Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbika88
senior tag
Üdv!
Mi is tervezzük meglépni. Motoron vacilálok, TCe 130 FAP vagy SCe 100 nincs tapasztalatom egyikkel se.
Ezt raktam össze: -
Norbika88
senior tag
Hát ez az én is félek a turbóstól, legtöbbet asszony vezetné, Ő meg nem fog várni leállítás előtt hogy vissza tudjon hűlni.
Viszont a 102 Le meg keveslem ekkora kocsihoz, pláne 7 fő és légkondival.
Meg kell ezt még rágnom.Jah a kárpitot azt elcsesztem. Valóban az a kockás igen gáz.
Off:
A kedvezmény igénylését az auto kereskedésben kell majd elindítani, vagy az államkincstárban? -
Norbika88
senior tag
Zalaegerszeg, itt is 6 hónapot kell rá várni
Hihetetlen az egész, kicsit olyan választások előtti szaga van, politika itt off.
Akár milyen 7 személyest néztem használtan, amit felérek árban, de messze a lodgy-ban van a legnagyobb hely hátul. Most már megvárom mi lesz a vége.. -
Norbika88
senior tag
Hát a kérelmet beadtátok már? Ha elbírálták kapsz egy levelet ami tartalmazza hogy pozitív vagy negatív a bírálat. Azzal a levéllel már csak a kereskedőhöz kell bemenni, és azt majd már ők fogják lefocizni a MÁK-kal.
Tehát kiválasztjátok a verdát, papírokat aláírjátok, tőlünk forgalomba helyezés ill. üzemebe helyezés díját kérték el.
Majd mikor kézhez kapod az autót, onnantól 5 napon belül a kereskedőnek kell a MÁKnál jelentkeznie a lovéért. -
Norbika88
senior tag
Üdv!
TPMS szenzort csak a nyári kerekekbe kértünk, így most a télivel világít a visszajelző lámpája plusz az EKG szerű visszajelző lámpa is sárgán a műszerfalon.
99 -oldalon találtam alapérték beállítást, de magát a rendszer kikapcsolását nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest