Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferko75HUN

    senior tag

    válasz Alt4Ir #5361 üzenetére

    Szerintem ennél jobban (többet) már nem lehet cloakolni.
    Amúgy írtam ennél már cifrábbat is neki játékon belül chaten, szóval teljesen hidegen hagyna az is, ha ide tévedne és olvasná mit írtam róla. Megjegyezte ő a nevem, ezért max rám haragudna ezért is. Az aljas játékosoknak mindig kendőzetlenül tálalom, hogy mit gondolok róluk, "köztünk" is van egy ilyen: Alan Wake alias "Maximum.P.Cry" Ő biztos fogja ezt olvasni és ez sem izgat egy csöppet sem, tegnap őt is leburnyákoztam és azt is írtam neki, hogy szégyen hogy ő is PH-s nevet használ, miután 3x jött velem szemben cloakban és lőtt szembe 1 méterről shotival. Ezekről a játékosokról mindent elárul, hogy milyen emberek az életben is, ezért sem az önérzetük sem a véleményük nem érdekel.
    Neked suxy, vagy Tomeknek soha nem szóltam egy rossz szót sem és nem is fogok, mert ti a tudásotokkal vagytok jobbak és nem a sunyulással.
    Egy kicsit hosszúra sikeredett, de sebaj legalább kiadtam magamból a mérget. :)

    Mielőtt MAXIMUM bármiféle válaszra ragadtatnád magad, azt kalkuláld be a haragomba, hogy mi itt elvileg egy baráti társaság vagyunk, ezért mikor egymás ellen játszunk, hatványozottan bosszantóbb az ilyen aljas-tisztességtelen játékstílus!

    [ Szerkesztve ]

    C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com

Új hozzászólás Aktív témák