Új hozzászólás Aktív témák

  • Peti78

    őstag

    válasz dewil666 #145287 üzenetére

    Jól is tettétek, hogy felvettétek. Jó időben voltatok. Sajnos elég keskeny volt az az idősáv amikor valóban annyi volt ebben a rendszerben a segítség mint ami az összeg mutat. Most viszont a +20 milla nem segít, ha 25-tel többe kerül ugyanaz. Nyilván, amit nem kell visszafizetni. Ugyanakkor mindent összevetve, a társadalom nagyon szűk rétegének jelent ez valódi segítséget, és sokkal több embert hozott abba a helyzetbe, hogy szinte lehetetlen lakást venniük.
    Másfél szobás lakás a Bethlen utcán hirdetési áron 26 millió? Oké, legyen 23 a vételi összeg, de akkor is...

    #145285KROK640 Szépen leírtad. AMi még jó ebben a munkában, hogy kötetlen munkaidőd van. Bár ebben az esetben a "kötetlen" azt is jelenti, hogy mindig dolgozol :D Leginkább akkor amikor más nem, mert a tulaj és a vevők jelentős része délután és hétvégén ér rá. Amikor pár éve elkezdtem, reggel 6-kor el otthonról, este 9- kor haza. Két hónap után a jobbik felem azt mondta, vagy változtatok ezen, vagy... Igaza volt amúgy.
    Van egy másik kiadási tétel is. Ezt autó nélkül nem lehet csinálni. MIvel elég sokat megyek, használódik az autó. Ha szerelőnél van három napig, kocsit kell bérelni, mert csak így van bevétel. + havi 50 a kata. FÉlre ne értse senki, ez nem panaszáradat, mindössze a tények.

    Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

Új hozzászólás Aktív témák