Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz hentes555 #136552 üzenetére

    Passz, sok mindentől függ, a HP esetén előfordul, hogy nem is a Media Markt-tal kell felvenni a kapcsolatot, hanem egy telefon a HP ügyfélszolgálatának és ők küldenek egy futárt ami hozza-viszi a gépet. Rövid időre ne számíts, minimum 1-2 hét hogy egyáltalán mondjanak valamit.
    Ha szükség van a gépre akkor szerezz be egyet, kérj kölcsön valakitől most vége a digitális oktatásnak egy időre talán van olyan ismerősöd aki tud segíteni.
    Ha nagyon drága gép akkor a csere nem valószínű MINDENT el fognak követni, hogy inkább javítsák, de a javítás is sok idő mivel itthon kb. SEHOL sem javítanak gépet hanem kiviszik egy központi szervizbe (talán Németország vagy Csehország passz) amúgy is úgy tudom legalább 30 napjuk van de a garanciapapírjai tartalmazzák az erre vonatkozó leírást vagy az ügyfélszolgálat ad felvilágosítást.

    + HA a munkájához kell akkor gondolom 1-2 nap kihagyásnál amúgy sem fér bele több - max ha épp időzített szabadságra esik - ezért mindenképpen újíts be egy gépet. Persze előtte a garanciás telefonszámon érdeklődd meg nem jár a e géppel valami ideiglenes csere megoldás prémium garanciánál létezhet ilyen főleg a HP-nél ami üzleti fronton is jelentős cég.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák