- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Az egyik csomagom jelenleg itt tartózkodik:
4. sz. Budapesti Operatív Osztály|BudapestEz mit jelent? Ha jól értelmezem náluk van: "A Magyar Posta Zrt. által alpított költségvetési szervek."
Köszönöm előre is.
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Dan-szan
senior tag
Már ha építkezés, a Kishegyesin mi lesz/épül a Mekinél tudja valaki?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Papaj x
senior tag
válasz Papaj x #152505 üzenetére
Mindentől függetlenül, van itt ügyvéd, mert erre kell reagálni majd nekem is!?
A termék 1 naposan lett feladva, most gondolom kibontják a csomagot, holott ma át kellett volna tudni venni. Nézzék át, nem érdekes, csak, ha ma oda kellett volna vinni, s nincs ott.. Ergo én is károsult vagyok, meg a vevő is, főleg, ha ténylegesen megtudja, h átvizsgálás alatt van, lehet át sem veszi. Nyilván nem találnak semmit, számla is benne, de nem értem az egészet. Ha kibontják, ha vissza tartják, semmit sem...
Márha igaz, hogy tényleg ott van,de egyéb esetben is ma le kellett volna szállítani..[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
headhunter
addikt
LIDL-ben, hétfőtől volt akcióban a Silvercrest Fali fűtőventilátor, elérhető még valamelyik üzletben? (pl.: Debrecen, stb...) [link]
-
RandomName
senior tag
válasz patex1983 #152499 üzenetére
Én nem találom furának.
Ha minden magánbefektetői csoport összes lépését követni kellene, akkor naponta kb 35 oldalas lenne a Napló."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Papaj x
senior tag
válasz Aryes #152510 üzenetére
Igen, ha jól sikerült összeraknom a képet, azaz ha tényleg azt jelenti az operatív osztály, mint amit én kibogoztam.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
Anyukam szeretne kesziteni sajat kezűleg ilyen neves fogzast konnyito nyaklancot
van olyan bolt ahol a felfuzheto reszeit ossze tudja valogatni ?
[kép]eladó: vadi új soundcore motion+
-
SOAD19
addikt
Repülő nap van ma városunkban?! Az előbb egy vadászgép, most meg egy kisebb gép csinál különböző figurákat a reptér környékén. Néha már így tűnik, hogy lezuhannak, mikor 90 fokos szögben zuhannak a föld felé, de végül csak felhúzzák a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Nem kallodik valakinel a fiokba, lomosba Sony NW-E*** MP3 lejatszo, ami mar nem mukodokepes?
A burkolata kellene nekem... -
luckyboi82
tag
Vw Polo 2004 beragadó jobb első ajtó problémámat gyorsan hol lehetne megoldani? Semmire nem reagál, típus betegség.
-
lappy
őstag
-
Beerdrinker
tag
Hardver anyának, mamának esetleg?
[link]"Where is Jessica Hyde?"
-
Salex1
őstag
Nincs valakinek gyephengere, amit kölcsön tudna adni?
-
SOAD19
addikt
Üdv!
A személyim jövő hónap végén lejár, most küldtek is egy mailt, hogy értesítsenek. Írják, hogy foglaljak időpontot a gyorsabb ügyintézés érdekében. Rá is kerestem, hogy mikorra lenne időpont, és a legkorábbi két hét múlva van 10-én mind a Kálvin téren, mind a Piac-Szent Anna sarkán lévő kormányablakban. Ennyire el vannak úszva? Érdemes időpont nélkül bepróbálkozni?
-
Septum15
aktív tag
-
Salex1
őstag
válasz SOAD19 #152541 üzenetére
Én többször is voltam mostanában a Kálvin téren. Ha mész reggel nyitás körül, akkor kapsz időpontot egyből. Egy sorban várakoznak az időpont nélküliek, oda állj. 8-kor nyitnak, behívják név szerint az időpontosokat és aztán adnak mindenkinek számot.
Autó átírás is ott van, azzal múlt héten 8:12-re végeztem is. -
robag93
aktív tag
-
Zola007
veterán
Debrecenben hol vannak jelenleg fix traffipaxok?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
albert8
veterán
Sziasztok!
Keresek régebbi évjáratú 80-2000 közötti vw rádiót.
Jetta, polo, golf, passat, transporterből.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Renault, Dacia topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest