Új hozzászólás Aktív témák

  • KilgoreTrout

    senior tag

    válasz YASKATIR #3107 üzenetére

    Azt felejted el, hogy míg a BTC-t tudják fejleszteni, hogy az egyes specifikus funkcióban is elérje a specializált coinok teljesítményét, addig az XLM/XRP/Raiblocks/épp-hypeolt-bitcoinkiller hatalmas lemaradásban van a hírnév és elfogadottság tekintetében.

    A BTC fejlesztés középtávú tervei a side-chainekkel és a lightninggal lehetővé teszi a legtöbb kisebb coin innovációjának implementálását. Ha elindulnak az atomic-swap-es lighting channelek, az eléggé be fog tenni a pusztán olcsó tranzakciókra épülő (vagy kizárólag emiatt használt) coinok árfolyamának.

    Másrészt a rugalmasságot is túlbecsülöd. A Segwit sem tud elterjedni rendesen, mert lassan frissítik a walletjüket a felhasználók. Mennyire tűnik reálisnak, hogy pár hónap vagy akár pár év alatt képes lenne közel a teljes infrastruktúra átállni egy másik coin használatára?

    A BTC-ben való megtakarítás, pénz parkoltatás az maga a használat (tetszik, nem tetszik ez az infláció hiányának az egyik következménye). Az, hogy BTC-alt párokkal kereskedsz, szintén. Ver-ék miatt most lassú és drága vele vásárolni, ezt megoldja a Lightning Network, nemsokára megint lehet majd filléres dolgokat vásárolni vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák