Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    válasz jonnyjoker01 #10144 üzenetére

    Pont azért Bold+Italic+OFF, hogy figyelemfelkeltő legyen, a RiOS fórummotornál nincs szövegszínezés, nincs háttérszín-változtatás, nincs másfajta betűtípussal való írás, így marad az Bold, Italic, Underline, OFF tag.

    A topicban való vitáknál vakartam a fejem, hogy mi tévő legyek - utólag. Nem tudok és nem is akarok 7/24-ben a topicra figyelni. Azt már régebben kifejtettem, hogy mindenkinek megfelelő topicot nem lehet csinálni, kompromisszumokat lehet vállalni. Én például a spoiler tag nélkül is ellennék, de elfogadom, hogy sokan nem akarnak spoileres dolgokat olvasni, ezért is van spoiler tag, én is használom és a topic fejlécébe kiraktam egy figyelmeztetést.

    Mivel eléggé jó és felhype-olt játék, ezért nagy pörgés van és még nagyobb várható, el kell fogadni, hogy sok félig-meddig OFF téma is felmerül. Anno felvetettem a topic bontását (spoileres topic, konzolos topic, stb.), de a többség (aki a hangját hallatta) azt mondta, hogy maradjon egy topic.

    A lenti konzol vs. PC és warez témát lehet utólag törölgetni, de a kulcsszó az utólag, így már nincs sok értelme. Annyin gondolkodom, hogy a fejlécbe még kiírom, hogy a felesleges vitákat lehetőleg kerüljük a közeljövőben, lásd PC vs. konzol, warez, Steam vs. GoG vs. Epic, stb., mert azt máshol is ki lehet tárgyalni, ki is tárgyaltuk már korábban, a játék témája kapcsán viszont felesleges szájtépés lesz. Próbáljunk meg a játékra koncentrálni...

    A leakek terén megint olyan dolog, hogy linkek vannak a topicban a leakelt tartalmakra, akit nem érdekel, ne kattintson rá. Engem is érdekelnek a leakelt tartalmak, játékmechanika, a játék általános állapota kapcsán. E téren is majd az lesz a kérésem, hogy szerdától már kerüljük ezt a témát is, úgy is itt lesz a játék (XBox-on 9.-én déltől játszani fognak már sokan, tehát még általánosabb lesz a dolog).

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák