Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • NeoExDeath

  aktív tag

  Up.

  Én épp most játszom, első végigjátszás. Most jutottam el Anor Londo-ba. Komótosan haladok a magam tempójában, a játék meg fantasztikus. A Demon's Souls-t is végigvittem egy éve.

  Én a pajzsot nem tudom/akarom hanyagolni, szóval ugyanúgy mint a Demons Souls-ban, pajzs+gyors kard karit csinálok, Pyromancer, Health-re fejlesztek leginkább, van a tarsolyban Miracle meg Sorcery is. Chaos Servant covenant jelenleg. Egy erős Falchion-t próbálok fejleszteni, csak a játék jelen szakaszában még spec Titanite-ok ritkán vannak, de Fire vagy Magic/Enchanted-re gondoltam.

  A Demon's Souls hoz képest van egy csomó pozitív változás, sokkal tartalmasabbnak tűnik eddig, ez tetszik jobban :) Viszont szerintem van egy két negatívum is, pl. kommentek hagyásához, értékeléséhez nem tudom miért kell tárgyat használni. A Demon's-ban volt egy rakás hasznos tanács, itt sokkal ritkább, szerintem ezért. Meg ennek ellenére sok a spam, pl Praise the Sun és ilyesmi.
  A másik, hogy nem értem, más játékos világának invade-eléséhez miért kell Human form-ban lenni. Pont az lenne az értelme, hogy egy Hollowed tudjon Humanity-t szerezni, de így előbb emberré kell válni. Ha valakinek elfogy az össze humanity-je, és nincs elég köve, az invade-elés nehézkessé válhat.
  A World Tendency érdekes volt, de az mondjuk nem hiányzik :)

Hozzászólok Aktív témák