Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz kymera #157517 üzenetére

    Köszönöm a kiegészítést :)
    Igen, a garanciális kérdést ki is felejtettem.

    telefontartozékok : Ne is mondd, a lehető legrosszabb. Emlékszem, hogy egy pincébe gyűjtöttük a már eladhatatlan töltőket, tokokat stb. Mert hát mekkora esély van arra, hogy valakinek épp Nokia 3210-es rózsaszín tok kell? vagy Nokia 6300-ás töltő? Főleg régen volt ez nagyon szar, mielőtt egységesítették a telefontöltőket. Minden telefongyáróhoz meg szinte minden modellhez más töltő kellett. Na meg akkukból is volt vagy 20 fajta, és hiba tudtam, hogy a leggyakoribb telefonokba milyen akksi megy, tartani kellett a ritkábbhoz is.
    Mikor felszámolták a boltot, egy szemetes konténernyi tok és töltő, ment a szemétbe, ami valamikor több száz ezer ft-ot érő áru volt, és amiből sosem jött ki a pénz. Szó szerint kidobott pénz volt.

    De mást mondok, mikor megjelent az IPhone 3G, akkor karácsony előtt berendeltünk hármat, hogy majd csak elviszik. Egy el is ment, a másik kettő február végén visszaküldtük a nagykerbe, visszavették, persze csökkentett áron, buktunk rajta vagy 80 ezret, miközben az eladotton kerestünk vagy 20 ezret.

    Nagyon szerettem ott dolgozni, meg érdekes munka, és érdekeltek is a telefonok/PC-k, de hogy mint tulaj nem csinálnám, az is biztos.

    [ Szerkesztve ]

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák