miklós utca sarkon lévő Duna Döner vagy a Simonffy utcán (pizzéria mellett) lévő? Mennék enni valamit, és a dönert kívántam meg.
-
-
Gercsa
senior tag
Segnerről milyen járatokkal lehet eljutni a nagyállomásra?
A dkv honlapján lévő útvonaltervezőt csak én nem tudom használni, vagy másnak sem ad semmi használható eredményt?
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
Keresek 2db kábelt
1db DVI-DVI monitor kábelt
1db HDMI-HDMI kábelt
a hosszuk nem számít csak jók legyenek ne legyen megtörve stb... ár: olcsónvalamint ha van szép állapotú vezeték nélküli bill+egér az is érdekelhet
-
rolkaDb
aktív tag
Elado dolgaim:
babakocsi 22k
iphone4/5tokok 1k
AGK K518 blue 8kIphone 4-re zagg original folia, hasznalt tehat kicserelesre var. Aki ismeri a zagget annak jol johet, hogy kicsereltesse. 2,5k
Iphone 4 matt folia-600ft
Iphone 5 mattfolia, elore/ hatra.- 600ft/dbpm-et hamarabb észreveszem!
-
dudikpal
senior tag
válasz rambo4ésfél #57308 üzenetére
-
Shokkolo
addikt
válasz kungzi #57303 üzenetére
nem ismerem a duna dönert, de akármikor megyek el ott mellette olyan szinten nyers a húsuk, elmegy az étvágyam is ha csak ránézek.
a legjobbat eddig akkor is a segneren ettem.
drága, ez tény, de még mindig a best."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
pohár
félisten
-
mghltm
addikt
a muanyagot le lehet szedni, gyakorlatilag a csatlakozoi tui tartjak a helyen. a masik oldalon ugyanezek kellenek ( ventit kotok ra ) csak 180 fokkal el lesznek forgatva
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
zolikaDB
veterán
Csak es kizarolag a MIKEPERCSI UTI DONERES!!!!
Regebben a Segner terit favorizaltuk, de annyival masabb (igen, az ontet is) a Mikepercsi, h hihetetlen. Plusz, meg is szunt elobbinel a hazhozszallitas...
A menyasszonyom topikjaban pedig van szo mindenrol, ami debreceni gyorskaja -> [link][ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
szerintem felreertjuk egymast. nem lesz gond, csak a csatlakozot mashogy kell radugni
alulrol es felulrol is ra tudod kotni a ventit es ugyanugy forog, de ugyelni kell a csatlakoztatasnal
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
mackosajt
addikt
-
Bjørgersson
félisten
Kettő közül a Duna Döner szerintem, bár gondolom azóta már ettél.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
KőkorSzaki
tag
válasz Salex1 #57283 üzenetére
"A repülő szúnyogot írt és nem "sz*rt permetez"! A szag a db-melletti földek híg-trágyázásából származik, mint minden évben."
Pont erről írtam ugye én is, a hígtrágyázásról, amiről az eredeti hír is szólt.
A rovarirtás másik ügy, nem zavar különösebben, itt repkedett tegnap is a kert felett (de nem lett büdösebb tőle ). -
Borosz
őstag
Ha érdekel valakit egy ZTE Blade I, az írjon rám a részletekért. Vállalható állapotban van. Független. Adok hozzá töltőt és tokot. Akku remek állapotban van. 6K.
-
giigz
veterán
Nem tudtok egy olyan helyet, ahol holnap ingyenesen lehet parkolni, lesz is hely, és közel van a karneválhoz?
-
törölt tag
Le lehet szedni. Az ilyen csatlakozók 90%-a úgy van szerelve, hogy a préselt csatlakozón van egy pici fül. Amikor ezt megfelelő állásban a helyére rakják beakad. Ez tartja a helyén. Ha jobban megnézed (esetleg átvilágítod a csatlakozót akkor látszani fog, hogy hova kell bedugni egy tűt ahhoz, hogy préselt vezeték kihúzható legyen a csatlakozóból.
-
izee
őstag
[link]
Ez az amit ha itt a forumon eljátszanánk körökre osztott stratéga módjára, egy téma napokig tartana
De így is nagyon fun, remélem nálam egyszer beválik.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
keccsa
aktív tag
válasz lorcsi #57260 üzenetére
Szia!
[Ettől] jobbat ennyi pénzért nem találsz! Olvass el róla néhány [tesztet]!
Sőt, azt a kijelentést is megkockáztatom, hogy idehaza 20.000 Ft-ig nemigen találsz szebb hangú fülest!
Esetleg még érdemes meghallgatnod a Sony MH1C fülesét is, az is bőven megéri az árát, persze szigorúan az Ebay-ról, vagy az Aliexpressről rendelve!
Viszont légy résen, mert mindkettőből, de főleg a Piston 2-ből sok a hamisítvány (amit linkeltem, onnan eredetit kapsz)!
Mindenki magának hülye!
-
keccsa
aktív tag
válasz Laza... #57338 üzenetére
Ezt nem ismerem (de attól még lehet jó ).
Több, mint 10 féle, 5-20 ezer forint közötti kategóriát képviselő agybadugós fülesem van/volt a közelmúltban, de az ajánlott kettőt használom közülük a legszívesebben.A Xiaominak nagyon nyílt, tiszta, torzításmentes a hangja, míg a Sony "dögösebben" szól, a szó jó értelmében. A Sony kicsit dúsabb, de azért "kottázható" mélytartománya miatt hosszabban is hallgatható, nyugodt hangú füles, melyeken az esetlegesen gyengébb minőségű zenék is elfogadhatónak tűnnek. Ha zúzós, vagy "tuctucc" zenét kedvelsz, és szereted a lehengerlő mélyeket, akkor a Sony jobb. A Xiaomi viszont kegyetlenül a füledbe váj, ha rossz minőségű zenével próbálkozol, viszont ha jó a telód DAC-ja, és nem 128k-s MP3-mal próbálkozol, hanem mondjuk valami jó kis veszteségmentes (pl. flac) tömörítésű, eredetileg is príma fevétellel, akkor leesik az állad!
A Xiaomi még a 650-es Sennheiseremmel is felveszi a harcot (de persze azért alulmarad, a közel húszszoros árdifi nem véletlen), úgyhogy nálam most ez a Bestbuy.
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
bogarfx
aktív tag
Eladó egy szinte új, ajándékba kapott Toshiba 8GB SDHC kártya beépített wifivel 5k-ért, illetve van még egy Samsung ST60 digitális fényképezőgép is, hátha még jó lesz valakinek valamire alapon.
-
őstag
Üdv
Ha érdekel valakit egy prémium kategóriás Lenovo Y50-70 laptop , keressen meg privibe.
- 8 Gb DDR3-1600
- 1 Tb SATA3 HDD
- i5 Haswell proci
- nVidia GTX VGA
- vörösen "izzó" magyar billentyűzet
- JBL 2.1-es beépített hangtechnika
- HDMI
- szálcsiszolt alumínium burkolat
- HD webcam
- USB3.... és egyéb technikai ínyencségek
[ Szerkesztve ]
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
-
törölt tag
Biciklis felvonuláson lesz valaki?
-
dr600
tag
mi a véleményetek az alábbi mobilrol esetleg tapasztalat [link]
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Laraxior
titán
válasz kymera #57341 üzenetére
Pont most lattam valamelyik bedobott ujsagban ezt a tipust.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
20'-as gyerek bringát keresek max. 5 K-ért.
Működjön.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
lorcsi
veterán
válasz keccsa #57348 üzenetére
persze, ez nem gond..csak utána legyen "finom" a hangja
a hd-330-at imádom..nagyon adja..szóval min. ilyet keresek inear típusba is,, de úgy látom ez a xiaomi tuti lesz ...doboz..stb..minőségi érzetnem gond a losless..vagy flac sem..bár amire most gyors ránéztem azok is 320-ok és nekem tetszenek
eladó: vadi új soundcore motion+
-
kungzi
veterán
nézem a DTV műsorát, ha ilyen xar minőséget még nem láttam mintha nem 2014-t írnánk, hanem 1014-t b+
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest