Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
-
bagyulajuve
addikt
Resistencia eterna
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
A kutyának szeretnénk venni egy bilétát, amibe bele szeretnénk gravíroztatni pár dolgot (nyilván )... Hol lehet Debrecenben ezt jó áron megtenni?
-
ViragL
tag
válasz 7Sony7 #137954 üzenetére
Törülközőt, vagy semmit, nem víz jön ki belőle alul, hanem ázott porcica, ázott pókháló. Nem fog víz folyni. Annyival másabb, mint ha porpisztollyal fújnád ki, hogy nem száll a por, hanem nedvesen lecsapódik a padlóra.Papírtörlővel felszeded és kész. Tudom furán hangzik elsőre, de ha van lehetőséged próbáld ki.
Találtam egy videót, kicsit túl van tolva, de a lényeg látszik. [link]
-
gyulazsolti
senior tag
válasz 7Sony7 #137951 üzenetére
Na megnéztem. Olyan mint a praktikeres 1200Ft. [kép]
Van ilyen is, de ez rövid. [kép] [kép]
Meg a demizson mosó, csak annak durva műanyag sörtéi vannak. Az elég hosszú lenne. Ha elvágnánk a sörtéit, szerintem akkor is karcolna.
Emlékeim szerint volt puha sörtével is, valamikor, kb. 25-30 éve.
720 Ft. [kép] -
Fredo78
aktív tag
Poco X3 vásárlása miatt eladó:
[link]
Az utolsó kis telefon a piacon Topiklakóknak pici kedvezmény -
-
bul07
nagyúr
válasz Fredo78 #137963 üzenetére
Majd ha használtad a Poco X3-pár hetett egy tömörebb véleményt írhatnál róla, akkár ide akkár privátba
Tetszik az a telefon( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
elfelejtette
veterán
válasz Fredo78 #137963 üzenetére
A sima X3-at én is néztem. NFC-t nem használok, ha már nincs kis méretű telefon, akkor legalább üzemidőben jó legyen.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Fredo78
aktív tag
válasz elfelejtette #137967 üzenetére
Van NFC nélküli verziója? Az akksija 5000-es cserébe jó nehéz
A "kisméretű telefon" csatát én évek óta vívom.
régen: max 4,5 coll!!
aztán meg: na jó max 5!!!
azután: 6-nál több nem lehet!
Szerintem most véget ér ez mert nagyjából uniformizálva lettek a telefonok méretügyileg: nyújtott test 6,3-6,8 coll az átérhetőség miatt sztenderd 73-78mm szélesség.[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz Fredo78 #137968 üzenetére
[link]
6000-es aksival!
Még a Samu F41 érdekelne, az is 5-6000mAh-s aksival jön, mint ahogy az A41-nek kellett volna.
Atike: mármint gondolom emberi áron, nem 200kHUF-ért, mint a Samu S10e, meg a Pixelek.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
gyulazsolti
senior tag
válasz 7Sony7 #137972 üzenetére
Én már megcsináltam a gyerekszobában, ott van 60-as radiátor.
Azt rendben végig éri.
A porszívót a keféhez tettem, mert visszafele húzva porzott rendesen, így meg egyből be is szippantotta a szálló port. A 90-es radiátor holnap jön, majd valami trükköt kitalálok az alsó 20cm takarításához. -
7Sony7
addikt
válasz gyulazsolti #137973 üzenetére
Nekünk csak 60asok vannak, úgyhogy elég lesz.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
zolikaDB
veterán
válasz elfelejtette #137970 üzenetére
A 6000-es akku a coming soon státuszban volt.
5160mAh lett: [link] -
bul07
nagyúr
válasz GIJoe #137977 üzenetére
Hát
Nekem most A70 van
164,3 x 76,7 x 7,9
6.7"Fentebb linkelt oldal szerint
X3
165.3x76.8x9.4mm
6.67"Ahogy nézem csak vastagságra jelentős az eltérés, tuti hogy az akku miatt
De tudjátok hogy mi a meglepő, hogy a régebbi telefonok se voltak sokkal kisebbek szélességre, ugye a nem teli kijelző miatt
Előtte nekem A5 2016 volt 5,2" 144,8 x 71 x 7,3És egymáson azt venni észre hogy magasabb a A70 szélességre elenyésző a különbség
Kép egymáson[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
GIJoe
addikt
válasz bul07 #137978 üzenetére
Váráslás előtt megnézem persze a Kimovil összehasonlítót, mint mindig, alul van méret méretezés is, de ha ráteszed a tokot, és beteszed a farmer első zsebébe, na nem ugyan az...
-
Fredo78
aktív tag
válasz bul07 #137978 üzenetére
Ennek az az oka hogy szélességben már régebben elérték a maximumot (azt hogy egy kézben stabilan fogni lehessen, nagyobb kezűek át is érik és egy kézzel nyomkodhatják).
Hosszirányban még volt lehetőség emiatt a 16:9ből lett lassan 20:9.
Cserébe már nincsenek egyedi méretű telefonok (kisebbek főleg nincsenek) azaz a te általad leírt méret + - pár százalék a telefonok nagy része. -
bul07
nagyúr
válasz GIJoe #137979 üzenetére
Mondjuk igen a tok még rádob pár millimétert és úgy már +10mm lehet a vastagsága, bár esetleg egy vékony tokkal
Nekem amúgy simán elfér a zsebembe a A70, bár az is igaz hogy nem egy csepp ember vagyok a 187cm/137Kg-al
(#137980) Fredo78
Igen
Én is féltem a A5(2016)-ről A70-en váltásnál hogy nagy lesz, de nem
Igaz a magassága leülésnél tud néha zavaró lenni ha nem jól áll a zsebben[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
A hetekben tervezünk egy szobafestést, ehhez szeretném beszerezni a kellékeket, úgymint Poli-Farbe Platinum 5L-es festék, hozzá mélyalapozó, glett, üvegszálas csík, maszkolószalag, illetve hengerből konkrétan Schuller microline mikroszálas henger.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok olyan helyet, ahol ezeket olcsóbban be lehet szerezni mint a Praktikerben?"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
GIJoe
addikt
válasz hentes555 #137982 üzenetére
Én a nyári felújításhoz a Napfény Festékboltban vásároltam, jónak tűntek az árak, fel kell őket hívni mi mennyi, 4 helyet hívtam fel anno, összességében ők voltak akik nyertek...
-
DrBubo77
veterán
válasz bul07 #137981 üzenetére
Én is az A70-nél tapasztaltam, hogy némelyik nadrágom már kevésbé kompatibilis a telefonnal. Igaz én nem vagyok 137 kg.
Előtte az A5 (2017)-nél még nem volt ilyen gondom.Tanulság: nadrágvásárlást telefoncsere utánra kell időzíteni.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bul07
nagyúr
válasz DrBubo77 #137985 üzenetére
Ennél azért már én se vennék nagyobbat szélességre és magasságra se
Van egy ismerősöm az ő kezében még a A70 is eltűnik, 195cm jó nagy lapátkezei vannak
[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
Sziasztok, van itt a topikban klímás vagy ajánlott debreceni klímás akik jól dolgoznak?
-
tm5
tag
Szerintetek papírt vesznek át még valahol, úgy hogy fizetnek is érte?
Régebben rendszeresen hordtam az összekötegelt újságot a hulladékudvarba és fizettek érte valami egy kis apró pénzt. De idén már nagy meredt szemekkel néztek, hogy mit is akarok. Tényleg nem az a 11Ft kilónként foltozza be a lyukakat a családi költségvetésben, de általában egy nagyobb kupacot viszek és akkor legalább a benzinköltség kijön belőle, ha már átbumlizok vele a városon. -
bul07
nagyúr
válasz Retro DJ #137989 üzenetére
Ez nem Apple telefon
Magas labda, és tudom tudom de nem hagyhattam ki
[ Szerkesztve ]
-
-
xuldar
addikt
válasz hentes555 #137982 üzenetére
A Festéker-t tudom ajánlani a Monostorpályi úton. Óriási választék, sok eladóval. Ha színes festéket akartok, sokkal olcsóbb kikevertetni, mint a gyári színt megvenni. Azt is megteszik rövid idő alatt. Itt kell bemenni, leghátul vannak az udvarban.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Retro DJ
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy Clic-R bilincsfogót hol tudok venni elérhető áron helyben?
Retro
-
sto1911
veterán
Milyen matracot vennétek aludni? Konkrét márkát, típust ajánljatok de csak amivel tapasztalatotok is van.
-
aldebaran
őstag
Találkoztatok már olyan hibával, hogy a gép a processzornál minden magra azt írja, hogy 550mhz (3ghz helyett), a hőmérséklet pedig 88 fokra emelkedik, majd kikapcsol a gép?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest