- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
izee
őstag
válasz bul07 #134853 üzenetére
Aki nagyon hozzászokott a tompa tv hangszórókhoz, annak nem zavaró ennek a mély hangja?
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
bul07
nagyúr
Én olyan képcsöves tv-ről váltottam laposra, aminek a hátúján volt egy mélynyomó gyárilag
Így a lapos tv hangja nekem olyan volt mintha egy szokol rádió mono hangját halottam volna, ezzel a hangszótó megoldással már kiegyeztem, van benne elég hang egy tv-nek is
Amúgy van rajta mély- és magas vezérlés, kicsit lehet finomhangolni
Most nézem hogy van már belőle másik verzió is
SP-HF 1250B[link]
SP-HF 1250B II [link]
Kíváncsi lennék mi a különbség, genius oldaláról sok infó nem derül ki[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
GIJoe
addikt
Nem tervezi véletlen valaki hogy holnap bekukkant a Debrecen, Derék u. 31- alá (Lidl) napközben? Ha igen, írja már meg nekem hogy akad e 5L tartós favédő gél...
-
Zola007
veterán
válasz GIJoe #134856 üzenetére
Faraktáron ma volt fagèl kb. 6-8 db
Középső sor hűtőpolc felőli végén[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
ASUS notiban hibás alaplapi memória modul cserére keresnèk szakembert.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
diablo1984
veterán
válasz Atomantiii #134860 üzenetére
szerintem az alaplapra integrált cucc cserére gondol...
-
astorre19
aktív tag
Korábban kerestem itt klímás céget.Többen ajánlották a Cívisklímát.
jelentem én is tudom ajánlani őket.Maximálisan elégedett vagyok mindennelSzóval aki a jövőben ilyet keres +1 a cívis klímának!
Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
bobace
addikt
-
Papaj x
senior tag
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi az utóbbi időben ez a sok hangrobbanás?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
wwhy
veterán
válasz Bjørgersson #134865 üzenetére
Hullnak a koronák
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Bjørgersson
félisten
Én is erre gondoltam, hogy elkezdtük bombázni a koronavírust.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
Gondolom a Gripenek.
-
Thermaltake
tag
Sziasztok!
Autóba vennék belső visszapillantó univerzálisan felrakható tükröt.
pl ilyet
szállítási díj elkerülése végett, lehet ilyet venni itt Db-be valahol?
Köszönöm előre is.
Erőt, egészséget!
üdv -
SOAD19
addikt
válasz Bjørgersson #134867 üzenetére
-
Sanki
addikt
Naponta biztos van 2-3, kutya nem örül neki.
Ma pl. pont lent voltunk és 2 vadászgép körözött az Epreskert felett. -
Cs1csó
félisten
Bocsánat... babot ettem...
-
scope2007
addikt
Üdvözletem
Tudnátok ajánlani valakit, aki kocsiba bekot melyladat és erősítőt?
Köszi[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok lenne pár eladó hardverem, hátha érdekel valakit:
- TP-Link Wireless N USB adapter (TL-WN721N) - ingyen elvihető
- MSI GT-1030 Aero 2GB VGA - 17e
- Western Digital Blue 1 TB HDD (WD10EZEX) - 7e (100/100 556nap üzemidő)
- Intel 530 120 GB Sata3 SSD - 5e (100/75 12,5 TB írással)
- Samsung 256 GB mSata SSD - 17e (100/100, 10,08 TB írással)A Samsung SSD pontos tipusa MZ-MLN256D, ez a 860 Pro OEM változata, amit olyan gyártók használnak mint pl. a HP/Dell. Az eltérés, a Pro és az OEM között, hogy ezzel nem megy általában a Samsung toolja, és nem lehet a Samsung firmware-t rátenni. Használat szempontjából 0 eltérés...
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
mrbig25
őstag
válasz mrbig25 #134719 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Eladó:
■ 32"-os Samsung LED TV /UE32EH4003W/; szép állapot, hibátlan működés, gyári távirányító, doboz. Ár: 22000Ft...
-
Zola007
veterán
válasz diablo1984 #134861 üzenetére
igen, arra
Debrecenben hol végeznek szakszerű motormosást szemèlyautón?
[ Szerkesztve ]
-
hdanesz
őstag
válasz Zola007 #134876 üzenetére
Nekem 2 éve a C5-öm itt mosták le: íme
Sajnos nem tudom mennyire volt szakszerű, mert nem voltam ott végig. De az eredmény szép lett és nem volt semmi gond vele utána. indult, ment...ahogy kell.
+ Alvázmosást is kértem. Mert elfosta magát a kocsi olajügyileg totál és mindent beborított a cucc. Ha jól emlékszem 9ezer ft körül volt. -
7Sony7
addikt
Srácok, szabadidő nadrág kelllene, ami nem olyan meleg, mint ezek a bolyhos (polár szerű) nadrágok, hanem vékonyabbak, vagy más anyagból. Létezik ilyen?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
-
ildi_
tag
Szinte minden délelőtt van 1-2, még az ablakok is beleremegnek, de sebaj, a lányom lassan megszokja.
-
dbius
veterán
válasz hdanesz #134882 üzenetére
Ha nem sürgős a dolog én biztosan megvárnám a jó időt, a szó szerinti meleget. A motormosás, főként a mai elektronikával teleaggatott kocsiknál nem éppen veszélytelen és a mosás után mindenképp száradnia kell (nem is keveset), mert olyan helyekre is bejuthat a víz a mosás során, ahová nem kellene, még akkor is, ha a kényesebb helyeket leragasztják. Garanciát pedig nem fognak vállalni probléma esetére.
Ha csak az esztétika miatt szeretné , akkor pedig egyenesen azt mondom, hogy felesleges.
-
Dan-szan
senior tag
Gáztűzhely szervizeléshez keresek szakembert,és a lehetséges háromból a hozzáértés ami a legfontosabb.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
tahepa
senior tag
Galamb elleni tüskét hol lehet biztosan kapni a városban. Köszönöm a neten én is tudok keresgélni de most nem szeretnék felesleges köröket futni a boltokban.
Köszönöm a segítséget. -
hdanesz
őstag
válasz dbius #134883 üzenetére
Én annak idején augusztusban voltam, már reggel 30 fok volt. Az is lehet,hogy a mosóban ajánlották hogy legalább délutánig álljon ott a kocsi száradni. Nem emlékszem. Maga a mosás idejére értettem, hogy 2-3 óra elég lehet.
Azt pedig elmondják, hogy motormosást csak saját felelősségre...mert a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is beázhat valamelyik elektronika.
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
Nem kell ezt a motor mosást túl misztifikálni. Szerelő barátom havonta mos 1-2 autót szerelés után. Van mikor előtte. Soha nem volt még ebből baj. Persze nyilván a motortérben lévő agyat nem locsolja nagynyomásúval percekig.
-
fuwiradis
aktív tag
sracok van egy (talan) retardalt kerdesem.. osoreg panel, furdoszoba, domotor wc tartaly.
az elmult idoszakban a feltoltes vegeztehez kozeledve (hallani a hangbol ez mikor tortenik ) olyan, meg a holtakat is felriaszto rezonans zugasba kezdett hogy borzaszto.ugyhogy gondoltam lecserelem a dömi toltoszelepet.
meg ha mar ott vagyok, akkor a halozathoz egyebkent a csatlakozast biztosito sarokszelepet is (mert ez meg mar ugy be volt gyogyulva hogy nem is lehetett volna elzarni kulon a tartalyt) + a sarokszelep 1/2" csatlakozasrol 3/8"-re alakito karmantyut is (3/8" a halozati csonk..). a karmantyu eggye valt a regi sarokszeleppel, ezert kellett cserelnem, sehogy nem birtam lerimankodni a sarokszeleprol.minden fent cserelt darab tobb even at jol tette a dolgat, ugyhogy ahogy en emlekszem, kb. most lettek eloszor cserelve.
---------------------
a problema: mit lehet ezen a fenti cseren elbszni ahhoz hogy ha valamelyik (szerintem kozvetlen, mert gyonyoruen hallani...) szomszed lehuzza a wc-jet az megporgeti az en hideg vizmeromet?nagy-nagy koszi!
szerk: annyit meg hozza tennek hogy egy ilyen jellegu csere utan mindig argus szemekkel nezem a vizmerot, de hasonlo eddig nekem nem tunt fel. bar az is igaz, ha nem nyulok semmihez akkor nem is bambulom ennyire...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest