-
IT café
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tekmen
aktív tag
-
bepken
veterán
pedig hidd el, hogy ez így a logikus
ha nem akarod, hogy az összes egységed elvesszen a csatában....akkor egyszerűen ne használd fel az összes egységedet!Navonmizu2! szedd le akkor az .apk-t valahonnan (vagy készíts egy backup-ot az aktuálisról a telefonoddal), majd a fájlt egyszerűen húzd rá az emulátor képernyőre. pár pillanat múlva automatikusan telepíteni fogja, majd el is indítja.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
powernap
tag
vki segítsen pls, nem értem miért nem tudok clan warban harcolni.. mindenkit csak scoutolni tudok, támadni senkit. igaz még cska 1 napja vagyok itt, de elder vagyok, és így se. nem a ranghoz van köze? vagy csak bug? de ahogy látom a klánba pár ember küzd ugyanezzel a gonddal.
-
bepken
veterán
-
powernap
tag
jó azt elfelejtettem beleírni. war day van, de az összes ellenfélt csak scoutolni tudok, nem támadni.
-
Armis
tag
Sziasztok, új vagyok, tele kérdéssel és kétellyel.
Csata alatt nem tudom módosítani a letett egységek mozgását, csak a bevetés helyét és idejét és létszámát dönthetem el én?
Van-e magyar leírás a játékhoz, vagy készül-e például a clashofclansbuilder.com alapján fordítás? Az a honlap elég részletesnek tűnik, csak beleveszek a fordításba.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
igazán jó, magyar nyelvű leírásról én nem tudok, de igazából nincs is rá szükség...maga az irányítás annyira adja magát, hogy azzal nem szabad, hogy gond legyen. a taktikai részét pedig akár videók alapján is megtanulhatod (bár szerintem menet közben magától is rájön az ember)
egyébként úgy van, ahogy írtad: a lerakott egységek mozgását nem tudod irányítani. minden egység típus más célt szolgál, más célpontja van, ezáltal máshogy viselkedik. ezeket kell megtanulni és megfelelően kihasználni
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
TiszaG
csendes tag
Erős harcosokat keresünk a Magyar Titánok klánba, teljesen aktív kolónia vagyunk, aki elégedetlen a jelenlegi csapatával vagy még nem tartozik sehova, azt várjuk szeretettel!
-
sztanozs
veterán
válasz powernap #557 üzenetére
A warban a két klán azonos top x szereplője vesz részt (ahol az x osztható 5-tel).
Tehát ha egy 22 fős Klán támodott be benneteket akkor mind a két csapatból a top 20 játékos vesz részt gyakorlatilag a warban. A többi játékos csak nézelődni tud.A másik dolog az, hogy a friss játékosok sem vesznek részt a warban. Ha new státuszod van, amikor elindul a prep day, akkor nem választ be a gép a résztvevők közé.
A harmadik pedig, ha kiléptél egy klánból, ahol éppen bent voltál a warban, akkor bent maradsz abban a warban (passzívan). Két warban nem tudsz egyszerre bent lenni.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
pbence
csendes tag
Sziasztok Laci vagyok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Eltört a tab-om kijelzője és ezáltal használhatatlanná vállt.
Letöltöttem pc-re Bluestack nevü programot amint írtátok,de hogyan töltöm be a falumat? -
bepken
veterán
válasz nelsonmanian #563 üzenetére
egyszerűen csak belép az account-jába, nem?
-
bepken
veterán
válasz nelsonmanian #565 üzenetére
ja hát nyilván
más:
4 klántársammal szívesen csatlakoznánk egy nagyobb klánhoz. hol volna szabad hely? (65-60-50-23 szinten vagyunk)[ Szerkesztve ]
-
pbence
csendes tag
sziasztok! Bocsi,de elég amatőr vagyok!
Ezeket hol találom? -
Armis
tag
Hadd kérdezzem meg, hogyha még a gyűjtők tetején lévő ikonra nem kattinttottam, tehát még nem írta hozzá a meglévőkhöz a jobb sarokban, akkor azt nem is látják rabláskor? Magyarul azt nem vehetik el?
-
Armis
tag
válasz Dragster72 #570 üzenetére
Értem, de akkor mire jó? Egy puffer?
-
bepken
veterán
az ott a megtermelt nyersanyag. minél magasabb szintű a bánya, annál több megtermelt nyersanyagot tud eltárolni. amikor ráböksz a bányákra, akkor ezt a megtermelt nyersanyagot gyűjtöd össze a tárolóba.
a dolog célja leginkább az, hogy rendszeresen látogasd a falvadat hiszen:
- a tárolók jellemzően a falon belül, míg a bányák a falon kívül találhatóak. tehát, hogyha támadnak és nem tudják áttörni rendesen a falakat, akkor csak a bányákban található nyersanyagot tudják elrabolni, a tárolóban lévő "megmenekül".
- ha egy bánya megtelik, akkor onnantól gyakorlatilag nem termel semmit sem, pontosabban az azután megtermelt nyersanyag elvész.
-
rastawicc
tag
Üdv emberek!
Klántagságot ajánlok, főleg kvázi haladóknak de Level 20-30-tól lehet jönni! Amit ajánlani tudok: többnyire nagykorúak vagyunk és talán nem kell magyaráznom, hogy ez mért pozitívum...
Aztán a segítőkészség. Adakozunk, mert aki nem azt kitesszük. Nincsenek értelmetlen szabályok sem, azt várjuk el, hogy amennyit kértél és kaptál, annyit adj vissza, aztán az aktivitás sem hátrány, és viselkedj kulturáltan!
A klán új, mivel ez előző egyébként telt házas klánunk (Magyar Gárda) vezetője felszívódott, a ClanWars miatt most új klánt szervezünk. Hozzáteszem, átjött a keménymag, tehát az új klán nem engem jelent meg két haveromat.Gyertek csak bizalommal, ha van kedvetek!
A Klán neve pedig Hungarian Guard, első ezen a néven.
La Mastre.
-
Armis
tag
Az hogy lehet, hogy 8-asként megtámad egy 8-as, de sokkal erősebb nálam. Nem kap xp-t a vásárlások után? Én ha fejlesztek valamit, kapok pontot.
-
bepken
veterán
gondolom ki van maxolva minden azon a TH szinten.
ezen kívül ugye az se mindegy, mekkora klán tagja és mennyi egységet ad. de xp jár a TH rombolásért és kertészkedésért is.
vagy nézd meg az adatlapját, milyen achievement-eket teljesített eddig!(én legalábbis nem tudok róla, hogy gem vásárláskor xp is járna. bár ki tudja....)
[ Szerkesztve ]
-
Armis
tag
Nagyon örvendek a bronze III ligába kerülésemnek, örvendjetek ti is.
-
gergo5991
őstag
ti fel tudtok lépni? nekem nem engedi, log-in failed, wtf?
-
igyatok
újonc
Sziasztok ! egy nagyon fontos segítségre lenne szükségem
A régi fiókomat szeretném elő hozni,ami eddig nem sikerült,mióta újra lett telepítve a játék,azóta nem jó.
Aki úgy érzi,hogy tudna nekem segíteni,az legyen szives jelöljön meg Facebook.on --> Chriss Kovacs -
stivi1g
tag
Hello!
Keresünk aktí játékosokat elég friss klánunkba jelenleg kilencen vagyunk de nagyon szeretnénk többen lenni, hogy clan wars ba részt vehessünk. A clan neve Magyar top várunk mindenkit szeretettel ha kicsit kezdő vagy az sem gond. nincs arányszabály... amíg tudunk adunk lvl 3 sárkány pekka, hog lvl4 5 egyéb egység.
-
pbence
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy két tab-on játszom a játékot egy g-mail címről! Az egyik tab-ról a segítségetekkel,amelyet" ezúton is köszönök "átraktam pc -re.A másikat is szeretném,de nem megy.Lehetséges,hogy egy pc-re csak egyet lehet felrakni? Egyébként pár napja én írtam a törött kijelző miatt "amit azóta már tudok használni"!Ezt úgy oldottam meg érdekesség képen írom,hogy nem kellet kijelzőt cserélnem! A tab-on lévő OTG felülethez csatlakoztam usb átalakítással egérrel! És máris használhatóvá vált a dps dream 7 kütyüm.A javítása már majdnem annyiba került volna mint egy új gépé,csak esztétikailag van benne egy repedés.A lényeg,hogy működik!Ajánlom mindenkinek ezt a megoldást! Üdv! -
bepken
veterán
a PC-s verzió esetében is egy google account-hoz rendeled a mentést, tehát ugyanazok a szabályok játszanak itt is.
két különböző virtuális gépen lehetne megoldani (bluestacks ilyesmire nem alkalmas)╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
teguran
tag
keresek olyan klant, ahol aktiv, segitokesz tagok vannak!
900 kupam, 30as szinten vagyok, aktivan jatszom.Udv!
-
bepken
veterán
ismétlem: az eddigi "munkádat", tehát a falvadat szinkronizáltad a google fiókoddal.
tehát, ha egy akármilyen eszközön ugyanazzal a fiókkal vagy bejelentkezve és szinkronizálod az adatokat, akkor a játék az adott fiókhoz társított falut fogja betölteni.a hack egy online játék esetében pedig csak abban segíthet, hogy viszonylag gyorsan letiltsák az account-odat, szóval ilyesmivel max akkor érdemes próbálkozni, ha már nem szándékozol többé játszani azzal a fiókkal
-
reki111
csendes tag
Hello,
új tagokat keresgélek a klánomba, baráti társasággal játszom jelenleg 9-en vagyunk lvl40-60 között. Clan warozás céljából kellenének tagok! Szívesen látunk mindenkit!
Clan neve: EloHell-HUN
-
Lacci77
tag
Az elder és a co-leader mivel több, mint a sima klán tag?
Azt tudom, hogy felvehet ill. kirúghat tagot. Ezen felül van valami? -
kejci
újonc
Sziasztok,
nemrég kezdtem a játékot.
19-es szinten vagyok csak.
Azt szeretném kérdezni, hogy a "katonák" minden támadás után elbuknak ? :-D
Nem marad soha meg ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest