Új hozzászólás Aktív témák

  • copass

    veterán

    válasz giigz #26103 üzenetére

    a gyalogosnak nem kell tudnia közlekednie a járdán, ott csak ő van. járda=gyalogos=járda.
    ő akkor közlekedik ha át akar kelni az úton, amin közlekednek, vagy a biciklisúton amin szintén járművek közlekednek. jármű=út.
    én is bünőztem pár éve a járdán hébe-hóba, de egyszer szaladt ki elém egy sarok mögül egy kisgyerek, úgy hogy éppen elindultam volna, úgy megijedtem, hogy akkor megfogadtam hogy takarodás ki az útra, amióta apa lettem azóta ez erősebb lett bennem, kisembereket óvni kell a sok hüjétől ha már ők nem figyelnek rá.
    egyszer a kálvintéren a sétálón kaptam el egy bírkát: bejött a tömegbe bringával, a lányom meg egyszercsak kilépett vki mögül balra, ez a nyomorult meg pont akkor ért oda, nem is láttam hogy jön mert előttünk emberek ugye.csak ott volt hirtelen. ballal elkaptam a lányomat hátra húzva, elé álltam jobbal meg a kereket fogtam meg és megrántottam keresztbe. lányomat felkaptam az ölembe és megkérdeztem az idiótát hogy ezt úgy mégishogy? neki állt feljebb hogy kiugrott elé a lányom, 2 éves hova ugrik? mondom járda?! érted, nem lehetsz itt?! nem értette és ez a szomorú.

    "amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

Új hozzászólás Aktív témák