Új hozzászólás Aktív témák

  • BOBAKILL

    őstag

    válasz snake78 #4775 üzenetére

    Én úgy vagyok vele hogy ha már sl1 akkor midnen más megengedet. (a cheat-en kívül).
    Igaz Nito-t lenyilpuskáztam+fog ring+Slumbering Dragoncrest Ring. De azt máshogy megcsinálni esélytelennek láttam sl1-en a csontik miatt.

    Pyrobol a combustiont, fireballt meg ugye Artoriasnál használtam a fire tempestet. Sima moboknál nem használok pyrot ha nem muszáj. ja és ugye a power withint néha.
    Én nem hívom speedrunnak bár vannak hasonlóságok. Itt ugye csak a szükséges nyersanyagokat veszem fel, meg amit nagyon muszáj. Speedrunolni meg nekem nem élmény, bár tény hogy vannak részek miken átszaladtam. Pl. Artorias előtt a kerten.
    Fasza amúgy hogy jól meg kell tervezni előre mit és hogy csinálsz a bossoknál mert csak úgy bemenni és majd lesz valami az nem megy. Egy sima ütést még csak-csak elbír a karakter, de kombót vagy nagy sebzést már nem.
    Kalameet még hagyján, de a 4K magic sebzését hogy fogom kikerülni....ráadásul odaút is necces néha.. :O :DDD Lehet marad a bevált Havel szett alkalmazása, vagy megtanulom kidodgeolni a követős szarját. Csak az a helyet hogy eddig nem igen sikerült..

Új hozzászólás Aktív témák