Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz SOAD19 #132380 üzenetére

    Nekem szerencsére csak "külsősként" volt velük gondom, megkértek fizessek BE egy számlára 10 ezer forintot, bemegyek először is gőzöm sincs, ki, hova és miért állt, vagy egyáltalán sorban állt-e. Be is szól a nő - akihez ÉRDEKLŐDNI mentem csak - hogy majd Ő szól nekem, mondom ok!

    Végre odajutok erre átadom a kis kártyát amin rajta van a név és a számlaszám amire a pénzt betenném erre azzal jön hogy adjam oda az ÉN személyigazolványomat, mondom mi van?! Minek? Nem volt nálam - csak kiugrottam melóból közel van úgyhogy ha nagyon kellett volna visszamegyek érte - mondtam, erre mondjam a nevem mondtam tisztára elszomorodott, hogy nincs náluk semmim mondtam vidáman, hogy NEM IS LESZ, attól mentsen meg az ég! Végül csak engedte, hogy befizessek, de mivel csak EGYETLEN pénztár van és mint kiderült vagy 20 ember csak oda várt ezért én is vártam, persze volt vagy 28 fok celsiusban a kabátot már rég levettem a pulóver levételén is gondolkodtam de cipzáras volt úgyhogy elég volt ha lehúztam és nem ütött meg így a hőguta.

    Amit nem értettem, hogy ment ott a szenvedés egy párral, de ha ez csak PÉNZTÁR és az ügyintézés a másik két hölgynél történik tehát bármi gond is volt/van annak még ott ki kellett derülnie és a pénztárnál csak ki- vagy befizetésnek kellene már csak történnie. Tehát ott már nem kellene időt húzni.

    Jah, és a tetejében már kifogyóban volt a pénzből és ott számoltak neki le pénzt, SŐT mivel volt időm olvasgatni, elolvastam a pénztár fülke ablakánál lévő kis feliratot: " bankkártyával nem lehet befizetni" :D

    Szánalmas, amatőr, szarrágó egy bagázs.

Új hozzászólás Aktív témák