Új hozzászólás Aktív témák

  • elektrotank

    tag

    válasz elite.cs11 #5682 üzenetére

    Igen, erre akartam utalni. Nem is hiába linkeltem a Wire 2-t, végül is, az a hivatalos információ.

    sittes79: grat hozzá.

    Hogy hozzászóljak kicsit a felmerült témákhoz. Én is vásároltam már pl. a G2A-ról, szerencsére eddig minden rendben volt. Torrentezni sem szeretek már annyira, a Far Cry New Dawn van még így leszedve, de szerintem azt is megveszem. Belefáradtam a crack-be meg a társaiba. Persze, az a pár játék, amit G2A-n vásároltam, azoknak a költségének a nagy része (vagy épp semennyi) nem hiszem, hogy a fejlesztőkhöz ment.
    Több helyen is van játékom (legtöbb steam), eddig úgy mindegyikkel megvoltam. GOG-n csak a Witcher van, azzal sem volt problémám. Mondanom sem kell, hogy a Cyberpunk 2077 is GOG-ra jön, dobozosan.

    Előrendelés: Nem is tudom, talán a Witcher 3 volt az első játék, amit előrendeltem. Nagyon megtetszett a világa, a játékmenet és a grafika. Nem hittem volna, de rendesen magával ragadt. A másodikkal soha nem játszottam, az elsőt megpróbáltam, de a harcrendszer nem tetszett, ezért hagytam is. Vicces, hogy a játék után megvettem kb. az összes könyvet, anno Euronicsba megláttam az 1. és a 2. részt dobozosan, asszem deluxe editiont, azt is megvásároltam, illetve a DLC-k is talán előrendelve jöttek (nagyon szégyellem, de ezeket még nem vittem ki), dobozosan, ahogyan kell. A LiS is dobozosan jött, de azt nem tudom dobozos volt e vagy sem. A Cyberpunk 2077-t is előrendeltem, bízok annyira a készítőkben, hogy jó lesz. Witcher 3-nál is voltak patchek, itt is lesznek... ha valaki azt gondolja, hogy tökéletes játékot fog kapni első naptól kezdve, azt felejtse el. Az a régi szép időkben volt, amikor egy CD-re simán ráfért mondjuk egy Lego Star Wars. Ezzel együtt kell élni. A vaják világa önmagában elragadó, valószínűleg a Cyberpunk világa is fantasztikus lesz, legalább is merem remélni, hogy nem enged el.

    UI: A Viharidő nincs meg, meg ahogy láttam, újra megjelentek a könyvek, új borítóval, gondolom a sorozat hatására. Az első könyvet vagy kölcsönkaptam egy volt barátomtól, vagy odaadta, nem tudom, mert anno azt hiszem kereste, de végül is nálam maradt, szóval az meg volt.

    Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

Új hozzászólás Aktív témák