Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz bul07 #140120 üzenetére
Csak egy kis visszajelzés
Nagyon nem vált be a ECOPIXEL (New Build) BROTHER TN2320 utángyártott toner
Január végén február elején raktam be a nyomtatóba, olyan 150-200lap lett kinyomtatva azóta és elkezdett hibásan nyomtani (kb ilyet[link])
Először azt hittem hogy dob hiba, megtakarítottam amennyire tudtam, de maradt a hiba
Ekkor kicseréltem a tonert és lám megszűnt a hiba újra szépen nyomtat
Én ezek után kerülöm a ECOPIXEL márkát
Most ilyet raktam bele
BROTHER TN-2320 (Tender) (utángyártott)....................................
Ha én mélygarázs bármifajta üzemeltetője lennék kitiltanám az elektromos autókat az tuti.
Ahogy egyre több az elektromos autó úgy egyre nagyobb a kockázat hogy egy ilyen tűzeset teljesen tönkreteszi a mélygarázst.
Oltani alig lehet csak speciális szerekkel, kiemelni se lehet az égő kocsit a szűk magasság miattÉrdemes megnézni a képeket hogy milyen kárt tett a mai tűz a mélygarázsban [link]
Simán lehet hogy a szerkezete is sérült a mélygarázsnak( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz torcsrent #143552 üzenetére
Csak ha olyan a mélygarázs hogy van felette épület és pont fő tartó mellé áll és ott kap lángra akár az egész épületet ki kell üríteni ha annyira megsérül be is omolhat az egész, egyszerűen a betonba elolvad az acél
Egyszerűen eloltani nem nagyon tudják, kihozni se, sok idő míg megfékezik
Bár fizethet az autó biztosítója de akkor azt tuti átterhelik mindenkire, de jó is lesz mostani díjak többszörösét fizetni ha ezt is beveszik a kockázat elemzésbe[link]
Érdemes megnézni a videót hiába locsolják nem tudják megakadályozni a kigyulladást, és a poén a végén van milyen már hogy egy vízzel teli konténerbe teszik hogy tutira menjenekNémetországban már van olyan garázs ahonnan ki vannak tiltva
Persze ha sokkal több lesz akkor valami megoldás kell hogy hatékonyan tudjanak lépni az elektromos autó tüzek ellen, mert jelenleg locsolgatni tudják ami nem igen hatékony megoldás, tűzoltókat is fel kell készíteni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
torcsrent
tag
válasz bul07 #143553 üzenetére
Az acél nem olvad olyan könnyen, főleg nem, ha betonnal van körbevéve, lásd az autó karosszériája se folyt meg sehol.
Elektromos tüzet nem így kell oltani, mint a videón látható. Legelőször áramtalanítani kell a nagyfesz rendszert, hogy az akkuig ne jusson el, ezzel olyan szinten tisztában kellene lenniük a tűzoltóknak, hogy vizsgára kötelezném őket minden egyes modellből, és naprakésznek kellene lenniük minden egyes megjelent új modellből is.
Vízzel teli kádba az akku visszahűtése miatt tették, nem azért, hogy úgy oltsák el, mert az napok múlva is ég csendben.
Itt is valószínűleg szigetelési probléma okozta a tüzet a töltési csatlakozó környékén, ezért van kiégve csak a hátulja, mert spóroltak pár centet a gyártás során. Majd lesz belőle jó esetben egy kötelező visszahívás, és saját költségen kijavítja a márka.
Még mindig nem akkora műszaki gond, mint a BMW dízel tüzek, mikor az "olaj is ment a tűzre", és örültek a tulajok, hogy nem együtt égtek oda szeretett márkájukkal -
RandomName
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz torcsrent #143556 üzenetére
Acél olvadáspontja 1500 környékén van
Lítium-ionos akkumulátorcsomag égése olyan 2700-3000 környékét is elérheti
Így ha sokáig van kitéve a vasbeton ennek a hőnek nem hogy olvadni kezd hanem fel is forr a betonban a vas(persze a forráshoz az kell hogy ne tudják oltani)
[link]
[link]Pont ez az hogy míg nincsenek felkészítve a tűzoltók az elektromos autó tüzekre én korlátoznám őket, mint ahogy gázos kocsival se lehet mélygarázsban parkolni.
Vízzel nem is lenne szabad oltani mert robbanó gázok keletkezhetnek, egy mélygarázsban milyen jó is az hogy oltják vízzel erre még robbanás is történikNem kell hogy töltőn legyen és ütközni se [link], [link]
Az a baj hogy ezzel addig nem fognak foglalkozni míg ember életet nem követtel, problémáról tudnak de dugjuk a fejünket a homokba állapot van
(#143557) RandomName
Itthon mikkor lesz AVD oltóanyaggal felszerelve a tűzoltó autók akár csak fele, hogy tényleg szakszerűen oltsák
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
torcsrent
tag
válasz RandomName #143557 üzenetére
Mint ahogy a márkaszervizek is fel vannak készítve. Legtöbbjük fel sincs szerszámozva hozzá, mert azt saját költségén kellene megvenni hozzá. Hozzá se mernek nyúlni komolyabb problémához, inkább elhajtanak azzal, hogy ez így jó, nincs semmi baja
A vízsugárból ítélve ezek a srácok épp szabadságon voltak az oktatás ideje alatt. Egy minimum intelligencia meg nem ártana ahhoz, hogy az áramtalanítóval kellene kezdeni, ha már tűzálló védőruhában van, el kell merni menni a kapcsolóig, a tulajdonos valószínű ezt már nem tudta meglépni, mert örült, hogy kipattant a gépből, ha jelen volt egyáltalán az eset keletkezésénél.[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
Udv! Ismer valaki megbizhato klima szerelot? Panrlbe kellene telepiteni. A valaszokat elore is koszonom!
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
szotyika77
aktív tag
-
DrBubo77
veterán
válasz szotyika77 #143564 üzenetére
És ő csak szerel vagy árul is?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
elfelejtette
veterán
Az a baj, hogy csak azzal érdemes szereltetni, aki árulja is, meg szervizeli is.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
SOAD19
addikt
Kis yt videó ajánló. Ritka szórakoztató sorozat, legalábbis számomra az. Nagyon cuki a hölgyemény, jópofa. Jó szórakozást!
Tanulj vezetni Pető Attilával. 2. rész: az első találkozás[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Debrecen déli részén hol lehet tortát kapni?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Dan-szan
senior tag
Kisebb dugulás elhárítására használt már valaki ilyet [link] ?
És ha arra megfelelő lenne hol kapható esetleg olcsóbban itt Db-ben?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Cs1csó
félisten
válasz Dan-szan #143573 üzenetére
Csőgörényt igen az a sima tekerős. A lényeg, hogy a dugulás még olyan távon legyen ahová elér. Érdemes többször is átengedni és utána slaggal kinyomatni. ( a csőt bedugod amilyen mélyen tudod ronggyal eltömíted körben majd izomból kinyitod a csapot és had mossa át a víznyomás is.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Kösz srácok, ezekről meg is feledkeztem.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
1-1.5 cm-es vastag, átmérő 6cm, kemény gumikorongot, hol tudnék vanni a városban?
Gumilap is jó volna amiből ki tudnám vágni. -
Zsoleszhun
addikt
A digi kábeltévé kiosztása változott a mai naptól. Végre kivették az duplikált csatornákat amiből volt SD és HD is egyszerre de kb. minden tv-t és boxot újra kell hangolni emiatt
¯\_(ツ)_/¯
-
sirály69
őstag
válasz Zsoleszhun #143583 üzenetére
1 hónapja csináltam meg mind a 2 tv-n. Kezdhetem előröl....
Szerver Hosting Debrecenben
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #143583 üzenetére
Akkor azért nem volt adás ma egész nap...
Mondjuk nem is volt időm tv-t nézni.
Az SD adásokat kár volt kivenni, mert lehetett róla helytakarékosan felvenni sorozatokat meg ilyesmit. Enni meg nem kért. Kivéve, ha tettek a helyükre új csatornákat HD-ben. -
mongo
tag
Tudjátok mi lett az Aladdingyros bar-ral? Megszünt? A FaceBook oldaluk kicsit megváltozott...[link]
-
Thermaltake
tag
válasz sirály69 #143590 üzenetére
Köszi szépen!!!! Így sikerült LG-n visszahozni az M4-et.
a hülye digivel már a tök#m ki van.... lehet váltani kéne... csak az baj, hogy megint behúznának más szolgáltatók még 5 féle kábelt, meg kicserélnének ezt-azt..amihez viszont nincs kedvem, megint furkáljanak, meg tönkrecsesszék a falat stb...De ha így is van, hogy piszkálták a frekvenciákat, miért nem tették ki már a fos oldalukra, hogy mit hogyan kell be/vissza állítani. Miért nekünk kell telefonálgatni, és időnket fecsérelni ilyen dolgokra?
Nem? DE! Na ugye! -
nagyúr
válasz Thermaltake #143592 üzenetére
már a tök#m ki van.... lehet váltani kéne...
Ezért...?
Tegnap nekem is okozott egy kis bosszúságot, de még ezzel együtt is a legjobb szolgáltató. -
HARDVERAPRÓD
válasz Thermaltake #143592 üzenetére
Máshol rosszabb a helyzet, ne válts
-
-
foxymaci
senior tag
válasz Thermaltake #143597 üzenetére
Én Vodafone (upc) ről váltottam digire sokkal stabilabb a net amikor a voda átvette a upctől a netet volt olyan hogy 3-4 napig szolgáltatás kimaradás volt. Folyamatosan ingadozott a net minősége Diginél eddig nem tapasztaltam ilyet. A digis routert bridge módba raktam azonnal szóval nem sok vizet zavar.
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
aldebaran
őstag
válasz Thermaltake #143597 üzenetére
Szerintem előbb próbáld ki, hogy egy másik routert beállítasz, vagy reseteled a sajátod. Nekem még az elmúlt időszakban, mióta Gigabites a net sohasem kellett az általuk kapott routerhez nyúlni, bár az csak bridge-ként funkcionál.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest