Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    válasz proci985 #32536 üzenetére

    a hos ellovagol a naplementebe...

    Szerintem egyik sem a "hős ellovagol a naplementébe a szeretőjével" végkifejlet igazából.
    "New Dawn Fades" - (Busszal ellovaglás) Johnny direkt hagyja el NC-t, és teljesen új életet akar kezdeni, nem érzi hősnek egyáltalán magát, hogy kitúrta V-t a testéből (legalábbis az én végigjátszásaimban). Hátat fordított Eurodyne-nak, Rogue-nak és kvázi Alt-nak is. Számára (szerintem) semmivel sem szebb a jövő, mint V-nek a "Tower" végén. Ezért is "fades" szerintem ennek a végnek az elnevezése...

    "Path of Glory" - (Űrhajóval ellovaglás) Itt a Judy szál az, ami rámutat, hogy V valójában haldoklik, és nincs jövője. Legenda akar lenni, de halott legenda lesz, kérlelhetettlenü.
    "All along the Watchtower" - (Panam - tankon ellovaglás) ez áll a legközelebb ahhoz, hogy a naplementébe ellovagoljunk, csakhogy két óriási baj van vele: sokan hoztak áldozatot azért, hogy egyáltalán esélyt kapjunk, és kiderült, hogy nincs esélyünk, mégis azt választottuk, hogy leéljük a hátra lévő időnket.

    amit nem ertek, hogy a Tower utan V miert nem hagyja el Night Cityt, mar semmi nem koti oda.

    Nem tudjuk, hogy NC-ben marad-e. Misty-nek három lehetséges választ adunk a kérdésre: NC-ben maradunk, elhagyjuk, vagy még nem döntöttük el. A végkifejlet nyitott tehát, V csak elsétál, hogy aztán NC-be, vagy NC-n túlra, az nincs leütve.

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák