Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek egy kidobásra váró rossz ASUS K50ij billentyűzete? Bármelyik K50-es jó.
(Mielőtt nekiesnék a nejem laptop billentyűzetének a szétszedéséhez, szívesebben tanulmányoznék egy rossz, üzemképtelenen minden fogást.)
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
philipe
tag
Sziasztok !
Eladó routert keresek , nem belépő szintűt, hanem ami stabilan tudja kezelni a 100/50 es digis netet.
Nem hátrány ha van rajta egy usb, es némi gar.Köszi.
Privit hamarabb észreveszem. -
kungzi
veterán
Eladó Sapphire R9 280x Vapor-X OC! Aqua-ba garanciás 2015.11.08-ig. - 60k
Eladó Corsair 2db SP120 Quite Edition Dual Pack ventilátor! - 5k
Eladóak Corsair 3db AF120 Quite E, 1db AF140 Quite E ventilátorok! - 10k
Eladó Corsair HX520 tápegység. Moduláris! Hibátlan, halk működés! - 13k
COOLERMASTER RC-692A-KWN5 CM 690 II Advanced Fekete ház ELADÓ! Corsair AF ventikkel! - 13k, ventikkel együtt 23k
-
Nooki
tag
Elado 1155 alaplap gigabyte gs h61m-s1 7k
-
PLaci58
addikt
válasz Chesterfield #55155 üzenetére
100/50 Mb/s-re Gigabites router kell!!!
TL-WR1043ND[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Chesterfield
őstag
válasz PLaci58 #55156 üzenetére
Jajj, ezt benéztem.
Nekem 50/30 van.
És most így hirtelen megtetszett ez.
Jó lesz? -
Nyx89
aktív tag
válasz PLaci58 #55156 üzenetére
De ebből is a v2 verzió jó csak, a sima v1.x nem birja 100 felett rendesen.
(#55157) Chesterfield: Amit én ajánlani tudok TP-Link 841N(D)
(#55159) PLaci58: Egy kis összehasonlítás
[ Szerkesztve ]
-
xigris
őstag
Zte v967 s eladó 30k
Érd püben -
Zola007
veterán
igen, csak az a különbség
nekem az alap D nélküli van, de bőven elég a 2db 5dbi antenna egy átlag lakásbaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Zola007
veterán
no.1: Keresek új és jó minőségű törésgátlós VGA kábelt és tápkábelt
no.2: Keresek autós fuvart Debrecen Budapest viszonylatban egy közepes méretű, de törékeny csomag részére.
Természetesen a fáradozásért járó korrekt díjazással.
Ha valaki megy arra a napokban és el tudná vinni, írjon rám legyen szíves!Eladó FSP 350PNF táp
Vannak benne szép nap ezüstszínű hűtőbordák és egy kellemesen nagy tekercs a passzív PFC-nekMaradt pár fóliám az alábbi telefonokra:
Samsung Spica, Lenovo A760, Iphone 3G, nokia n97, nokia n97 mini, Toshiba tg-01, iphone 4, HTC Desire, S Galaxy S, SE X8, SE X10, Galaxy Tab 2, Sandisk Sansa Clip ZipEladó pár új szűrő és fotós apróság
Kenko Pro1 Digital Protector 58mm (5k)
Hoya HD Digital Protector 52mm (7,5k)
82mm, univerzális sapka (1k)
AS-21 nikon vakutalp (1,5k)
Lenspen FilterKlear LFK-1 (2k)Küllőprizma 100, presta - auto adapter 150,: KÉP
Fülhallgatók (a fehérek 300, Sansa elkelt, jobbfelül 2 használt AKG, 1500 ft): KÉPpár db USA -> EU adapter, legyen 100 ft/db KÉP
Minőségi pucolt dióbél eladó nagybani áron:1800 Ft/kg.
ha 2kg kell minimum, akkor ésszerű távon belül házhoz viszemBontatlan Nutrend Flexit Gelacoll 180db-os kapszula eladó (mm. 2015.10.14) 2k KÉP
Kellys Ultraform Pro Race verseny nyereg, ~ 10km van benne, 4k fix KÉP
Verbatim PinStripe 64GB usb 2.0 pendrive (7,9k)
használt cuccok:
~50db dvd-tok (sok új) (1,5k)
Nokia ACP-7E hálózati töltő eladó (1db Edelweiss)
használt, átlagos állapotban lévő Vodkafone függő Nokia 2600 Classic (4k)
Olympus LC-58B objektív sapka 58mm (400 Ft)[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Bjørgersson
félisten
Melyik bútorboltokban érdemes számítógépasztalt keresni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
wwhy
veterán
Eladó egy rakás minden, ha vennétek-vinnétek, nem bánnám ... az árak irányárak, nem mindennek jártam utána, ezért reális ajánlatokat természetesen meghallgatok.
1. HP 2530p EliteBook (2GB RAM, 64GB SSD, magyar bill., helyszíni gar. még kb. 1 év).- 70e
2. Új (teszt céljára kibontott) HP 820 G1 EliteBook (8GB RAM, 120 GB SSD, 3G, 3 év helyszíni gar) - 280e
3. Panasonic TZ-25 fényképező, kifogástalan állapotban
4. Újszerű Motorola Droid Ultra gyári független, fehér, fóliás - 80e
5. Bontatlan Kingston 8GB pendrive USB 3 - 2500 Ft
6. microSD olvasó (64GB-os kártyát is olvassa!) - 300 Ft
7. microSD-->SD adapter - 100 Ft
8. UK --> EU adapter - 700 Ft
9. Bontatlan Ansmann AAA (mikro ceruza) akkumulátor (long life, mint az Eneloop) 2x2 db - 1000 Ft/dbELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Vegyetek Invertert vagy Gamepadot.
Csere is érdekel. -
Salex1
őstag
Tudnátok segíteni? Van egy routerem, ami támogatja az USB meghajtót, amit PCn elétek. De szeretném androidon is használni, filmet nézni róla, ami az istenek sem sikerül.. FTP-n sikerül elérni, de úgy nem lehet stream-elni. Szóval simán hálózati kapcsolatként (LAN) szeretném. Van valami ötletetek?
-
arpeen2
senior tag
válasz Chesterfield #55171 üzenetére
Ennek már régebben utánajártam én is, röviden a lényege annyi, hogy az olcsóbb (20k alatti) routerek nagyrésze nem képes még a 100Mb-t sem tartani, főleg, ha fel és letöltés egyidejűleg van használva. Egyszerűen ilyen gagyik, ez van ezt kell szeretni. Bizonyos körülmények együttes fenállása esetén tudják a 100Mb-et tartani, vhogy úgy, ahogy 3 litert fogyaszt egy dízel autó laboratóriumi körülmények szerint, az utcán meg 5-6-ot, ami épp csak a duplája.
[ Szerkesztve ]
-
Hypernem
csendes tag
Van egy Tesco-s teljesen kigyűjtött pontgyűjtő füzetem, július 20-ig beváltható. Érdekelné valakit?
Privátban keress!
-
Laraxior
titán
válasz Hypernem #55174 üzenetére
Engem OMV-s pontok érdekelnének... Rohadt lassan gyűlnek, hiába tankolok havi 50-60k-ért
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
PLaci58
addikt
Azért mert a 100 Mbit = 2x50Mbit (két irányban, összesen tudja a 100-at).
A net sebességhez hasonlóan megadva 50/50-es
WAN, LAN csatlakozók a routeren vagy 10/100-as vagy 10/100/1000-es (gigabites).[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
LG Electronics GH-22NS50 DVD-író eladó!
Ár: 2 000 Ft
LG Electronics GH-22NS50 DVD-író eladó! Kihasználatlanság miatt eladó! SATA csatlakozós. Írni szerintem max 2-szer írtam. Olvasásra se nagyon használtam.
A külső burok lemez le lett fújva feketére.Írási sebességek:
DVD-R - 22x
DVD-R DL - 12x
DVD-RW - 6x
DVD-RAM - 12x
DVD+R - 22x
DVD+R DL - 16x
DVD+RW - 8x
CD-R - 48xHa érdekel írj. Debrecenben személyesen átvehető!
-
törölt tag
Mert minél több szálat használsz, minél nagyobb sebesség mellett annál jobban fogy el a cpu, és a ram benne....
Van, hogy tomato, openwrt, ddwrt segít a dolgon (máshogy optimalizált firmware-ek) van, hogy nem... -
_seth_
veterán
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
seadrone
őstag
20 kg meggy várja, hogy valaki befőzze, privátban jelezze, aki szeretne belőle.
-
Salex1
őstag
válasz Salex1 #55172 üzenetére
Újabb kérdés merült fel bennem, mégpedig, hogy ha van egy sima FAT rendszerű pendrive akkor az miért SMB-ként jelenik meg, ha a routerbe dugom. Illetve a lényegesebb, hogy miért nem enged kb. 230Mb-nál nagyobb fájlt másolni rá. (ha rajta van a pendrive-on alapból, akkor rendben kezeli)
-
törölt tag
válasz PLaci58 #55186 üzenetére
Nem hívhatják annak, mert a szabvány nem engedi. Ebben az esetben még csak azt sem írhatná a termékről, hogy ethernet.
A full duplex pedig azt jelenti, hogy mind a két irányba egyszerre teljes sebességgel tud forgalmazni. Ahogy pl PCI-E eseténis irányonként értendő a sávszélesség. De ugyanez elmondható pl a Hyper Transportról is.
[ Szerkesztve ]
-
luckyboi82
tag
-
Zola007
veterán
válasz _seth_ #55181 üzenetére
Privi ment
#55189) daa-raa: +1 korábbi asztalimban 100as kártya volt, egyetemi belső hálón tudta a 92 mbit/sec et tartósanMai poén
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
gyuszaa
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest