Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
Számomra is hihetetlen módon úgy tűnik, vettem EUR12-nyi ETH-t (ennyit lehetett minimum) Revo-val. Most így nézek ki. Eddig jó vagyok? Ha igen, akkor most jönne az uniswap? Ha igen, akkor az holnap reggel...
-
ddsteel
aktív tag
válasz Ryder1 #19905 üzenetére
Köszi, közben láttam, hogy engedné is a váltást. Reggel csinálom akkor, ahogy tanácsoltad. Utána, ha a tárcámban csak ETH lesz, akkor honnan utaljak hogy a legjobb, hogy a Revo-re kerüljön? Illetve - ez egy opcionális kérdés - ahogy néztem, lesz kb 0.003 ETH-em. Azért váltom át PLUból mindenképp, mert ez a PLU valami fos, amikor elkezdtem Plutusozni, tavaly júniusban, akkor kb 8 EUR volt egy PLU, most, 3.9. Van értelme ETH-et tartogatnom? Ez a pénz nekem kb játékpénz, a vásárlásaim után kaptam PLUkban. Nyilván nem vagy jós, illetve senki nem tudja, de lehet, hogy érdemes lenne tartogatni. Mindenesetre ha kiutalnám Revora akkor azt honnan tegyem és hogy?
-
Ryder1
senior tag
válasz ddsteel #19906 üzenetére
Metamaskról simán mehet az ETH küldés a revolutos ETH címedre. Ott el tudod majd adni és lesz euród.
Ha nem igazán van most szükséged a pénzre és nem is akarsz másba fektetni, vagy kereskedni, akkor én hagynám ETH-ben. Mostani árfolyamhoz képest egy duplát azért még tud nyomni (év végére/2025 Q1-re). Ez most egy viszonylag biztos befektetés.
Ha ennél nagyobb profit a cél, akkor nyilván mást kell nézni. Ha hagyod ETH-ben, akkor viszont maradhat nyugodtan metamaskon, felesleges revolutra küldened.Metamaskon majd a végén ne felejts el mindent lecsatlakoztatni (bővítményen belül jobb felül a 3 pont, majd connected sites és ott disconnect mindenre)
Ennél egy még "erősebb" megoldás, hogy a revoke.cash oldalra bemásolod a tárcád címét (csatlakoztatni még nem kell), majd kiírja, hogy milyen engedélyek vannak beállítva a tárcádon. Ha olyat látsz, amiről fogalmad sincs, akkor azt érdemes visszavonni (ekkor már csatlakoztatni kell és fee is van). Ha erre adnád a fejed, akkor szólj nyugodtan. -
Frozen
addikt
válasz tomazin #19885 üzenetére
Mutas már egy olyan kriptot aminek nincs küldési díja.... Itt vagyok már egy ideje ez igaz,de ennyit azért nem ártana neked is tudni.Azt is leírtam hogy amire neki kell nem biztos jó,hiszen nem támogat gatyi vagy nagy új érméket.Viszont cserében nem függ másoktól és viszonylag biztonságban tudhatja amije van.
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
kwzatz
őstag
"De Benjamin Cowen, de BTC dominancia, de az altok még nem erősek, de pullback, de még mehet lejjebb, de mi van, ha vége..."
Portfólió új ATH-on. Masszívan altokban, memecoinokban."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kenwood
veterán
válasz Plug Life #19914 üzenetére
Pedig most nagyon mennek az altok.
A top 100-ban 5 is van, ami 10% feletti pluszban a havi charton.
Raadasul csak 80 minuszos a szazbol.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kwzatz
őstag
válasz kenwood #19916 üzenetére
Vajmi keveset jelent, ha november-decemberben vettem a nagyját sokkal lentebb, és a top memecoinom, ami mostanra vastagon a legnagyobb pozícióm 150x+-ban, akkor is ment, amikor minden más égett. Nem beszélve arról, hogy még a mostani bottomon is rávásároltam néhány coinra, amit írtam is a topic-ban. De említhetném még a Solanás memecoinokat, amikkel szintén napi szinten lehet darálni.
Tudom, hogy nehéz ezt megemészteni, de nem mindenki tart ott, hogy ül ETH-ben meg Cardanóban, mert Youtube-on azt mondták, hogy az úgy jó lesz.Cope and seethe harder.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Frozen
addikt
válasz kwzatz #19917 üzenetére
Azért ezzel az adók veszek dologgal elég gyorsan lehet jó nagyot bukni. Lehet nem érdemes ugrálni ki és be a dolgokból és ugy is lehet szépen keresni föleg ha valaki leköti és kamatozik neki.
Pl nekem van egy kisebb halom solom mégsem ugrálok ki és be belőle még 10-20 euro környékén vettem őket szóval a 190 euros árfolyamon sem inogtam meg és nem is szándékozom eladni max akkor ha lesz 1000 -2000 euro/db. Ha nem akkor pedig kamatozik szépen majd 500 nál kiváltom a kamatot meg egy kisebb résszt,de a 90-95% tuti bentmarad[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
kwzatz
őstag
válasz Frozen #19918 üzenetére
Van egy core spot portfólióm, amihez azon kívül, hogy a mostani esésnél adtam hozzá, egyébként hozzá sem nyúltam. Ahhoz, hogy módosítsak rajta, valami határozott történés kellene. Van 1-2 coin, ami mínuszban van, összességében ez a töredéke.
A solanás memecoinoknál meg sokszor gyakorlatilag kötelező, mert 2 hónap alatt mennek 3 teljes ciklust . A fő memecoinomat nem babrálom már egy ideje, ennél maximális meggyőződésem van, volt is már erős hullámvasút miatta. Lassan elér oda, ahol elkezdek fokozatosan kiátlagolni (és max. ha esik utána, és úgy ítélem meg, akkor visszavenni, amivel kiszálltam fentebb, így megpróbálni tartani a mennyiséget, miközben profitot szedek). Amit nem tudok visszavenni, azt elkönyvelem profitnak, annyira nem lesz gáz, ha néhány százalékán csak 2-300x lesz realizálva. A topot ennél így is őrület lesz belőni, és egyre nehezebb lesz tartani. Néhány esemény még egyértelműen várat magára, ami előtt semmiképpen nem akarok eladni, mert úgy érzem, óriási hiba lenne.
A ciklus végén (bármikor is legyen az) a Sol is kegyetlenül meg fog pusztulni (hacsak nem történik valami totális paradigmaváltás, "this time is different", amit nem látok előre ), így a 90-95% benthagyása esélyesen meglehetősen szomorú emberré fog tenni, de ahogy gondolod.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz kwzatz #19919 üzenetére
Ok, de ilyen 50-100 dollarokat bedobalni random shitcoiokba nem tudomany,hanem pecazgatas.
Azt nehezen tudom elkepzelni, hogy tobb olyan coinba is ertelmezheto osszeget raktal bele ami utana 2-300X-et ment. Ez meg ugye az a fazis, amikor gateio-n,kucoinon, bybiten sincsenek jegyezve,hanem dexen kell swappolni oket. Vagy ICO,airdrop de altalaban ott is par dollaros limit van. Nagyon ritka, hogy normalis ICO-nal tobbszaz,vagy ezer dollart lehet jegyezni.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Frozen
addikt
válasz kwzatz #19919 üzenetére
"A ciklus végén (bármikor is legyen az) a Sol is kegyetlenül meg fog pusztulni (hacsak nem történik valami totális paradigmaváltás, "this time is different", amit nem látok előre ), így a 90-95% benthagyása esélyesen meglehetősen szomorú emberré fog tenni, de ahogy gondolod,,
ez ugyan ugy igaz a bitcoinra és a többire is
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz kenwood #19920 üzenetére
"Ok, de ilyen 50-100 dollarokat bedobalni random shitcoiokba nem tudomany,hanem pecazgatas."
Megértem, hogy miért feltételezi ezt valaki, de nem így van. Egyáltalán nem random. Nem biztatnék ettől rá senkit, mert az, hogy dexen kell swapelni, az a minimum, amit még kell hozzá aktívan figyelni, használni, amikkel kell kalkulálni és amiket kell hozzá tudni, az egyáltalán nem egyszerű.
A core-ban pedig nem 50-100 dollárok vannak."Azt nehezen tudom elkepzelni, hogy tobb olyan coinba is ertelmezheto osszeget raktal bele ami utana 2-300X-et ment."
Csak egy van, ami brutálisat ment és ezernyi okból totális meggyőződéssel tartom, meg van néhány, amibe forgatok továbbra is át a többi ganéból stackelt SOLból fokozatosan, nagyobb pullbackeknél, mert szerintem "lesz még belőlük valami".
Érdekességnek: A kezdő portfólió 1,5%-át raktam SOL-ba, kifejezetten memecoinos "szórakozásra". Ez mára megközelítette azt, ahová a portfólió másik 98,5%-a jutott (pedig az is felfelé mozdult). Nem fogok meglepődni, ha megelőzi. Ettől függetlenül ahogy írtam, azt nem babrálom, de azért minimum elgondolkodtató a tény.Frozen: "ez ugyan ugy igaz a bitcoinra és a többire is"
Természetesen. Ezért ne hagyj majd bent 90-95%-ot."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Frozen
addikt
válasz kwzatz #19922 üzenetére
benthagyhatom ,mert ami bent van azt ha el is bukom észre sem veszem, soha nem raknék bele több 100 millát ahogy volt már a cápák köztben is. Akinek esze van az ilyenekbe nagy pénzekkel nem száll be.
-
kwzatz
őstag
válasz Ryder1 #19924 üzenetére
Nem vagyok babonás, de nem kísérteném itt a sorsot egyelőre. Amúgy szerintem össze lehet rakni a kommentjeimből, de kb. 3-ra tuti le lehet szűkíteni. Ha el is találja valaki, nem fogok rábólintani. Ha kiszálltam, elmondom. (aztán együtt nézem a topic-kal, ahogy megy még egy 5x-et )
Egyébként nem segítene. Már most egészen más vétel lenne (nem mondanám, hogy rossz, mert akkor ugye már most kiszállhatnék ), annak ellenére, hogy még most is mennek pengébb emberkéktől félig-meddig vicces/komoly predikciók innen 20-100x-ekre. Aki még nem ismeri, szerintem max. pár hónapon belül ismerni fogja. Szvsz logikus, az elmúlt ciklus után majdhogynem magától értetődő következmény, óriási mindshare-e van cryptón túl is, és ahogy írtam, szvsz az egyik új top narratíva top coinja.Én azt mondanám, hogy hiba leírni a memecoinokat.
Frozen: Én 2018-2020 között pakoltam bele annyit, amennyi nem hiányzott, azóta "hízlalom", külön kezelem minden mástól. Szvsz felelőtlenség is egyből irdatlan nagy összeggel indulni (az ember anyagi helyzetéhez mérten) több okból is.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz Oppenheimer #19926 üzenetére
Csak nyugodtan, engem nem zavar. Még szórakoztat is, ha esetleg valaki hitetlenkedik.
Ráadásul már mondtad, hogy a kockázattűrő képességed megáll a BTC-nél, ETH-nél, tehát annál, amire már a többség rábólintott (már még Fink bácsi is), altcoinokkal nem foglalkozol, memecoinokkal még annyira sem. Szóval meghallgatom, bólintok egyet mosolyogva, aztán folytatom az irdatlan nagy returnökkel, amik ott vannak, amit a többség egyelőre hülyeségnek tart, amiről nem is hallott, illetve amibe nem mernek befektetni. Ettől lesz még szórakoztatóbb később. Ez törvényszerű, eddig is így volt, így is lesz mindig. A BTC és ETH is ilyen volt évekkel ezelőtt.[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz kwzatz #19927 üzenetére
Nem hitetlenkedem, szo sincs rola. Csak marha unalmas olvasni hogy allandoan reklamozod magadat azzal hogy belenyultak egy altcoinba. Mar 1 hettel ezelott is az volt, meg is kaptad ra a megfelelo valaszt, de nem vetted a lapod. Azutan csak meg cringebb lett az omlenges.
De akkor megegyszer, nagyon ugyes vagy! Gratulalunk a sikeredhez!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kwzatz
őstag
válasz Oppenheimer #19928 üzenetére
"Belenyúltam". Igen, így megy ez. A "csak szerencséd volt" érv.
Úgy ugye nem lehet belenyúlni, ha az ember nem próbálkozik. Előző ciklusban is csak "belenyúltam" "néhány" altba. Sőt, véletlenül jókor estem rá a sell gombra is. Ez nem arról szól, hogy én mekkora faszagyerek vagyok, hanem arról, hogy itt is, máshol is olvasom ezeket az "önmegsemmisítő", lehetőségeket totálisan kizáró gondolatokat, amit aztán az követ, hogy "jó lenne a 100x majd", aztán amikor valaki leírja, hogyan lehetséges ez egyáltalán, akkor hülyeséget beszél, meg ömleng. Smh.
Bankroll-management, trendfelismerés, kockázatvállalás, shiny new things, információgyűjtés, meggyőződés, végrehajtás.Nem ömlengés volt az sem. Nézem Cowent, és még mindig ott tart, hogy BTC dominancia, altok szarok, ő is a "nem lehet kiválasztani a jó altot, mert az szerencse" nézőpont képviselője. Aztán látom, hogy új ATH-on vagyok, miközben totálisan szembemegyek ezzel és tengernyi hibám van, sőt, vannak még kifejezetten gyengén teljesítő altok is közte, ahol esélyes, hogy hibáztam.
Ettől függetlenül még mindig azok közé tartozik, akire érdemes figyelni, de erős nála is a bias, amitől nem tud szabadulni.
Nem tudom miért nem kérdezi meg tőle senki, hogy ugyan elemezzen már egy BNBBTC, RNDRBTC vagy SOLBTC grafot. Ezek még csak nem is legalja shitcoinok meg memecoinok, amik még ezekhez képest is 10-szeresen outperformolták a BTC-t.De megállok, ha unalmas olvasni. Érdekesebb az, hogyan átlagol be valaki BTC-be 1%-onként a portfóliójából. Abban van a nagy pénz.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz kwzatz #19929 üzenetére
Megint kezded! Senkit nem erdekel a sokadjara leirt motivacios beszeded!
Pont ennek az ismetelgetese olte meg a topicot. Megkaptad mar a cool story bro-t es a gratulaciot is, kerlek fejezd be."Érdekesebb az, hogyan átlagol be valaki BTC-be 1%-onként a portfóliójából. Abban van a nagy pénz."
Igen, sokkal erdekesebb valodi tradekrol beszelni, mint a nagy semmirol nagy wall of textekben.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kwzatz
őstag
válasz Oppenheimer #19930 üzenetére
Rendben. Soha ne változzatok.
"valódi trade-ek" - lol[ Szerkesztve ]
-
GuMipOkE
senior tag
válasz kwzatz #19931 üzenetére
Ez nem változás kérdése. Ha nem beszélsz konkrétumokról, és nem részletezed a stratégiádat konkrét tokenekkel, csak homályos utalgatásokat ejtesz el, az egy idő után unalmassá válik, és csak az önfényezés látszatát kelti. Az olvasónak az jön le, hogy te vagy a bíró okos lánya, aki hozott is meg nem is...
Az is érdemes figyelembe venned, hogy sokféle kockázatvállalási kedvvel és sokféle kereskedési szinttel találkozol itt. Meg akik x $100k-val, vagy akár $1m fölötti összegekkel vannak egy-egy nagyobb coinban rövid-közép távon, azok nem feltétlenül szeretnek azon görcsölni, hogy mikor kell benyomni a sell gombot egy csapongó mémcoinnál. Mondjuk nem mintha a kriptók úgy amblokk ne lennének csapongóak, de a mémcoinok azért még arra is rátesznek egy lapáttal. Akik a nagy kozkázat hívei, azok nem feltétlenül akarnak extrém kockázati szintre lépni. Szóval szerintem azért az itt fórumozók egy jelentős részét meg lehet érteni... Btw, ha jól sejtem, az egyik coinod a PEPE.
-
kwzatz
őstag
válasz GuMipOkE #19932 üzenetére
"nem részletezed a stratégiádat konkrét tokenekkel"
Aki azt várja, hogy a másik coinokat, meg konkrét stratégiát, portfóliót ajánljon (miközben egy csomó dolog folyamatosan változhat és ez menedzselést is kíván, szóval gondolom még frissítenem is kellene folyamatosan), az amúgy nem tudom hol él. Kezeljem a számlákat is a vételekkel, eladásokkal? Arra kellene először rájönni, hogy ez az, amit érdemes legelőször elfelejteni.Biztos az emberek "követő" magatartásából adódik, hogy szeretnék, hogy valaki konkrétan megmondja nekik, hogy mit csináljanak, hogy a lehető legkisebb felelősségük legyen bármilyen döntésben.
Ha már homályos utalások, a topic-ban több cselekvésre ösztönző dolgot írtam, mint bárki más, a kettővel ezelőtti hsz-emben is több dolog van, amiből ki lehet indulni, ha ez homályos, ez van.
Amúgy igen, gondolom rengetegen vannak a topic-ból $1m feletti összegekkel egy-egy coinban.
Nem a PEPE, de több tippre nem reagálok.
Már én sem értem miért fárasztom magam, ha az a reakció, hogy "cool story, ömlengés, motivációs beszéd, pfej memecoinok, megölöm a topic-ot, menjek innen".
De jobb a békesség, itt most félreteszem a topic-ot egy jó időre. GL mindenkinek."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Lacesz88
tag
válasz kwzatz #19925 üzenetére
Pedig ha megvan a 150x akkor a nehezén már túl vagy vele, innentől kellene neki a fomo hogy toljon még pár X-et az pedig csak akkor jön ha többen ismerik a coint
Mivel elég sok coint követek az általános nézetem az, hogy a BTC 1 hónapja tartó korrekcióját az altok 99%-a megérezte. Még a memecoinok is.
GuMipOkE: A PEPE-re messze nem igaz az amit írt, hogy az elmúlt 1 hónap BTC korrekciójára fittyet hányva verdesi az ATH-okat, mert azért csak lefelezett az árfolyama, attól függetlenül hogy szépen visszajött azóta. Valamint előző ciklusban még nem is létezett. Legalábbis én úgy értelmeztem amit írt, hogy már előző ciklusban vette.
Így marad az az infó, hogy memecoin, 2018-2020 között már tudtál belőle vásárolni vagy swappolni, azóta nagy cexen is fent van és ATH-okat dönget és erről semmilyen médiahír vagy cikk nincs kripto körökben. Senkit nem lehet hibáztatni szerintem ha úgy gondolja, hogy ilyen coin nem létezik. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy így is van, csak megértem a többieket miért kételkednek pontosabb infók nélkül.
Mondom mindezt úgy, hogy régóta követem a topikot és közöttük téged mert szerintem elég jó meglátásaid vannak és sokszor hasznos posztjaid. De ebből fakadóan azt is tudom, hogy 2022-ben te brutál bearish voltál, 100% cashben ültél és 400$-os ETH-t vártál.
Akkor is adtam a nézeteidre, mert alaposnak tűntek a gondolataid ezért 600$ körül akartam ETH-t venni amiből így sajnos kimaradtam
Félre ne érts, nem hibáztatlak de jössz egy coinnal (csak viccelek)Írom ezt azért, hogy lásd van itt olyan aki a negatívabb irány ellenére is értékesnek tartja egyes bejegyzéseidet, de azokat is megértem akiket zavart néhány bejegyzés.
[ Szerkesztve ]
-
GuMipOkE
senior tag
válasz kwzatz #19933 üzenetére
"...konkrét stratégiát, portfóliót ajánljon...Kezeljem a számlákat is a vételekkel, eladásokkal?..."
Azt nem tudom, hogy a hozzászólásomban miből következtettél erre. Kicsit szalmabábnak érzem a megnyilvánulásod.
Az, hogy nemmondommegmelyikmémcoinokkal már 100x-ben vagyok, ez így teljesen érdektelen és bosszantó benyögés. Azért kaptad erre, amit. Amikor titokzatosan beszéltél a stratégiádról, az egy fokkal jobb volt, de annak sem ártott volna több konkrétum.
Egyébként nem is gondolnád, hogy hányan vannak/voltak itt a fórumon $50-100k fölötti portfólióval ebben a cirkuszban. Meg egyébként nem csak manapság, de már 6-8 éve is.
Viszont nem is akarom megzavarni a pihenődet. Jó trédelést! -
Frozen
addikt
válasz GuMipOkE #19932 üzenetére
valami solona alatt lévő shitcoin ról volt szó csak törölték a posztot hogy nehogy mások belebukjanak/belevegyenek........
bár én is kizártnak tartom hogy több mint 100x menjen valami és érdemi tökét valaki belepumpáljon egy shotcoinba, mert ezekbe kb pár euroval vagy dolláral szoktak beszállni és nem többel. Ilyenekbe még az sem ugrik bele nagy lével akiknek van pénzük.
Másrészről kb 10 euroból a 100x val kb 1000 euro lehet ami mai világban kb semmire nem elég[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz Lacesz88 #19934 üzenetére
"Valamint előző ciklusban még nem is létezett. Legalábbis én úgy értelmeztem amit írt, hogy már előző ciklusban vette."
Ezt már szó szerint is írtam, talán nem is csak egyszer, hogy 2023 decemberében vettem. Új coin.
"azóta nagy cexen is fent van"
Ezt is írtam, hogy még nincs az igazán nagy CEX-eken. Pont ez az egyik ok, amiért nem adtam el.
2018-2020-ban kezdtem el cryptóba fektetni, nem pedig ebbe a coinba."De ebből fakadóan azt is tudom, hogy 2022-ben te brutál bearish voltál, 100% cashben ültél és 400$-os ETH-t vártál."
Így van, tévedtem, tovább voltam bearish, mint kellene, túlságosan hittem a recessziós várakozásoknak, nem mentem szembe a közvéleménnyel, ráadásul a ciklus is olyan, mintha hamarabb kezdődött volna, ezért hibáztam. Én nem kívánom azt eljátszani, hogy nem hibázok. Rohadt sokat hibázok, mert rohadt sokat próbálkozok, és még ezt is kevésnek érzem. És ettől még a portfólióm ATH-on volt, amikor írtam (most nincs ott), bármennyire is hihetetlennek tűnik.Remélem azt is érzékelteti a fenti ETH példa, miért nem érdemes konkrét coinokat ajánlgatni árakkal. Csak november óta vagyok bullish, még olyan postom is volt, hogy úgy éreztem, már kicsit elkéstem.
"Senkit nem lehet hibáztatni szerintem ha úgy gondolja, hogy ilyen coin nem létezik."
Főleg ha más ment át valamiért, mint amit írtam.
Amúgy pont ezért gondolkodtat el ez a fórumozós kommunikáció, hogy pl. ezeket tényleg elég konkrétan említettem. Ha ez időről időre félremegy befogadó oldalon (tudom, hogy ezer dolog miatt lehet, én is olvasok figyelmetlenül, rosszul emlékszem vissza, rosszul áll össze több félinformáció stb.), akkor az elvontabb rész még inkább félremehet.Úgy gondoltam, hogy erre még reagálok. Még egyszer GL.
-
Lacesz88
tag
válasz kwzatz #19941 üzenetére
"Ezt is írtam, hogy még nincs az igazán nagy CEX-eken. Pont ez az egyik ok, amiért nem adtam el."
írod most ezt, viszont márciusban meg ezt írtad:
"Tegnap újabb ATH, most az első nagyobb tőzsdén listázás, miközben egyre többen shillelik... Alakul.""2018-2020-ban kezdtem el cryptóba fektetni, nem pedig ebbe a coinba."
Nekem ez okozta a félreértést:
"Frozen: Én 2018-2020 között pakoltam bele annyit, amennyi nem hiányzott, azóta "hízlalom", külön kezelem minden mástól."
De akkor így utólag gondolom ezt a solana-ra értetted és nem arra a coinra.Sajnos pont abból fakadóan, hogy nem konkrét dologról (adott coin) beszélünk félre tudnak menni infók, mert senki nem tudja melyik kriptohoz kapcsolni a hozzászólást.
"Remélem azt is érzékelteti a fenti ETH példa, miért nem érdemes konkrét coinokat ajánlgatni árakkal." Még egyszer hangsúlyozom vicceltem és hogy szerintem több posztod is igenis megalapozott és jó meglátásokkal bír/bírt.
Ettől függetlenül én szívesen venném kilépési pontot követően melyik ez a coin majd egyszer
Igaz ekkor már nem lesz annyira érdekes adott esetben prognózisokat megbeszélni vele kapcsolatosan, esetleges potenciált és bármi mást ha a ciklus végéhez érkezünk. Ami egyébként jószerivel a topik lényegét adná ugye. -
kenwood
veterán
válasz Lacesz88 #19942 üzenetére
Nem ertem mi a gond a konkret coin leirasaval.
En pl emlitettem a coq inut,meg beszallo arat is irtam.
Azt is hozzatettem, hogy magaa crypto is kockazatos, a meme meg aztan plane, szoval nem befektetesi tanacs.
Sajnos azota se listaztak a CB-re/Binanacere, bar meg mindig kozel 2x annyiba kerul,mint amikor emlitettem.
Vagy attol fel, hogy a 1.5 milliard market capes coinjara -szamara negativ- hatassal van az itteni csevej ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
senior tag
na most meg mi történt?
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
-
-
Frozen
addikt
Le kell kötni és akkor folyamatosan növekszik. A riziko max annyi benne,hogy földbe áll a coin , ez pedig bármelyik érmével megtörténhet névtől függetlenül.
Viszont így nincs az ,hogy most eladtam és megugrott nem tudok visszavenni ,vagy vettem és beragadtam hónapokra eladni meg bukó lenne.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest