Aktív témák

  • El Barto

    tag

    válasz sp8787 #3906 üzenetére

    Attól függ hányas szintű vagy,mikre pakolgattál eddig,és mi a célod,hányszor akarod még kipörgetni a játékot ugyanazzal a karakterrel.Esetleg PvP?Amiket említettél jók,de az Astora Greatsword-ot ajánlanám inkább,mert baromi jó és hasznos a movesetje,de CSAK 8.0 a súlya, a legkönnyebb greatsword!Refined gemmel 800 körül sebez alapból.A harci stílusodtól is függ,mert lehet hogy egy normál karddal maxra húzva és infuse-olva jobban jársz,például nekem van egy halál egyszerű Lothric Swordom (súly 4.0),maxra húzva Chaos Gem-mel most 700 a sebzésem,de 8x tudok vele vágni,ráadásul a fire sebzés ugye rengeteg ellenfelet stunnol,lebénít,volt akit párbajban így vertem végig (majdnem 6000 DMG!!!),meg sem tudott mozdulni pedig Havel settben volt! :D

    Jelenlegi kedvencem,igaz nehéz de már "elég nagy" vagyok hozzá: Chaos Lothric Knight Greatsword! ALAPBÓL van rajta lighting sebzés,de a chaos gem miatt még fire is kerül rá,jelenleg 1080 a sebzésem,hozzá a piros és sárga karmos gyűrű,sacred oath mágia és power within pyromancy,egy duplakezes előredöfés + ráütés (hosszú R2 majd rövid R2) 2500-as DMG,és még egy döfésnyi stamina marad is! (Ezzel gyakom az angyalokat! :DD )

    Amúgy ha rám hallgatsz: soha semmit ne adj el.Idővel lesz annyi alapanyagod mint a szemét (sőt venni is tudsz),nem tudhatod éppen mikor mit szeretnél kipróbálni.Lesz egy kis fölös soulod,húzgáld feljebb ami szimpatikus,aztán majd meglátod.

Aktív témák